Copy
29 juli 2022
 

Een zomerse groet!

Het is zomer. De zon straalt en de Bouwvak van regio Midden Nederland is gestart.


Ook in de zomer werkt een deel van het ontwikkelteam van Oliviers Kreek met plezier door aan de voorbereidingsfase. In deze fase is er veel overleg met de gemeente, de architect, het bouwteam en andere betrokkenen. Zo is begin juli de omgevingsvergunning aanvraag ingediend. Een belangrijke mijlpaal in het proces. Tot nu toe verloopt alles mooi volgens planning.

Grote belangstelling


Veel geïnteresseerden hebben zich de afgelopen periode aangemeld voor ons nieuwbouw­plan. Oliviers Kreek sluit aan op de actuele woning­behoefte; moderne, duurzame gezins­woningen in een nieuwe wijk. Dichtbij scholen, sport­verenigingen, winkels en andere voorzieningen.
In dit deel­gebied brengen we 56 royale woningen en 2 kavels in verkoop. Binnen­kort start de verkoop van een breed aanbod in woning­typen.

Oliviers Kreek in ontwikkeling


Benieuwd hoe Oliviers Kreek er straks uit komt te zien? Blijf ons volgen op Facebook en Instagram. Na de zomer­vakantie­weken stellen wij een aantal woning­types aan u voor via onze social media­kanalen. Ook maken we binnen­kort de start verkoop­datum bekend. Vanaf de start verkoop staat alle documentatie, zoals de brochure, verkoop­procedure, verkoop­tekeningen op bouwnummer­niveau, technische omschrijving en prijs­lijst op onze website olivierskreek.nl.

Staat u al ingeschreven?


Woningzoekenden in de gemeente Westland kunnen zich inschrijven in het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen. U leest op deze website hier meer over.

Om een nog beter inzicht in deze klantvraag te krijgen, verzoeken wij u een aantal aanvullende vragen te beantwoorden. Dit kunt u doen door het klikken op onderstaande link. U komt dan bij een vragenlijstje uit.

Voor nu wensen wij u fijne zomerse dagen toe!

Het team van Oliviers Kreek
Ontwikkeling

Realisatie

Website Website
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Copyright © 2022 Olivier, All rights reserved.

 
bekijk deze mail online | update uw gegevens | uitschrijven
Email Marketing Powered by Mailchimp