Copy
Herinnering
 
 
Mantelzorgcafé
Woensdag 11 februari 2020

Beste mensen,

Mijn naam is David Keus en ik ben sindskort mantelzorgconsulent en collega van Ank Stout. Graag wil ik u hierbij uitnodigen voor het mantelzorgcafé op 11 maart a.s.!

Wees je eigen beste vriend!

Tijdens dit mantelzorgcafé gaan we in gesprek over 'je eigen beste vriend zijn'. In het dagelijks leven zijn we veel bezig met de zorg voor de ander. Ons gezin, onze ouders, onze vrienden: de zorg voor een ander speelt vaak een grote rol in ons leven. Dit zorgen is iets prachtigs, maar kan alleen als je daar zelf toe in staat bent. Op woensdag gaan we daarom graag met elkaar in gesprek over wat het betekent om je eigen beste vriend te zijn en hoe je dat doet!

Informatie SMOW, tel 070-5110648.
Datum 11 maart
Tijd van 19.00 uur tot 21.00 uur.
 
Let op: De bijeenkomst van donderdagmiddag kan helaas door omstandigheden deze maand niet doorgaan!

Indien degene waar u voor zorgt niet alleen thuis kan blijven, dan denken wij graag met u mee over mogelijke oplossingen, bijvoorbeeld vervangende mantelzorg. De bijeenkomst is in het Van Heeckerenhuis, UWV-lokaal, Van Heeckerenstraat 2. Informatie: tel.: 070 – 511 06 48 of per mail aan David Keus d.keus@smowassenaar.nl.

Aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.

Graag tot snel!

SMO Wassenaar facebook pagina
SMO Wassenaar Twitter pagina
SMO Wassenaar Website
Copyright © 2020 SMO Wassenaar.


Uw gegevens zijn opgenomen in het adresbestand van SMO Wassenaar. Hiermee informeren we u over mogelijk ook voor u belangrijke activiteiten en diensten van SMO Wassenaar.
U kunt uw gegevens wijzigen of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp