Copy

In deze editie (oktober 2016)

FW Geluiden 


FW Geluiden is de digitale nieuwsbrief van Scientia Fundus. In de nieuwe vorm van FW Geluiden ontvang je om de maand een overzicht van het belangrijkste nieuws van SF. Geen nieuwsbrief ontvangen? Hier kun je jezelf uitschrijven. Volg ons verder op Facebook,Twitter en LinkedIn!

Ben je als fysiotherapiewetenschapper in het nieuws geweest, heb je een publicatie, of iets anders dat je je wilt delen met je vakgenoten, mail dan naar webmaster@scientiafundus.nl.
 

Jaarplanning Scientia Fundus 2016-2017


Alle activiteiten van Scientia Fundus van dit universiteitsjaar staan in de jaarplanning. Heb je het kerstdiner, de borrels, of de BBQ nog niet in de agenda staan. Check hier de data.
 

Geslaagde opening van het nieuwe studiejaar

Het nieuwe studiejaar is van start gegaan, en zo was er gisteravond ook de eerste activiteit Scientia Fundus.

Met een grote groep pre-master en master studenten, uit zowel jaar 1 als jaar 2,hebben we gebowld bij Mitland. Om daarna de honger te stillen met een heerlijk 3 gangen diner bij cafe Olivier in hartje Utrecht.

De foto’s kun je hier bekijken.


PhySTA Award 2016 gaat naar Isolde Kuijlaars


Vrijdag 23 september werd de PhySTA (Physiotherapy Science Thesis Award) voor de derde keer uitgereikt tijdens de wetenschapscarrousel.
Meer informatie over de PhySTA en foto's zijn op de site van Scientia Fundus terug te vinden. 

Pubquiz 2016 gewonnen door.... 

Na het succes van de eerste Scientia Fundus pubquiz kon dit jaar natuurlijk de pubquiz niet ontbreken. 

Het was een geslaagde avond op een mooie locatie op de Uithof, de Cambridge bar. Onder leiding van onze Quizmasters of Science Paul Emons en zijne alwetendheid Jesper hebben de deelnemers 7 rondes met lastige vragen beantwoord. Het was uiteindelijk een nek aan nek race, maar het Guiness Team of Records ging er met de winst van door. Wil je nog even nagenieten? De foto’s zijn hier te vinden.

De 200e Fysiotherapiewetenschapper is afgestudeerd!


Donderdag 22 september, heeft een  lichting kersverse alumni hun fysiotherapiewetenschappen bul in ontvangst mogen nemen in het Academie gebouw, te Utrecht. Hier onder zat ook Thijs van Bruxvoort, de 200e fysiotherapiewetenschapper. Alle alumni van harte gefeliciteerd en veel succes in jullie carrières gewenst!

Foto’s van de buluitreiking zijn op de Facebook pagina van Scientia Fundus terug te kijken.

Alumnus Herman de Vries geïnterviewd door smarthealth.nl

Alumnus Herman de Vries is recentelijk geïnterviewd door smarthealth naar aanleiding van een publicatie in het tijdschrift Obesity.
Click hier voor de link naar het interview, de abstract en de full text van het artikel (open-access).

Ben je als fysiotherapiewetenschapper in het nieuws geweest, heb je een publicatie, of iets anders dat je je wilt delen met je vakgenoten, mail dan naar webmaster@scientiafundus.nl.

Geheel nieuw bestuur voor Scientia Fundus

Na de ALV van 16 september heeft Scientia Fundus wederom
een geheel nieuw bestuur (van links naar rechts, Sven Geelen, Michiel Vader, Thierry Franke, Saskia Gladdines, Stein van den Heuvel). Het nieuwe bestuur bedankt Herman de Vries, Robbert Wouters, Suze Toonders, Isolde Kuijlaars, Sanne Vermeulen voor hun fantastische inzet het afgelopen jaar!

Klik hier voor meer informatie over het nieuwe bestuur.
 
Copyright © 2016 Scientia Fundus, Alle rechten voorbehouden.
Je kunt je instellingen aanpassen, je uitschrijven van deze lijst of het FW Geluiden archief bekijken

Email Marketing Powered by Mailchimp