Copy

Twee case studies en een filmpje

Let's get serious.

Wij hebben in de afgelopen weken op een luchtige manier het BeppResort geïntroduceerd. Het BeppResort is leuk, maar vooral een krachtige tool voor onderzoeken en teamsessies. We geven twee voorbeelden.
 
Onderzoek KPN - Waardering en Cadeautjes

Wanneer voel je je gewaardeerd door een bedrijf? Wat is het beste cadeau dat je van je telecomprovider kan krijgen? TrueTalk en een team van KPN ging op het BeppResort in dialoog met zeven gesprekspartners. Daarna creëerden we inzichten over loyaliteit.

Het verschil zit in het veldwerk: Het BeppResort laat natuurlijk gedrag en interactie zien. Je kunt observeren door iemand zijn/haar  gedrag te volgen. Dat geeft betere inzichten!
 
SolarEngineers - Inside-out positionering

Wat is het onderscheidend vermogen van het bedrijf? Wie is de ideale klant? Waar zit de kracht van de kwaliteit? Drie teams, drie onderwerpen, drie praathoeken op het BeppResort. TrueTalk faciliteerde, waardoor het team van 11 SolarEngineers met elkaar aan de slag kon.

Een krachtige en nuttige middag. Het BeppResort is uitermate geschikt voor teamsessies.
 
Bekijk onze videopitch voor het BeppResort!

In iets meer dan een minuut leggen we uit wat het BeppResort voor jouw team kan betekenen. Interesse? Tik op de knop hieronder. Just do it.
 
Ik wil graag vliegtickets naar het BeppResort.

Over TrueTalk

TrueTalk helpt organisaties om zelf onderzoek te doen. Ons wapen? Het echte gesprek. We helpen je met onderzoeken, geven trainingen en richten programma's in. We werken o.a. voor KPN, het Ministerie van Algemene Zaken, Vattenfall en A.Vogel.
We zijn dol op dialogen, dus let's TrueTalk
Neem contact op met  Bart, Idriss or Sander via 06-46717101 of info@truetalk.nl.
www.truetalk.nl.
TrueTalk logo
TrueTalk op LinkedIn TrueTalk op LinkedIn
TrueTalk mailen TrueTalk mailen
Copyright © 2021 TrueTalk, All rights reserved.


Wil je veranderen hoe je deze e-mails ontvangt? 
Je kan je voorkeuren hier aanpassen of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp