Copy
Nieuwsbrief Voordegroei
Klik hier voor de webversie
Beste investeerder,

Het team van Voordegroei heeft weer een interessant bedrijf voor u geselecteerd dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. U kunt hier vanaf vandaag in investeren.
 
 

PickupBox BV  

PickupBox is marktleider in Nederland op het gebied van mobiele opslag. 
  
PickupBox is in 2009 gestart door Reinout van Lier, naar een concept uit het Verenigd Koningrijk. Het bedrijf levert een innovatieve dienst voor opslag en transport. PickupBox voorziet haar klanten van flexibele tijdelijke opslag, met een hoge servicegraad, tegen een scherpe prijs.
 
Na de pilotfase en groei van afgelopen jaren is er behoefte aan groeikapitaal. De groei wordt momenteel begrensd door het aantal beschikbare boxen. De vraag is hoger dan wat PickupBox op dit moment kan leveren. Groeikapitaal is in de eerste plaats dan ook nodig voor uitbreiding van het aantal boxen op de huidige vestiging in Utrecht. Daarnaast is groeikapitaal nodig voor de opening van een nieuw depot in de Randstad. Dankzij dit nieuwe depot zal het aantal opdrachten dat PickupBox winstgevend kan aannemen toenemen en worden ritafstanden verkort. Hierdoor zal PickupBox sneller en flexibeler kunnen opereren tegen lagere kosten.
 
Om de groeiplannen te realiseren is PickupBox op zoek naar een lening van    € 250.000. Het eerste jaar lost PickupBox niet af, daarna wordt de lening lineair afgelost in 3 jaar. PickupBox biedt investeerders een rente van 7.5% per jaar.
 
Voordegroei heeft deze lening beoordeeld met een “GOED” en de bijbehorende “A-rating”
€250.000 7.5% 48 maanden
Financieringsbehoefte Rente per jaar Looptijd lening
Bekijk bedrijf en investeer direct

Voor u als investeerder

Als investeerder bij Voordegroei vindt u in uw persoonlijke omgeving "Mijn Voordegroei", naast uw betalingsoverzicht ook elk kwartaal een update over de financiële ontwikkeling van de bedrijven waarin u heeft geïnvesteerd.  Daarnaast kunt u daar updates of andere relevante informatie vinden over het bedrijf. Alle bedrijven die via Voordegroei zijn gefinancierd hebben tot op heden geheel conform afspraak per de 22e van elke maand de betalingen aan de investeerders uitgekeerd.

Voordegroei is inmiddels toegetreden tot de Brancheverening Nederland Crowdfunding, de branchevereniging van crowdfunding platforms voor bedrijfsfinanciering. Met hen zijn afspraken gemaakt over het transparant weergeven van de status van financieringen via ons platform. Deze kunt u terugvinden bij "Facts & figures" op onze site. 

Ook hebben wij onze website vernieuwd. U wordt voortaan ook via nieuws op onze site op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. U vindt hier interessante artikelen en interviews  die in de pers zijn verschenen over Voordegroei. Ook kunt u hier de door ons gepubliceerde blogs vinden. 
Wij nodigen u verder uit ons te volgen op Twitter, Facebook en LinkedIn.
Twitter
Facebook
LinkedIn

Contact   
Voordegroei wil de brug slaan tussen ondernemers die financiering zoeken voor een volgende fase van groei en investeerders die op een verantwoorde wijze willen investeren in het Nederlandse MKB tegen een aantrekkelijke rente. Wij merken dat het samenbrengen van deze werelden positief ervaren wordt en voor beweging zorgt.  Wij verwachten in het voorjaar van 2017 weer een investeringsevenement te organiseren en zullen u daar dan tijdig over informeren.  
Tot slot kunt u hier een leuk artikel over TrainTool lezen. Traintool is een snelgroeiend Utrechts bedrijf dat in 2016 financiering heeft opgehaald via Voordegroei. 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. 
 
Met vriendelijke groet, 

Het Voordegroei team 

 
Twitter
Facebook
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2016 Voordegroei B.V., Alle rechten voorbehouden.