Copy
Regionaal Landschap Schelde-Durme

UITNODIGING

Zondag 22 oktober > Erembald Kravaal Happening
Feest in en rond het Kravaalbos

Van harte welkom op de Erembald Kravaal Happening op zondag 22 oktober 2017 in Mazenzele (Opwijk)!

Alle activiteiten zijn gratis. | Kom met de fiets! Er zijn extra fietsenstallingen voorzien in de Heerbaan. | Lees meer >> Feestprogramma > (H)EERLIJK LOKAAL > Randanimatie > Praktisch
Wandelen, fietsen en genieten van lokaal lekkers!

Vanop de centrale locatie kan je  diverse wandeltochten aanvatten (begeleid of op eigen houtje), deelnemen aan de ‘(H)EERLIJK LOKAAL’-fietsroutes (met sneukelstops) en genieten van ‘(H)EERLIJK LOKAAL’ lekkers. Voor gezinnen met kinderen is er een aangepast programma voorzien. Wie mee wil wandelen of fietsen meldt zich aan bij de onthaalstand en ontvangt daar de nodige informatie. Alle activiteiten zijn gratis.

Bekijk hier het volledige programma >>
(H)EERLIJK LOKAAL lekkers, demo's en workshops

Honger gekregen van al dat wandelen en fietsen? Geen nood, lokale producenten krikken je energiepeil weer op met hun (H)EERLIJK LOKAAL aanbod. Van ijsjes en rijstpap tot honinggemarineerde barbecuehapjes en hertenburgers, van ecosmos en groententaart tot harde kazen en wijn. Bovendien kan je ook je ogen flink de kost geven, want er vinden talrijke demo’s en workshops plaats!

Lees meer over (H)EERLIJK LOKAAL >>
Koesterkermis, grimeurs, workshops voor kinderen en nog veel meer!

Tussen 14 en 18 uur valt er vanalles te beleven in de boomgaard van De Vedderboom: geestige grimeurs toveren je snoet om in een leuk bosdier, de Leesfee brengt een heerlijk bosverhaal ten berde, kinderen kunnen vetbollen maken of braakballen pluizen, er is een tentoonstelling rond de befaamde boomgaarden van Mazenzele, de koesterkermis tekent weer present en uiteraard wordt er muziek voorzien!
Welkom in De Vedderboom, Schaapheuzel 7 in Mazenzele (Opwijk)!

Place to be is de boomgaard van Landbouwmuseum De Vedderboom, Schaapheuzel 7 in 1745 Mazenzele. De Happening vindt doorlopend plaats van 14 tot 18 uur. Kom met de fiets! Er zijn extra fietsenstallingen voorzien in de Heerbaan. Hier kan je ook je wagen parkeren op de aanpalende weiden. 
WELKOM!
Projectpartners 'Landschap van Erembald tot Kravaalbos'
PARTNERS
De Erembald Kravaal Happening kadert in het strategisch project Landschap van Erembald tot Kravaalbos (lees meer) en wordt  mogelijk gemaakt door de financiële steun van het departement Omgeving, de provincies Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen, de stad Aalst, de gemeenten Opwijk, Asse en Affligem, de Regionale Landschappen Schelde-Durme, Groene Corridor en Pajottenland & Zennevallei, het Agentschap voor Natuur en Bos en de projectvereniging Hoperfgoed.
STRATEGISCH PROJECT
Het Landschap van Erembald tot Kravaalbos is 10.800 hectare groot en strekt zich uit over het grondgebied van 4 gemeenten (Aalst, Affligem, Asse, Opwijk) en 2 provincies (Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant). In dit project slaan openbare besturen, lokale verenigingen, landbouwers en bewoners de handen in elkaar om de landschappelijke kwaliteiten en de belevingswaarde van de streek te versterken.
CONTACTPERSOON
 Evelyne Fiers
 Projectverantwoordelijke ‘Landschap van Erembald tot Kravaalbos’
evelyne[at]rlsd.be | 052 33 89 16 | 0499 77 09 76
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Regionaal Landschap Schelde-Durme, alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Regionaal Landschap Schelde Durme · Hemelstraat 133A · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp