Copy
Campagne TK-verkiezingen: Doe mee en ga in gesprek!

De komende weken gaan we met elkaar flink campagne voeren. Het doel is om zoveel mogelijk mensen ervan te overtuigen om op 15 maart weer hun vertrouwen aan de VVD te geven. Doe mee met onze activiteiten en geef je op! Onze leden en kiezers zijn onze ambassadeurs. Doe mee met onze activiteiten en geef je op!  Ga het gesprek aan op de sportvereniging, in de buurt en bij familie. U levert ook een belangrijke bijdrage door VVD berichten te delen en te liken.
In de deze Nieuwsbrief vindt u een terugblik op de ALV waarin we onze lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2018 en nieuwe voorzitter hebben gekozen. Astrid en Jaap: van harte gefeliciteerd!

 

  • Samen het Carré-lijsttrekkersdebat kijken op 5 maart in Café Het Torentje: kom ook!
  • Campagne activiteiten op straten en pleinen in Leidschendam-Voorburg
  • Hangt u ook een VVD poster voor de ramen?
  • Lijsttrekker en voorzitter gekozen tijdens ALV
  • Uitslagenavond 15 maart in Café 't Torentje
  • Agenda met alle activiteiten op een rijtje
Samen lijsttrekkersdebat kijken op 5 maart in Café Het Torentje: kom ook!
Zondag 5 maart verzamelen de lokale partijafdelingen die meedoen aan de TK-verkiezingen voor het Carré-lijsttrekkersdebat. Een mooi moment om de verschillen nog even te onderstrepen én een gezellige avond met elkaar te hebben. Voetbal kijkt het leukst met supporters van beide clubs en dat geldt voor een politiek debat niet anders. Kom vooral om kennis te maken met collega VVD aanhangers en die van andere partijen. Drankjes op eigen kosten. Het wordt een mooie avond! Lees verder
Campagne activiteiten op straten en pleinen in Leidschendam-Voorburg
In de week voorafgaande aan de verkiezingen gaan we de straat op en de buurt in. Fractie, bestuur en enthousiaste leden gaan in gesprek met inwoners van Leidschendam-Voorburg om ze te overtuigen hun vertrouwen en hun stem te geven aan de VVD. We gaan huis-aan-huis. Op zaterdag 11 maart staan we op diverse winkelpleinen, op dinsdag 14 maart gaan we met landelijke bekende VVD-ers op pad en woensdag 15 maart in de vroege ochtend vragen we inwoners vooral op de VVD te stemmen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Meer weten en/of meedoen? Neem dan contact op met Hanneke Kadijk en klik op onderstaande button.
Ik doe graag mee !
Hangt u ook een VVD poster voor de ramen?
NORMAAL. DOEN. De komende tijd is bepalend voor de koers van ons land. Er ligt slechts één vraag voor: in wat voor een land willen we leven?
Wil je een campagneposter ophangen zodat we nog meer mensen kunnen overtuigen VVD te stemmen? Vraag een poster uit de serie 'Normaal. Doen.' aan bij Hanneke Kadijk. Er zijn diverse teksten beschikbaar. Voorbeelden zijn te zien op de site van VVD.nl. Hier kun je de posters ook downloaden.
Lijsttrekker en voorzitter gekozen tijdens ALV
Astrid van Eekelen is unaniem gekozen tot onze lijsttrekker voor de GR-verkiezingen in 2018. Yolande Vonhoff feliciteert haar van harte, namens het kaderstellend bestuur en namens de leden. Lees verder. Ons VVD netwerk heeft ook een nieuwe voorzitter gekozen: Jaap Huibers volgt Rudolf Quarles van Ufford op. Lees verder. Veel dank aan Rudolf voor de afgelopen drie jaren. Gelukkig blijft hij actief voor onze partij. En wij wensen Jaap veel succes! Hij maakt graag kennis met de leden tijdens een van de vele komende VVD-activiteiten.
Verder uit de ALV:
De ledenvergadering heeft de jaarrekening 2016 goedgekeurd en de kascontrolecommissie - bestaande uit Jan Stoop en Edzard Potgieser - heeft het bestuur decharge verleend over het gevoerde financieel beleid. Waarvoor dank! Onder ferme leiding van onze penningmeester Hans van Grootel, ziet onze begroting er gezond uit. In 2017 nemen Edzard en Harma Aris de de controle van de jaarstukken voor hun rekening.
Uitslagenavond 15 maart in Café 't Torentje
Als de stembureaus dicht zijn, is het tijd om onder het genot van een hapje en een drankje de uitslag te volgen. Dat doen we graag met alle mensen die zich hebben ingezet voor de VVD. De uitslagen willen we dan ook graag samen volgen in Café Het Torentje. Landelijk gebeurt dit in het WTC, echter hiervoor zijn helaas beperkt kaarten beschikbaar. Consumpties voor eigen rekening. Wij zorgen voor de bitterballen ... 

AGENDA

5 maart           Politiek Café: Carré Lijsttrekkersdebat bekijken in Café 't Torentje
7 maart           Raadsvergadering

maart              Canvassen in de wijken
1 maart           Campagne op diverse winkelpleinen
14 maart         Met VVD TK-kandidaten op stap
15 maart         Laatste campagne activiteiten!

15 maart         Uitslagenavond in Café Het Torentje
15 maart         Verkiezingen Tweede Kamer

Training of workshop volgen? Kijk naar het aanbod op de landelijke VVD-website. Ook omringende netwerken bieden regelmatig trainingen aan. Suggesties voor trainingen in Leidschendam-Voorburg zijn van harte welkom. Neem hiervoor contact op met het bestuur van ons lokale VVD-netwerk.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2017 VVD Leidschendam-Voorburg, alle rechten voorbehouden.
U bent lid van de VVD of hebt aangegeven, via de website/bij een evenement/bij een persoonlijk gesprek met een vertegenwoordiger van de VVD, dat u berichten van ons wilt ontvangen.

 
U kunt zich hier uitschrijven


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
VVD Leidschendam-Voorburg · Herenstraat 72-74 · 2271 CK · Voorburg, 2271 CK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp