Copy
Sino pots veure correctament el mail fes clic aquí.

Programa Primavera 2016


“Me pasé de claro a Barcelona, archivo de la cortesía, albergue de los extranjeros, hospital de los pobres, patria de los valientes, venganza de los ofendidos y correspondencia grata de firmes amistades, y en sitio y en belleza, única”.
El Quijote
 
Benvolguts i benvolgudes,
 
Aprofitem aquesta primavera per a celebrar dos aniversaris importants, la del escriptor universal Cervantes i la del nostre pintor Ramon Casas, per a apropar-nos a Barcelona des de una nova perspectiva: com a escenari i font d’inspiració d’escriptors i artistes.
 
Els nostres itineraris ens portaran a descobrir aquest panorama de la  “gran Barcelona” de principis de segle XX amb l’esclat del Modernisme i el contrast amb una imatge de la nova ciutat del segle XXI en el 22 @.
 
Proposo també tres llocs fora de la ciutat de singular bellesa: Peralada, el castell de santa Florentina i el convent cistercenc de Vallbona de les monges.


Una salutació,

Ana Sendra

 
Share
Tweet
Forward

Casas i la Vida Moderna

En el 150è aniversari del seu naixement el Museu del Modernisme presenta una amplia retrospectiva d’aquest gran artista: pintor, dibuixant i cartellista que fou el millor intèrpret dels costums, les modes i l’atmosfera de la Barcelona al tombant del segle XX i l’impulsor estètic de la modernitat.
Dv 1/04, Dx 6/04 i Dj 7/04
Punt de trobada: Cafeteria La Cuina d'en Garriga. Consell de cent, 308.

La Barcelona de Cervantes i el Quixot

Aquest és l’any del 4art centenari de la mort del gran escriptor universal. Es un cas en el qual Escriptor i personatge es confonen. Cervantes va sentir una predilecció per Barcelona que es escenari de la seva famosa novel·la i també de la seva aventurera vida.
Dv 8/04, Dx 13/04 i Dj 14/04
Punt de trobada: Cafeteria l'Estruch. Av. de la Catedral, 3.

Castell de Peralada
 i la biblioteca Cervantina

Una ocasió per visitar el castell de Peralada, les seves col·leccions i els jardins,  però sobretot la seva magnífica biblioteca que exposa per primera vegada el seu valuós fons d’obra cervantina.
Dx 20/04 i Dv 22/04
Punto de trobada: Per Determinar.

Tony Catany

Tony Catany es un fotògraf mallorquí, considerat per la revista Life entre els 100 millors fotògrafs del món, i que, a través de les seves imatges reflexa una sensibilitat molt particular i una estètica molt personal.  Etiquetada de “nostàlgica” la seva obra es una successió d’idees i retorns entre Mallorca i Barcelona, el Mediterrani i la resta del món.
Dv 15/04, Dj 21/04 i Dx 18/05
Punto de trobada: El Café de la Pedrera. Passeig de Gràcia, 92.

Domènech i Montaner
 Castell de Santa Florentina

El castell de Santa Florentina és un antic edifici medieval del segle XI amb una excel·lent restauració modernista obra del gran arquitecte Domènech i Montaner per a un membre de la seva pròpia família. Fou un dels escenaris escollits per rodar la popular sèrie Joc de Trons.
Dx 4/05 i Dj 5/05
Punt de trobada: Per Determinar. Castell de Santa Florentina. Av. Doctor Marià Serra, s/n. Canet de Mar.

La Barcelona
del
segle XXI

El nou escenari del futur s’estén ara de les Glories cap al nou districte 22 @. Partint del centre cultural: la farinera del clot, els nous encants i la torre Agbar farem una ruta per a descobrir les noves fites d’aquest espai urbà.
Dj 12/05 i Dx 25/05
Punt de trobada: Cafeteria del Museo del Disseny. Plaça de las Glorias, 37.

“Quadrant d’or”: Palau Casades

El quadrant d’or de Barcelona es el sector urbà més ric en elements Modernistes del món. El nostre recorregut ens porta a la descoberta d’aquets tresors amagats. Tindrem l’oportunitat de visitar el Palau Casades, habitualment tancat al públic.
Dx 27/04, Dj 28/04 i Dv 29/04.
Punt de trobada: Cafeteria del Cotton House Hotel. Gran Via de les Corts Catalanes, 670.

Ruta de Cister. Monasteri de Vallbona de les Monges.

Un espai únic on el pas de les hores es comparteix amb la comunitat religiosa femenina. Amb vuit-cents anys de presència monàstica ininterrompuda, és el tresor més desconegut i sorprenent de la Ruta del Cister.
Dv 6/05 i Dx 1/06
Punt de trobada: Per Determinar.
¡Contacta con nosostros!
Horari: 10:45 h a 13:00 h
Preu curs complert (8 rutes): 135€
Preu per ruta: 25€
Ana Sendra
info@barcelonaenviu.com
barcelonaenviu.com
Telf. 686079490
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2016 Barcelona en Viu, Todos los derechos reservados.