Copy
Kindervakantieweek Brandevoort
Nieuwsbrief januari 2018
Lees deze nieuwsbrief in je browser

Beste deelnemers, ouders, vrijwilligers,

2018 is begonnen! We wensen jullie het allerbeste voor dit nieuwe jaar. Voor Kindervakantieweek Brandevoort een extra bijzonder jaar, we organiseren deze leuke week nu voor de 10e keer! We hopen dat jullie in deze speciale jubileumeditie ook weer van de partij zijn. 

In deze nieuwsbrief maken we het thema voor de Kindervakantieweek van 2018 bekend en willen we jullie al vast op de hoogte brengen van een paar wijzigingen over het inschrijven voor de KVW ten opzichte van voorgaande jaren. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

 

X-peditie Brandevoort

Van maandag 9 juli tot en met vrijdag 13 juli 2018 wordt Brandevoort omgetoverd tot een waar X-peditieterrein. De tiende editie van Kindervakantieweek Brandevoort staat namelijk in het teken van de X-PEDITIE BRANDEVOORT! Het programma zit vol met leuke, creatieve, sportieve en spannende activiteiten. En we gaan op zoek naar de oplossing van onze expeditie. De X-peditie waarin we het samen voor elkaar krijgen! 
Daar wil jij toch ook bij zijn!? 

Inschrijven deelnemers


Dit jaar geven we het startsein voor het inschrijven op een ander moment dan dat jullie gewend zijn. Direct na de carnavalsvakantie kunnen de kinderen en vrijwilligers aangemeld worden via onze website. De inschrijfdagen vinden plaats op woensdag 14 maart en donderdag 15 maart in Wijkhuis 't BrandPunt. Op deze inschrijfdagen lever je de formulieren van de (halve) groep of individuele inschrijving in en betaal je het inschrijfgeld (€ 40,- per deelnemer) met PIN. Geen gedoe met contant geld en bovendien een stuk veiliger, voor jullie en voor ons! 

Inschrijven jeugdvrijwilligers


Ook jeugdvrijwilligers kunnen zichzelf inschrijven via onze website vanaf maandag 19 februari. Voor alle jeugdvrijwilligers houden we een inloopavond op dinsdag 6 maart tussen 18.30 en 20.30 uur. Op die avond kun je binnenlopen in Wijkhuis 't BrandPunt om een print van je inschrijfformulier bij ons in te leveren en kun je direct je vragen stellen. 

In 2018 is er voor het eerst een maximum aantal plaatsen voor jeugdvrijwilligers en maatschappelijke stagiaires beschikbaar. Na verwerking van alle inschrijvingen krijg je van ons te horen of er een stage- of vrijwilligersplek beschikbaar is.

Binnenkort vind je alle informatie voor jeugdvrijwilligers op onze website.

Organisatietalent gezocht!

We zijn we op zoek naar organisatietalenten voor onze X-pedetie! Vind jij het leuk samen een bosdag of sportdag te organiseren? Of ben je juist een kanjer in het bedenken van creatieve activiteiten voor kinderen van alle leeftijden? Of wil je mee het uitstapje regelen en de afsluitende festivaldag? Je maakt deel uit van een enthousiaste groep mensen, en hebt de kans om de kinderen een onvergetelijke week te bezorgen. Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht naar ons via inschijvingen@kvwbrandevoort.nl. Ook als je een andere bijdrage wilt leveren aan Kindervakantieweek Brandevoort is je bericht van harte welkom!

Programma

We zijn druk aan het werk om het programma voor onze X-peditie verder in te vullen, maar we willen wel al een klein tipje van de sluier oplichten: Zoals het er nu uitziet zijn de bosdagen op dinsdag (groepen 1 t/m 4) en woensdag (groepen 5 t/m 8). En vindt het uitje voor alle groepen plaats op donderdag. 


Belangrijke data!


Inloopavond jeugdvrijwilligers
Dinsdag 6 maart 18.30 - 20.30 uur

Inschrijven deelnemers
Woensdag 14 maart 14.00 - 16.00 uur
Donderdag 15 maart 19.00 - 20.30 uur


Informatieavond
Dinsdag 26 juni 2017

Kindervakantieweek 2018
Maandag 9 tot en met vrijdag 13 juli 2018
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Share
Tweet
Forward
Afmelden voor de nieuwsbrief van Kindervakantieweek Brandevoort

Copyright © *|2018|* *|KVW_Brandevoort|*, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp