ClubNieuws Mei 2019

Door Oefening Sterk Roelofarendsveen 

 ClubNieuws 


We zijn achter de schermen weer hard aan het werk voor een fantastisch jeugdweekend!

Heb je je nog niet opgegeven? Doe dat dan snel want we naderen de 100 inschrijvingen!

Opgeven kan door het formulier op de website www.dosr.nl te downloaden en in te vullen.

HoogtepuntenDe Oliebollen die het hele jaar nog niet bij de eerste drie konden eindigen mochten afgelopen vrijdagavond hun titel van vorig jaar verdedigen. Na de eerste ronde bleek al dat dit geen gemakkelijke opgave was, het verschil tussen nummer 1 en nummer 10 was nog geen 2000 punten dus alles was nog mogelijk.
Nummer 10 had goed geluisterd naar mijn tip en was na de 2e ronde al 3 plaatsen gestegen en boven aan werden de plaatsen ook verwisseld.
Dat het spannend bleef blijkt wel uit de uitslag tussen de nummer 1 en 2 maar een verschil van 60 punten en tussen nummer 2 en 3 maar 58 punten.

De uitslag van de avond is geworden: Lees meer...
 
Zaterdag 13 april was de eerste klussendag van het seizoen weer een feit. Samen met veel helpende vrijwillige handen zijn er al veel klussen die op ons sportpark gedaan moesten worden gerealiseerd. De klussendag is één van de activiteiten waarmee de senioren en oudere junioren hun vrijwilligersuren kunnen invullen. Gezien de grote animo hiervoor staat er zaterdag 11 mei de tweede klussendag op de planning. 

Wil je weten welke andere leuke vrijwilligerstaken ingevuld kunnen worden? Lees dan hier verder.

Samen met elkaar maken we het park zo weer mooi :)
 
Donderdag 11 april 2019 was de uitreiking van de Sportverkiezing 2018. Voor het jaar 2018 was het team van JO19-1 genomineerd voor de titel sportploeg van het jaar. Helaas zijn 'we' het niet geworden, maar zijn de IJszeilers verkozen als sportploeg van het jaar.

Desalniettemin zijn we als DOSR trots op de nominatie voor deze sportploeg. Voor de verkiezing was een mooi promotiefilmje gemaakt dat we toch graag met jullie delen, geen prijs, maar wel de beelden en herinneringen aan een fantastisch seizoen. Zie HIER het filmpje...
 


Waar DOSR de uitwedstrijd roemloos met 2-0 ten onder ging, wisten de rood-gelen afgelopen zondag wel te winnen van ESTO. Alle doelpunten vielen in de tweede helft. Ten opzichte van de wedstrijd tegen Laakkwartier was er één wijziging te bespeuren in de basiself. Mark van Diemen was niet fit genoeg om te spelen, waardoor Luc van der Lem terugzakte naar het centrum van de verdediging en Mauro Wesselman een basisplek kreeg toebedeeld door trainer Marcel Vondeling. Lees meer...
 SV WVC Six Toernooi 2019 wederom een groot succes.

Tijdens Koningsdag werd bij WVC alweer de 22e editie van het Six toernooi gehouden.

Met 30 ingeschreven teams beloofde het een gezellige, maar vooral drukke dag te worden.

Het was nog half donker toen de organisatie bij een kwam in de kantine van WVC, terwijl laatste dingetjes nog even werden besproken zaten zij troosteloos naar buiten te kijken, en zagen zij dat de weergoden hun vandaag alles behalve goed gezind waren. Lees meer...
 


Cor Akerboom ontvangt lintje.

Vandaag, 26 oktober 2019, heeft ons bestuurslid en man van dienst Cor
Akerboom

in het gemeentehuis een koninklijke onderscheiding gekregen uit handen van onze burgemeester. Cor heeft deze onderscheiding gekregen voor meer dan 25 jaar vrijwilligerswerk voor o.a. DOSR en het Hof van Alkemade.

Namens bestuur en leden gefeliciteerd.

Pim van der Meer


Ron van der Lem stopt met zijn PR bestuurstaak bij DOSR.

Hij heeft dit aan het bestuur van DOSR kenbaar gemaakt.

Ron verzorgde de afgelopen jaren onder andere de interne en externe informatiestromen vanuit DOSR, hij startte het peuter en kleutersport op, hield diverse thema-avonden, organiseerde de Olympische Spellen voor de allerjongsten bij DOSR, onderhield contact met de Driemaster en niet te vergeten de Glossy de afgelopen 2 jaar. Lees meer...

