Copy

Al weer enige tijd geleden heeft u zich aangemeld om zich in te zetten voor mede- inwoners ten tijde van Corona. Zoals in een eerdere mailing vermeld hebben we al een groot aantal vrijwilligers kunnen inzetten als chauffeur voor de maaltijden van Tafeltje-Dek-Je maar er is ook een groep die we nog niet hebben kunnen inzetten.

Het aanbod van vrijwilligers was groter dan de hulpvraag.


Het lijkt de goede kant op te gaan en langzaam mogen we iets versoepelen wat betreft de corona maatregelen. Dit zorgt er ook voor dat er weer andere hulpvragen ontstaan. Zo deden we eerder een oproep voor belmaatjes, chauffeurs en vrijwilligers voor boodschappen en zijn we nu op zoek naar maatjes. Met deze nieuwsbrief brengen we u graag op de hoogte hoe het er nu voorstaat en waarbij we uw hulp goed kunnen gebruiken! En we horen uiteraard graag of u zich daarvoor wilt inzetten.

Maatjes

We krijgen de laatste tijd veel vragen van mensen die om een praatje verlegen zitten. Graag zouden ze weer een keer naar buiten willen en weer even wat menselijk contact hebben. Daarom zijn we hard op zoek naar vrijwilligers die er met mensen op uit willen! Gewoon om even ergens een kopje koffie te doen, een wandelingetje door een park te maken, of gewoon in de tuin zitten en even bij te praten. Uiteraard met gepaste afstand. Wilt u er ook met iemand op uit? Geef u dan nu op als maatje!

Opgeven als maatje

Protocol

Veiligheid staat natuurlijk voorop wanneer je vrijwilligerswerk gaat doen! We vinden het belangrijk dat juist als u zich in gaat zetten voor een ander, zowel u als ook degene voor wie u zich inzet niet ziek worden. Daarom hebben we een protocol voor al onze vrijwilligers. Zo zijn er bij SMOW mondkapjes en desinfectiemiddelen beschikbaar en raden we u aan om in lijn met de maatregelen van het RIVM 1,5 meter afstand te houden wanneer dit mogelijk is. Wilt u meer weten over veiligheid & vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op!

Contact over Veiligheid & Vrijwilligerswerk
Juist nu hebben mensen elkaar hard nodig en zijn wij u als vrijwilliger ontzettend dankbaar dat u naar de ander omkijkt. 

Hartelijk groet en blijf gezond, 

Het SMOW-Team
Copyright © 2020 SMO Wassenaar, All rights reserved.


Wilt u veranderen hoe u deze email krijgt?
U kunt hier uw voorkeuren wijzigen or uitschrijven voor de mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp
SMO Wassenaar facebook pagina
SMO Wassenaar Twitter pagina
SMO Wassenaar Website