Copy

In deze editie (Januari 2017)

De beste wensen voor 2017!

In 2017 staat er weer een hele rij activiteiten op de jaarplanning en zitten er nog een aantal dingen in de koker waar we jullie misschien nog mee kunnen verrassen. Scientia Fundus wenst al haar leden en volgers een voorspoedig 2017 toe. We hopen op een inspirerend jaar, vol mooie ontwikkelingen in de Fysiotherapiewetenschappen!
 

FW Geluiden 


FW Geluiden is de digitale nieuwsbrief van Scientia Fundus. In de nieuwe vorm van FW Geluiden ontvang je om de maand een overzicht van het belangrijkste nieuws van SF. Geen nieuwsbrief ontvangen? Hier kun je jezelf uitschrijven. Volg ons verder op Facebook,Twitter en LinkedIn!

Ben je als fysiotherapiewetenschapper in het nieuws geweest, heb je een publicatie, of iets anders dat je je wilt delen met je vakgenoten, mail dan naar webmaster@scientiafundus.nl.
 

Jaarplanning Scientia Fundus 2016-2017

Alle activiteiten van Scientia Fundus van dit universiteitsjaar staan in de jaarplanning. Heb je de borrels en BBQ nog niet in de agenda staan. Check hier de data.
 

Kerstdiner 2016 

Kerstdiner 2016Vrijdag 16 december 2016 vond het tweede Scientia Fundus kerstdiner plaats. Na de geslaagde borrel bij de Basket zijn we met 35 gasten naar restaurant De Witte Ballons in Utrecht gegaan voor het kerstdiner. Dit jaar was er voor gekozen om drie gastspreker (allen alumni fysiotherapiewetenschappers) uit te nodigen: Hedwig van der Meer, Roderick Wondergem en Mitchell van Doormaal. Tijdens de gangen gaven deze alumni fysiotherapiewetenschappers een interessante stelling waarna er een discussie plaatsvond. Daarnaast werd er na de eerste gang gewisseld van tafel waardoor er variërende gesprekken plaatsvonden onder de fysiotherapiewetenschappers, van gezellig keuvelen tot op onderzoeksgebied interessante kennis delen.

Om een impressie van de avond te krijgen zijn de foto’s te vinden op Facebook.
Hedwig, Roderick en Mitchell bedankt voor jullie aanwezigheid en interessante stellingen. 


Nieuwe Leden Raad van Advies

Raad van Advies dec 2016De Raad van Advies van Scientia Fundus heeft 2 nieuwe leden; Isolde Kuijlaars
MSc en Robbert Wouters MSc. Nadat aan het eind van vorig schooljaar Dr. Caroline Speksnijder liet weten dat ze haar functie in de Raad van Advies neer wilde leggen, is het bestuur op zoek gegaan naar nieuwe leden. Vrijdag 2 december heeft het eerste overlegmoment tussen de vernieuwde Raad van Advies en het bestuur van Scientia Fundus plaatsgevonden. De Raad van Advies bestaat nu uit 4 personen; Isolde Kuijlaars MSc, Marlies Welbie MSc, Robbert Wouters MSc en Dr. Marco van Brussel.

Scientia Fundus wil Dr. Caroline Speksnijder bedanken voor al haar waardevolle input vanuit de Raad van Advies.


Fysiotherapiewetenschapper promoveert in Australië

Sander van de Water studeerde in 2009 af als fysiotherapiewetenschapper. Daarna verhuisde hij voor zijn promotie naar Australië, om aan de La Trobe University in Melbourne te promoveren. Sander starte zijn Phd met het idee richting te geven aan de conservatieve en post-operatieve behandeling van mensen met een proximale humerus fractuur. Lees verder over zijn ervaringen, promotietraject, en proefschrift op de site van Scientia Fundus. 


Copyright © 2017 Scientia Fundus, Alle rechten voorbehouden.
Je kunt je instellingen aanpassen, je uitschrijven van deze lijst of het FW Geluiden archief bekijken

Email Marketing Powered by Mailchimp