Copy

U was geweldig dit weekend!

Afgelopen weekend verrasten jullie ons met een massale opkomst: 2.500 bezoekers... We zijn nog altijd aan het nagenieten :)!
[ Aalst | Affligem | Dendermonde | Sint-Niklaas ]
Erembald Kravaal Happening (c) Jo De Coninck
Abdij Affligem ontvangt 2.000 deelnemers
#aalst #affligem #wandelbrochure
’s Zondags stond het wandelfeest ‘Erembald Kravaal Happening’ op het programma. Projectverantwoordelijke Evelyne Fierens zag ruim 2.000 mensen de weg vinden naar de Abdij Affligem.
Nieuwkerken (c) Geert Meersman
The Observer verrast 300 mensen
#aalst #landart
Op de langste 'Erembald Kravaal'-wandeling hadden Ann Sels en Julie Decuyper een grote verrassing in petto: de onthulling van het levende kunstwerk ‘The Observer’ in het Heuvelpark (Aalst).
Abdij Affligem (c) Jo De Coninck
130 gasten ontdekken Nieuwkerken
#sintniklaas #wandelbrochure
De nieuwe wandelbrochure 'Het landschap vertelt in Nieuwkerken' lokte zaterdagvoormiddag 60 luisteraars en in de namiddag 70 wandelaars. Zij gingen met gidsen Jan Maertens en Eliza Romeijn-Peeters op zoek naar kleine landschapselementen die typerend zijn voor het Waasland.
Mespelare (c) HLN - De Rycke
Met z'n 100 nieuwe wegjes inwandelen
#dendermonde
Zelfs in het donker ging de RLSD-bedrijvigheid verder, want in Mespelare nam Katrijn Loosveldt samen met zo’n 100 wandelaars deel aan een avondwandeling langs trage wegen. Hier werden met de hulp van wildbeheereenheid Goudbloem-Denderland en Natuurpunt twee nieuwe trage wegjes geopend.
Blijf op de hoogte via onze website www.rlsd.be 
Share
Tweet
Forward

Regionaal Landschap Schelde-Durme werkt samen met en wordt gesteund door:
de Provincie Oost-Vlaanderen, de Provincie Antwerpen en gemeenten/steden Aalst, Berlare, Bornem, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Kruibeke, Laarne, Lebbeke, Melle, Puurs, Sint-Amands, Sint-Niklaas, Temse, Waasmunster, Wetteren, Wichelen, Zele.
Copyright © 2016 Regionaal Landschap Schelde-Durme, alle rechten voorbehouden.
Ontvang je liever geen landschapsbrieven meer? 

Email Marketing Powered by Mailchimp