Vooruitblik

Het programma voor deze maand.
 


Doe het snel en ga sparen voor jezelf en de club.

De spaaractie bij PLUS Van Dijk is in volle gang en loopt lekker. Natuurlijk zijn we allemaal aan het sparen voor een eigen poster, broodtrommel, placemat of slippers.

Heb jij je eigen FANshop nog niet bekeken? Pak dan je eigen actiefolder en open hem snel. Nodig hier ook nog wat familie en vrienden uit voor je FANshop en zorg zo dat ze ook voor jouw fanartikelen gaan sparen. Dat is niet alleen leuk voor jou maar ook goed voor onze clubkas! Sparen kan nog tot 25 mei.

Ben je geen speler van DOSR met een eigen FANshop maar wil je wel de DOSR artikelen bestellen en hiermee de club steunen? Ook dat is mogelijk.  Ga hiervoor naar de FANshop van DOSR.

Spaar je niet voor de fanartikelen maar doe je wel boodschappen bij de PLUS? Gooi je zegels in de speciale bus die in de kantine op de bar staat zodat wij ze kunnen verzegelen.  Iedere zegel levert een geldbedrag op voor de vereniging.

Een bijzonder 1-2’tje dus. Jullie tikken hem toch wel binnen??
 
We gaan al weer richting het einde van het seizoen en vanuit de TC zijn we de voorbereidingen voor volgend seizoen weer gestart. Altijd weer een hele puzzel wat betreft aantallen,  niveau s van spelers, voldoende leiders en trainers en daarin is uiteraard ook jullie mening en plezier de basis van ons cluppie.

Woensdag 8 mei houden we de laatste leiders en trainers bijeenkomst voor dit seizoen. Doel van deze gesprekken is net als voorgaande jaren om met elkaar te evalueren en voorbereidingen voor volgend seizoen verder vorm te geven. Lees meer...
 4 tegen 4 toernooi 2019 op vrijdag 31 mei.

Na de uitstekend geslaagde en spannende editie van 2018, organiseert voetbalvereniging D.O.S.R. ook dit jaar weer het alom bekende 4 tegen 4 toernooi. Deze 33e editie van het toernooi wordt gehouden op vrijdag 31 mei 2019, traditiegetrouw op de dag na Hemelvaartsdag.
Het toernooi zal zoals gewoonlijk aanvangen om 10.00 uur op de sportvelden van D.O.S.R.

Wat is de bedoeling van dit toernooi? Met je team speel je verschillende wedstrijden tegen andere teams op speciale ‘4 tegen 4 veldjes’. Uiteindelijk gaan de beste teams uit de poules door naar de knock-out fase om te beslissen welke teams er in de finale terecht komen en wie er met de prijzen naar huis mogen!

Er zijn prijzen te verdienen in de volgende categorieën: jongens 6 t/m 8 jaar, jongens 9+10 jaar, jongens 11+12 jaar, meisjes 6 t/m 8 jaar, meisjes 9+10 jaar, meisjes 11+12 jaar en de leukste teamnaam.

Het toernooi is bestemd voor iedereen!! En dan bedoelen we ook echt iedereen: sporters, niet-sporters, jongens, meiden, Veenders, Oude Weteringers, Rippers, tennissers, hockeyers, volleyballers, WVC spelers, ROAC spelers, DOSR spelers, iedereen mag meedoen!! Lees meer...

Agenda


MEI 08 Schoolvoetbal toernooi
Het jeugdvoetbaltoernooi voor Kaag en Braassem

 
MEI 08 Leiders en trainers bijeenkomst   
Evaluatie van dit seizoen.

 
MEI 11 Klussendag
Help mee bij de klussendag van DOSR Aanmelden via de voetbal-app of via:
[...]

 
MEI 31 4 tegen 4 toernooi
Voetbal in het klein, stel je team alvast samen en schrijf je snel in.

 
JUN 09 Vrijwilligersdag DOSR
Het moment om het voetbal seizoen af te sluiten met familie en vrienden.

 
JUN 14 Jeugdweekend 2019
DOSR Jeugdweekend 2019 14 t/m 16 juni 2019
Facebook
Twitter
Instagram
Website
Volg Voetbalvereniging DOSR op Social Media
Kijk voor meer uitslagen en verslagen op www.dosr.nl
Op- of aanmerkingen kunt u mailen naar
nieuwsbrief@dosr.nl


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
R.K.S.V. D.O.S.R. · Sportpad 17 · Roelofarendsveen, Zh 2371 PP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp