Copy
De verscherpte maatregelen rond het Corona virus treffen vele mensen. Het advies van de regering om zoveel mogelijk thuis te blijven en persoonlijk contact te vermijden maakt het lastig om ons werk goed te kunnen doen en u te ondersteunen. Maar we willen u natuurlijk graag helpen waar het kan.

Bereikbaarheid SMOW in Corona-periode

Deuren gesloten maar telefonisch bereikbaar van 9.00 – 14.00 uur
De deuren van ons kantoor in het Van Heeckerenhuis zijn gesloten tot 6 april a.s. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis en onze vrijwilligers gaan tot 6 april a.s. ook niet op huisbezoek.
Wel zijn we iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 9.00 – 14.00 uur. Daaraan verandert niets.
Vragen over boodschappen, maaltijden of juist nu een gevoel van eenzaamheid?
We hopen dat u in uw buurt zelf de nodige hulp kunt organiseren en dat er buren zijn die u willen helpen. Als u een ander nodig heeft voor een klus, het koken van een maaltijd, boodschappen doen of de hond uitlaten etc. kunt u uw vraag stellen op de website van Wassenaar Doet: www.wassenaardoet.nl
Maaltijden bestellen via Tafeltje-Dekje kunt u bij ons blijven doen. Iedere dag worden er gewoon maaltijden bij u thuis bezorgd. Natuurlijk wel met de nodige voorzorgsmaatregelen; zo komen de vrijwillige chauffeurs niet bij u in huis maar bellen zij aan en plaatsen zij de maaltijd voor de deur.
Voor vragen over Tafeltje-Dekje, bezorgservices van maaltijden of boodschappen doen, kunt u ons gewoon blijven bellen. Dan zoeken we samen met u uit wat het beste bij u past.
 
Mocht u juist nu gezelschap missen en zich eenzaam voelen, neemt u dan ook contact met ons op. Saskia van der Meer en Claudia Oosterman bekijken momenteel met onze vrijwilligers of zij u kunnen bellen voor een praatje of andere ondersteuning. Zij zijn per email bereikbaar: s.vandermeer@smowassenaar.nl,  of c.oosterman@smowassenaar.nl. Bellen naar ons algemene nummer kan natuurlijk ook.
Ondersteuning mantelzorgers
We realiseren ons dat vooral mantelzorgers in deze periode ondersteuningsvragen hebben en willen u ook uitnodigen contact met ons op te nemen. De vervangende mantelzorgers kunnen we in deze periode helaas niet inzetten. Onze mantelzorgconsulenten Ank Stout en David Keus gaan graag met u telefonisch in gesprek. U kunt ook zelf contact met hen opnemen. Hun email-adressen zijn: a.stout@smowassenaar.nl en d.keus@smowassenaar.nl . U kunt ook bellen naar ons algemene nummer.
Vragen over uw administratie, omgaan met geld of (belasting)formulieren?
Het inloopspreekuur van de Formulierenbrigade op woensdagmorgen in het van Heeckerenhuis is tot 6 april gesloten. Als u uw administratie niet rond krijgt of andere vragen heeft m.b.t. financiën kunt u ons altijd bellen Carla van den Berg (per email bereikbaar: c.vandenberg@smowassenaar.nl) zal proberen samen met u een oplossing te vinden of één van onze vrijwilligers vragen het met u op te pakken. Dit zal dan telefonisch zijn.
Bereikbaarheid SMOW
Wij zijn telefonisch iedere werkdag van 9.00 – 14.00 op telefoonnummer: 070 –  5112226. Of per e-mail: info@smowassenaar.nl.

Ook op onze website houden we u graag op de hoogte van wat wij doen om ook in deze tijd Wassenaarders te ondersteunen
Bekijk de website
Wij wensen u sterkte in deze moeilijke tijden. Let op elkaar en blijf gezond!
 
Vriendelijke groeten,
 

Mieke Ruigrok
Directeur
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 SMO Wassenaar, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp