Copy
Morgen op campagne met Pieter Duisenberg, Dennis Wiersma, Erica Terpstra en Annemarie Jorritsma!

We kijken terug op een geslaagde campagnedag afgelopen zaterdag, en houden de vaart er even in!
Morgen, dinsdag 14 maart, meert de ´Bakkie doen boot´ af in Leidschendam-Voorburg met aan boord VVD Tweede Kamerkandidaten Pieter Duisenberg en Dennis Wiersma. Ze hopen zoveel mogelijk inwoners te spreken over de toekomst van Nederland en Leidschendam-Voorburg. Zij horen graag van u wat er beter kan, maar natuurlijk ook wat er goed gaat in Nederland.

Intussen is de 'Bakkie doen boot' van de beide kandidaten Pieter Duisenberg en Dennis Wiersma al een week onderweg van Friesland naar onze mooie stad.

Rond 11:00 uur kunt u bij Zuivere Koffie bij de Sluis terecht voor een kopje koffie en een goed gesprek. Naast Duisenberg en Wiersma zijn ook de voorzitter van de VVD-fractie in de Eerste Kamer, Annemarie Jorritsma, en voormalig zwemkampioene en staatssecretaris Erica Terpstra aanwezig op deze dag. Dus heeft u een zorg die u wilt delen of een vraag over een standpunt van de VVD? Kom langs!

Na de koffie bezoekt het gezelschap het Damplein, de markt bij Leidsenhage, het ID-college, het Hospice en het Huygenskwartier. We sluiten af om 17.00 uur met een borrel in Café Het Torentje in Voorburg. Leden, kiezers en zwevers zijn van harte welkom.

Natuurlijk zijn ook lokale VVD bestuursleden en raadsleden van de partij.

We zien u graag daar!

Uitslagenavond 15 maart in Café Het Torentje
Als de stembureaus dicht zijn, is het tijd om onder het genot van een hapje en een drankje de uitslag te volgen. Dat doen we graag met iedereen die zich heeft ingezet en de VVD met zijn of haar stem heeft gesteund. De uitslagen willen we dan ook graag samen volgen in Café Het Torentje. Consumpties voor eigen rekening. Wij zorgen voor de bitterballen ... 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2017 VVD Leidschendam-Voorburg, alle rechten voorbehouden.
U bent lid van de VVD of hebt aangegeven, via de website/bij een evenement/bij een persoonlijk gesprek met een vertegenwoordiger van de VVD, dat u berichten van ons wilt ontvangen.

 
U kunt zich hier uitschrijven


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
VVD Leidschendam-Voorburg · Herenstraat 101 · Voorburg, 2271 CC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp