Copy

Voor de club R.C.H. waar het allemaal begon

Van de voorzitter.

Afgelopen woensdag (15 november) was ik aanwezig bij de presentatie van het boek “JOHAN NEESKENS Wereldvoetballer” in Zeist. 

Ik was er samen met zijn jeugdvriend Ronald Wijers. Ronald en Johan hebben 10 jaar samen in de jeugd gespeeld. Daar waar Johan de wereld in ging, bleef Ronald bij R.C.H. voetballen. Hij doet dit trouwens nog steeds, meer dan verdienstelijk, bij de R.C.H. veteranen. Het was een mooie bijeenkomst, waarin veel werd teruggekeken, het verleden, de historie. 

R.C.H. heeft ook een prachtige historie, het museum geeft een mooi beeld. Ik koester het R.C.H. verleden maar ben alleen bezig met het heden en de nabije toekomst van R.C.H. Waarom is er eigenlijk geen jeugdhoek in het R.C.H. museum met de elftalfoto’s van onze jeugd nu?

Tijdens de ledenvergadering heeft het bestuur de aanwezige leden meegenomen in alle ontwikkelingen. Het ledenaantal is zorgwekkend krap en loopt al een aantal jaar terug. Waarom is dat, er is toch veel om trots op te zijn?

De jongste jeugd groeit, de jeugdteams spelen op een meer dan goed niveau. Er zijn gekwalificeerde trainers, gemotiveerde elftalleiders en commissie leden. Het miniveld wordt meer en meer een volwaardig veld. Hoe bereiken wij potentiële nieuwe leden?

Een vernieuwde aanpak is nodig.  Wie kan ons daarbij helpen?  Binnenkort ontvangen onze leden een online enquête. Bent u tevreden over wat wij bij R.C.H. bieden, doen we de goede dingen, wat kan beter, wilt u misschien wel bijdragen?
De uitkomsten van dit onderzoek koppelen wij natuurlijk terug. We zijn erg benieuwd en rekenen op uw deelname.

John Hegman
Voorzitter

Johan Neeskens Biografie "Wereldvoetballer"


Vorige week werd de nieuwe Biografie "Wereldvoetballer" van oud R.C.H.ér Johan Neeskens uitgekomen. 
Het boek kopen en R.C.H. sponsoren?!
Bestel ook het nieuwe boek van oud R.C.H.'er en Wereld voetballer Johan Neeskens! Via deze link bestel je 'm eenvoudig bij Bol .com en sponsor je tegelijk ook R.C.H. nog een beetje: http://bit.ly/Boek-Neeskens-via-RCH-Kopen 
Normale editie en de Luxe nu verkrijgbaar, ook prachtig als Sintcadeau. Wel de bovenstaande link gebruiken! Delen mag ook natuurlijk.

Bekijk op R.C.H. ook eens de Johan Neeskens Wall of Fame. Onderdeel van 'Racing Memories' in het R.C.H. museum achter in onze kantine! 
En zie ook"Gouden memories voor Neeskens en Biesbrouck

Zo 26/11: Surinaamse middag bij R.C.H. - Waterloo

Donderdagavond 30 november 2017

Copyright © 2017 R.C.H. - Racing Club Heemstede, Alle rechten voorbehouden.


afmelden voor R.C.H. nieuwsbrieven en ook voor je team updates     pas uw instellingen aan This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
R.C.H. - Racing Club Heemstede · Sportparklaan 6 · Heemstede, NH 2103 VT · Netherlands