Copy

Beste *|HTML:ALL_FNAMES|*,

Sinds deze week zijn de programma, standen en uitslagen pagina's weer helemaal up to date en geïntegreerd met de meest up to date informatie van de KNVB. Ook de individuele teampagina's zijn voorzien van programma's en standen. 
Bij Onder 9 en jonger worden vanaf dit seizoen geen standen meer bijgehouden en zijn de uitslagen niet zichtbaar op onze website, Voetbal.nl en in de Wedstrijdzaken-app. Dit heeft de KNVB besloten als onderdeel van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. 

Boekjes grote clubactie

Boekjes voor de grote clubactie kunnen nu ingeleverd worden. Ze kunnen in de bestuurskamer of achter de bar worden afgegeven. Lever ze snel in!

Smikkelen 
Vanmiddag zijn er pannenkoeken voor de kinderen na de training van 15:15 en 16:15. 

Algemene ledenvergadering 2 nov 2017

Hierbij nodigen wij alle leden, spelend, niet spelend, ouders van jeugdleden, trainers en leiders uit om aanwezig te zijn bij de Algemene ledenvergadering op donderdag 2 november a.s.
Inloop v/a 19.30 uur en aanvang 20.00 uur
.

Ben je betrokken bij onze mooie club, heb je vragen, zorg dat je er bent!

Bij R.C.H. hebben ouders van kinderen jonger dan 16 jaar ook stemrecht. Dus tot morgenavond

Zie de agenda op de site van R.C.H.

Woensdag 1 november pannenkoekenmiddag

Op woensdagmiddag 1 november zullen er met dank aan een aantal lieve moeders na de trainingen om 15.15 en 16.15 pannenkoeken zijn voor al onze leden!

Indien broertjes of zusjes ook mee willen eten, vragen wij € 2,50 per kind (inclusief glaasje ranja)

Jeugdvoetbaldagen bij RCH succes


Tijdens de herfstvakantie waren de jeugdvoetbaldagen bij R.C.H.

Er werd veel voetbalplezier beleefd door groot aantal kinderen. Bij R.C.H. is de jeugd een belangrijk speerpunt. Dus jeugd voetbalactiviteiten spelen daarbij een belangrijke rol.

Dankzij de kwalitatieve benadering van de trainersstaf van www.jeugdvoetbalopleiding.nl, werden het twee leuke dagen. De doelstelling van de jeugdvoetbaldagen zijn om de deelnemers een afwisselend en uitdagend programma te bieden met veel trainingen volgens de Wiel Coerver methode en diverse wedstrijd gerichte vormen. Voor de jeugdkeepers was een specifiek trainingsprogramma onder leiding van deskundige keeperstrainers.

In de pauze was er een smakelijke lunch en een spannende voetbalquiz. In de middag veel uitdagende wedstrijdvormen met veel beleving. Deze intensieve en afwisselende jeugdvoetbaldagen werd door de deelnemers als zeer plezierig en uitdagend ervaren. Tot slot ontvingen alle deelnemers een leuk aandenken.

Dank ook aan alle vrijwilligers van R.C.H. die dit mede mogelijk maakten en met de name de mensen die in de kantine hielpen met de lunch, limonade en fruithapjes.

Ook dank aan de sponsor van al dat heerlijk verse fruit: 

Schema kantinediensten jeugd

Wijzigingen voorbehouden, kijk voor de meest actuele status op de site.
4 november
08:30 - 10:45 JO8-2
10:45 - 13:00 JO13-2
11 november
08:30 - 10:45 Racers 1
10:45 - 13:00 JO13-1
Meer over de kantinediensten jeugd

R.C.H. Activiteiten kalender 2017

Wo 1 november 2017 - Pannenkoeken middag
Do 2 november 2017 20:00-22:00 Algemene Ledenvergadering 
Wo 29 november 2017 15:00 - 16:00 Sinterklaas op bezoek bij R.C.H.
9 en 10 juni 2018 - R.C.H. Jeugdtoernooi
23 en 24 juni 2018 - R.C.H. Jeugdweekend

Recente verslagen


Lees alle recente verslagen op de site van R.C.H.

Hier het wedstrijdverslagen archief.
Regelmatig zijn er schrijvende ouders die het leuk vinden om verslagen te schrijven van de wedstrijden van het team van hun kind. Dit levert altijd mooie verhalen op die ook door velen gelezen worden. Bij deze een oproep aan alle ouders of leiders om eens wat meer de pen in te duiken en ons regelmatig te bestoken met mooie verhalen. Alle verslagen kunnen opgestuurd worden naar webteam@rch-voetbal.nl en zij doen dan de rest. 
Copyright © 2017 R.C.H. - Racing Club Heemstede, Alle rechten voorbehouden.


afmelden voor R.C.H. nieuwsbrieven en ook voor je team updates     pas uw instellingen aan This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
R.C.H. - Racing Club Heemstede · Sportparklaan 6 · Heemstede, NH 2103 VT · Netherlands