Copy
27 september 2022
 
Goed nieuws! De start verkoopdatum van Oliviers Kreek is gepland. Dinsdag 4 oktober om 12.00 uur is het zover. Vanaf dat moment kun je online inschrijven voor je droomhuis in Oliviers Kreek met de luxe van één of twee eigen parkeerplaatsen en diepe tuin!

Karakteristieke tuindorp architectuur


De woningen zijn zo ontworpen dat de rijen op een elegante manier familie van elkaar zijn, dit zorgt voor eenduidigheid. Je kunt zien dat de woningen een ambachtelijke verfijning in het metselwerk hebben. Architect John Chan vertelt er op de website en straks ook in de kleurrijke brochure graag meer over.

Met trots tonen we in deze nieuwsbrief ook een drietal exterieur impressies. Wij vinden de beelden erg mooi geworden! Ben je nieuwsgierig naar meer? Bekijk de artist impressions dan snel op de uitgebreide website.

Je eigen huis bouwen?


Naast het aanbod van duurzame nieuwbouwwoningen zijn er binnen het plangebied van de Kreken Poeldijk 2 kavels van circa 445 m² en circa 570 m² groot waarop je zelf je droomhuis kunt bouwen. Deze kavels maken onderdeel uit van Oliviers Kreek en liggen mooi aan het open vaarwater waar je met een bootje zo naar het water langs de Nieuweweg vaart. Vandaaruit is het hele Westland en omstreken per boot bereikbaar. 

Sta je al ingeschreven als woningzoekende?!


Woningzoekenden in de gemeente Westland kunnen zich inschrijven in het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen. Hiermee heb je straks, als de verkoop is gestart, voorrang op de toewijzing boven degenen die hierin niet zijn opgenomen. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt om in aanmerking te komen voor een koopwoning.
Inschrijven gemeentelijk registratiesysteem

Financiële check


In deze fase is het belangrijk dat je het financiële plaatje helder hebt. Bij het toewijzen van woningen, waarvoor meerdere kandidaten zijn, is een kandidaat die al een financiële check heeft gedaan in het voordeel. Een financiële check toont aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of dat je met eigen middelen kunt betalen. Je kunt de brief van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker bij voorkeur indienen of vermelden op het moment van inschrijving. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam. Voor een persoonlijk advies kun je terecht bij Rijnpoort Hypotheken + Verzekeringen. Arthur van der Goes, erkend financieel adviseur, zet in een persoonlijk gesprek graag je wensen en mogelijkheden op papier. 
Kijk regelmatig even op onze website, want ook die wordt de komende week uitgebreid. 

Heb je het interview van Melissa Slinger al gelezen op de website van de Westlandse Zoom? Zij woont sinds 2018 met haar man en drie kinderen in de nieuwe woonwijk Poeldijkerhout en heeft het er reuze naar haar zin!
Lees het interview
Hartelijke groet,
Team Oliviers Kreek
Informatie en verkoop


0174 294 652
Ontwikkeling en realisatie

Ken je iemand die ook op zoek is naar een nieuwbouwwoning?
Stuur deze nieuwsbrief gerust door!
Website Website
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Copyright © 2022 Olivier, All rights reserved.

 
bekijk deze mail online | update uw gegevens | uitschrijven
Email Marketing Powered by Mailchimp