ClubNieuws September 2019

Door Oefening Sterk Roelofarendsveen 

 ClubNieuws September

Hoogtepunten 

Vooruitblik

Het programma voor deze maand.
 


           
 LET OP LET OP LET OP LET OP!!!!

Op zaterdag 14 september is vanaf 11.00 uur – 18:00 uur de parkeerplaats bij DOSR en het fietstunneltje (tussen Essenweg en parkeerplaats DOSR) AFGESLOTEN!!
Dit vanwege de “One en Only estafette-marathon. Dus goed opletten als je wel met de auto komt deze op tijd weer weg te halen. Voor de uitspelende teams van DOSR is het dus ook raadzaam om elders te gaan verzamelen in de Veen in plaats van op de parkeerplaats bij DOSR.

Alle leiders van de jeugd zijn inmiddels geïnformeerd en de leiders van de gasten worden persoonlijk hiervan op de hoogte gesteld door het wedstrijdsecretariaat van DOSR.

Meer informatie over deze estafette: 
www.plantaris.nl
www.oneenonly.nl/002019BR

 Informatie onderzoek samenwerking DOSR-WVC

Op maandag 9 september wordt er een Buitengewone Algemene Leden Vergadering  (BALV) gehouden in de kantine van DOSR om 19:30 uur. Deze BALV staat geheel in het teken van het stemmen voor een fusie tussen DOSR en WVC.
Het afgelopen half  jaar is er hard gewerkt door een 6-tal werkgroepen om een mogelijke vorm van samenwerking te onderzoeken tussen de beide clubs en aansluitend een advies uit te brengen.
Deze informatie is terug te vinden hier op onze website, zowel het advies per werkgroep maar ook de gehele presentatie (power point) van de werkgroepen die gegeven werd op vrijdag 5 juli jl.

Namens de stuurgroep samenwerking

 


 

Vrijwilligersbijdrage

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten werken we bij DOSR met de verplichte vrijwilligersbijdrage voor alle JO19 en Senioren spelers. Dit seizoen willen we ook graag weer van jullie weten wat jullie gaan doen. Een mail hierover wordt binnenkort verstuurd. Soms verdwijnt deze in je spambox. Mis deze belangrijke info niet en hou je mail in de gaten! 
 


OPEN DAG DOSR 2019

Noteer alvast in de agenda: 
OPEN DAG DOSR op zondag 6 oktober van 10:00 uur - 12:00uur

Het wordt een bijzondere Open Dag van DOSR. Veel jongere jeugdelftallen worden uitgenodigd om mee te doen met diverse voetbal oefeningen, techniektraining, toernooitje, etc.
Voor de ouders en belangstellenden is er ruim de gelegenheid, onder genot van een bakje koffie, informatie te krijgen over het reilen en zeilen van de voetbalvereniging DOSR.

Alle commissies zijn ruim vertegenwoordigd op deze dag zoals de organisatie van het jeugdweekend, barcommissie, accomodatie/velden commissie, vrijwilligers commissie, technische commissie, bestuur, materialen en kleding commissie, etc. etc.

Verdere informatie volgt in de nieuwsbrief van oktober en via de DOSR-site. De leiders van de jongere jeugdelftallen worden persoonlijk benaderd. 

Dus: reserveer 6 oktober vanaf 10:00 uur Open Dag DOSR


Met een vriendelijke groet
Organisatie Open Dag DOSR 2019

Agenda


sep 09 Buitengewone Algemene Ledenvergadering

okt 02 Algemene Ledenvergadering

Facebook
Twitter
Instagram
Website
Volg Voetbalvereniging DOSR op Social Media
Kijk voor meer uitslagen en verslagen op www.dosr.nl
Op- of aanmerkingen kunt u mailen naar
nieuwsbrief@dosr.nl


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
R.K.S.V. D.O.S.R. · Sportpad 17 · Roelofarendsveen, Zh 2371 PP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp