Copy

Landschapsbrief  mei  2017

Wie vervoegt het coördinatieteam o.l.v. Evelyne Fiers (rechts)?
Vacature Erembald-Kravaal
#teamuitbreiding
Wie oh wie zet samen met collega Evelyne Fiers de schouders onder het strategische project Landschap van Erembald tot Kravaalbos? Je takenpakket wordt boeiend en gevarieerd, met een flinke snuif ‘hop’, ‘landschap’ en ‘communicatie’. Solliciteren kan nog tot zondag 11 juni.  
bekijk hier de vacature >>
Gezocht: jobstudent cartografie & GIS
Vaardig met GIS?
#jobstudent
De Provincie Antwerpen is samen met de Antwerpse Regionale Landschappen (waaronder RLSD) op zoek naar een jobstudent cartografie en GIS. Die kan zich 4 weken vrijmaken in juli en/of september. Alle motivatiebrieven moeten voor 25 mei ingestuurd worden.
Gezocht: projectleider 'kastelenproject'
Vacature kastelenproject
 #teamuitbreiding
Ook collega Tom Wezenbeek is op zoek naar een ‘partner in crime’ om van de Schelde een sterk merk te maken. De uitdaging is enorm: als projectleider de kastelen van Bornem, Laarne en Wissekerke (Kruibeke) uitbouwen tot blikvangers vol beleving. Dien snel je kandidatuur in, voor 6 juni
Ook zin in een safari?
25 jaar Natura 2000 en LIFE
#biodiversiteit
Dit weekend vieren Natura 2000 en LIFE hun 25ste verjaardag. Jij deelt in de feestvreugde, want er is een uitgebreide waaier aan activiteiten voorzien. Met foodies, safari’s, doe-momenten en projectvoorstellingen.
lees meer >>
Ook een 'Dag van de Trage Weg' organiseren?
Hoogdag in de maak
#tragewegen
Een verhalennamiddag, een proefwandeling met mobiele fruitpers, een erfgoedactiviteit, sport en spel,… Laat je fantasie de vrije loop en plaats de trage wegen in jouw gemeente dit najaar mee in de schijnwerpers tijdens de Dag van de Trage weg. Trage Wegen vzw voorziet ondersteuning en promotie.
Gezinsdag in De Kaaihoeve op 21 mei!
Gezinsdag in De Kaaihoeve
#biodiversiteit
Op zondag 21 mei organiseert De Kaaihoeve de ‘Dag van de Biodiversiteit’. Het wordt een waar gezinsfeest met meer dan 20 activiteiten. Afspraak tussen 13.30 uur en 18.30 uur in de Vlaamse Ardennen.
lees meer >>
Meer nieuws?
 Volg ons op Facebook > www.facebook.com/ScheldeDurme
of surf naar > www.rlsd.be/nieuws
Graslandbeheer in functie van paarden
GRAS- EN HOOILAND
VOOR PAARDEN

#paardenlandschap
Samen met collega’s Bram en Foeke werkte Jan Maertens voor Paardenpunt Vlaanderen een webdossier uit rond de inrichting en het beheer van grasland (weide en hooiland) voor paarden. Verdiep je hier in de voordelen voor paard, natuur en landschap >>
Evaluatieavond Schellebelle op 30 mei
EVALUATIEAVOND
#tragewegen
Op dinsdag 30 mei worden alle voorstellen die de gemeente Wichelen ontving over de trage wegen in Schellebelle besproken met alle geïnteresseerden. Ook jij bent van harte welkom om 19 uur in het Sociaal Huis, 2de verdieping, Oud Dorp 2 in Wichelen. 
Wegspotters in de kijker op 25 juni!
ONTMOETINGSDAG
#wegspotters 
De provinciale ontmoetingsdag voor alle Wegspotters stond oorspronkelijk gepland op zondag 14 mei, maar werd verplaatst naar zondag 25 juni. De dag start om 9.30 uur in GC ’t Groenendal, Brandegems Ham 5 in Merelbeke. Meer info over het programma volgt op onze website.
Share
Tweet
Forward

Regionaal Landschap Schelde-Durme werkt samen met en wordt gesteund door:

de Provincie Oost-Vlaanderen, de Provincie Antwerpen en gemeenten/steden Aalst, Berlare, Bornem, Buggenhout, Dendermonde, Destelbergen, Hamme, Kruibeke, Laarne, Lebbeke, Melle, Puurs, Sint-Amands, Sint-Niklaas, Temse, Waasmunster, Wetteren, Wichelen, Zele, Zwijndrecht.
Copyright © 2017 Regionaal Landschap Schelde-Durme, alle rechten voorbehouden.
Ontvang je liever geen landschapsbrieven meer? 

Email Marketing Powered by Mailchimp