Copy
Belangrijke informatie - R.C.H. Jeugdnieuwsbrief
februari 2020
Bericht onleesbaar? Open in je browser

Beste *|HTML:ALL_FNAMES|*,

Gelukkig is de winterstop voorbij en zijn we weer lekker aan het voetballen. Op naar de lente! Het belooft een voorjaar te worden vol mooie wedstrijden en leuke R.C.H.- evenementen. Graag uw aandacht voor de kalender in deze nieuwsbrief. Als jeugdbestuur, trainers en leiders werken we hard aan het verbeteren van de R.C.H.-organisatie 'R.C.H. elke week beter en leuker'. Als u daar ideeën over heeft of een handje bij wil helpen, mag u altijd mij aanschieten of mailen.  

Groet, Walter Groen - jeugdvoorzitter R.C.H.
 
Kledingplan
Jeugdagenda
Prioriteiten
Rubriek: De schijnwerper

TELSTAR - AJAX: Met 40 R.C.H-leden naar Velsen. Super leuk en een groot succes.  
KAMPIOEN: 011-2 en 013-1 zijn winterkampioen gewordenTrotse spelers, trotse leiders en terecht!

OPEN DAG                       Als RCH-er weet je natuurlijk allang dat we een leuke voetbalclub zijn. We spelen op goed niveau, hebben uitstekende trainers en het mooiste clubhuis. Als RCH willen we graag meer leden en daarom organiseren we op 16 februari een gratis open dag voor iedereen van 10 t/m 16. Ook leuk als je nog geen voetbal ervaring hebt. Oja, wat super leuk is, is dat Bradley Martis van Sparta die ochtend langs komt. Vet toch? Inschrijven kan via hier.

       KLEDINGPLAN - spelregels en afspraken

In de nieuwsbrief van september heeft u kunnen lezen dat uiteindelijk alle teams in de nieuwe tenues gaan spelen. We zijn dit seizoen gestart met de selectieteams maar volgend jaar gaat alle teams spelen in de nieuwe tenues. De tenues worden gehuurd voor €35 per jaar. Nooit meer een te klein shirt of een shirt met een oude sponsor. Nieuwe leden kunnen voor de komende maanden een shirt lenen van R.C.H. Hiermee voorkomen we dat nieuwe leden een shirt moeten aanschaffen. Mocht u nog oude R.C.H. kledij hebben en deze willen doneren aan ons dan kunt u dat op zaterdag afgeven in de bestuurs-kamer.  Neem contact op met het jeugdbestuur als u uw shirt kwijt bent of deze te klein is geworden. De afspraken en spelregels rondom het lenen en verhuren van de nieuwe tenues is uitgewerkt in een kledingplan. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website.

WIST U DAT?
- volgend voetbalseizoen alle spelers van teams in een nieuw R.C.H. tenue steken 
- we nog wel een paar shirts op voorraad hebben voor die spelers die uit hun shirt groeien.
- we al voorzichtig nadenken over de teamindeling van volgend jaar.
- we binnenkort 3 nieuwe ballenkarren hebben; fijn voor de trainers! 

- er nog nieuwe events aankomen? 1) opendag voor de jongste jeugd, 2) pubquiz voor ouders en 3) een escaperoute in het kader van het Adriaan Pauwjaar. 

JEUGD AGENDA:
Vragen? Stuur een email.
 
Datum Event Toelichting
30 jan Stakingsdag - R.C.H. voor leden en niet-leden 
16 feb Open dag (10-16 jaar)  voor leden en niet-leden 
19 mrt Leidersavond  
24 mrt Fc Emmen- R.C.H.O-19  voor leden en niet leden van 19 jaar en ouder
13/14 juni Jeugdtoernooi  voor alle teams verplicht
27/28 juni Jeugdweekend nadere info volgt
       PRIORITEITEN SEIZOEN '19/'20

Hoe zit het met die ambities bij R.C.H.? Ambities op sportief vlak zijn er zeker, en terecht. We spelen met veel teams een heel behoorlijk niveau, daar zijn we trots op en dat willen we verder uitbouwen. Doel daarbij is niet altijd koste wat het kost te willen winnen maar vooral dat onze jeugd lekker voetbalt. Spelers, ouders, leiders of trainers die al te stevig klagen op de scheidsrechter of op elkaar hoort daar niet bij. Gelukkig gedragen we ons in meerderheid heel keurig. Als jeugdbestuur zijn we daar blij mee en zien we erop toe dat dit ook zo blijft!. In onze ambities om de organisatie van R.C.H te verbeteren worden we soms wat getemperd door een gebrek aan tijd. We zouden meer voor elkaar kunnen krijgen als er meer ouders een handje zouden willen helpen. Voorbeelden van klussen waarvoor we iemand zoeken zijn: 

1. Rookvrij maken R.C.H. (op zaterdag) (bord regelen)
2. Communicatie (we zoeken iemand die flyers kan maken in photoshop)
3. Fondsenwerving (we zoeken iemand die ervaren is met aanvragen voor subsidies)
NIEUWE LEDEN:
We hebben altijd plek voor nieuwe leden. Helpt u mee? Onze doelstelling is gedurende dit seizoen 25 nieuwe jeugdleden welkom te mogen heten. Jeugdleden die nieuwe jeugdleden aanbrengen krijgen een mooi cadeau! 
 
Indeling: Geboortejaar: Groep (school): Ruimte voor:
Racers 2013-2014 3 2 of meer 
O-8 2012 4 2 spelers
O-9 2011 5 4 spelers
O-10 2010 6 3 spelers
O-12 2008 8 2 spelers
    DE SCHIJNWERPER -  Deze keer de schijnwerper op...
Harry Opheikens - coryfee
Vraag 1: Wat doe je bij R.C.H:
Ik loop al sinds 2007 bij R.C.H. Dat jaar begonnen onze beide zoons (Robbin en Menno) met voetballen bij RCH. Na twee wedstrijden was ik coach/elftalleider. Van elke wedstrijd schreef ik een verslag en stuurde die met foto’s naar het webteam. Het duurde niet lang of ik was webmaster en R.C.H. huisfotograaf. Sinds enkele jaren zit ik in de jeugdcommissie en ben ik archivaris. 

Vraag 2: Mooiste herinnering R.C.H
Het 100-jarige jubileum in 2011, waarvoor ik samen met een aantal anderen het museum mocht inrichten, dat inmiddels wel weer een update mag hebben maar gelukkig bestaan we volgend jaar 110 jaar. 

   SPONSOREN  -  We zijn blij met onze sponsoren in de jeugd!


Volg de jeugd van R.C.H. ook op:
Facebook jeugd Facebook jeugd
Instagram Instagram
Copyright © 2020 R.C.H. - Racing Club Heemstede, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.