Copy

Wandel met ons mee!

We hebben het afgelopen jaar helemaal (her)ontdekt: Wandelen is leuk! Toen we door het coronavirus minder binnen konden afspreken, hebben we met veel mensen gewandeld. Hierdoor konden we elkaar blijven zien en spreken op een veilige afstand en daarnaast ook nog eens van de prachtige Wassenaarse natuur genieten! Want er is zoveel moois te zien:
Deze foto's zijn gemaakt door onze mantelzorgondersteuners tijdens wandelingen in Wassenaar!
We zijn ervan overtuigd geraakt dat wandelen gezond is voor lichaam en geest. En we zijn niet de enige! De bekende neuropsycholoog Erik Scherder lanceerde vorig jaar in samenwerking met de Hersenstichting de app 'Ommetje'. De app werd binnen de kortste keren bijna een miljoen keer gedownload!
Dowload de 'Ommetje' app
Dat de app zo populair is, is helemaal niet gek vinden wij. Na al het thuiswerken en binnen zitten is buiten even een luchtje scheppen een heerlijke bezigheid. En het is ook nog eens harstikke gezond! Daarom willen we graag doorwandelen. Graag maken we met een groepje een mooie wandeling door de duinen bij museum Voorlinden. We drinken eerst een lekker kopje koffie en verwachten dan ongeveer een uurtje door de natuur te lopen. 
Wanneer:
24 juni 2021
10:00 - 11:15
Verzamelen bij:
Museum Voorlinden
Buurtweg 90, 2244 AG Wassenaar
Wandelt u met ons mee? Geeft u zich dan op via de onderstaande knop, of door even te bellen met 070- 511 2226!
Ik wandel mee!

Hopelijk tot 24 juni!

Ank Stout & David Keus
Mantelzorgondersteuning SMOW
Copyright © 2021 SMO Wassenaar, All rights reserved.

070-511 22 26

Wilt u wijzigen hoe u deze mail ontvangt?
U kunt uw voorkeuren updaten of uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp