Copy
Nyhedsbrev - VILDEVIOLER august 2016
View this email in your browser

Sommer, blomsterworkshop og flytning...

 
Sommerferien er forbi og vi har taget hul på en august måned, hvor vores blomstermarker bugner af georginer, morgenfruer, asters, verbena, solhat og meget mere. Vi kæmper med ukrudtet, som også skyder op med en rasende fart, når det veksler så fint mellem sol og regn, som det gør i øjeblikket. På de kølige dage fornemmer vi, at efteråret nærmer sig - det betyder bl.a. storindkøb af tulipaner, narcisser og nye stauder, som skal bringe blomsterglæde til næste år, og det er lidt som juleaften at sidde med bestillingskataloget ;)

Samtidig er vi begyndt at tilbyde virksomheder bæredygtige teambuilding-dage med markvandring og blomsterworkshops. Og så har vi holdt vores første blomsterbindingskursus i Stengårdens lyse lækre mødelokale. Vi havde en skøn aften med spiral-teknik, farve-lære og 12 glade og engagerede deltagere. Vi har derfor skyndt os at sætte endnu to workshops i kalenderen - d.31/8 og 14/9, hvor der endnu er pladser at få for de hurtige.

Planlægningen af næste år har også tvunget os til at tage en stor beslutning - vi flytter vores blomsterdyrkning fra Hegnstrup til Stengården, som ligger mellem Birkerød og Farum. Det er meget svært for os at skulle sige farvel til Hegnstrup, som er et helt unikt sted med fantatiske mennesker. Men på Stengården får vi bl.a. mulighed for at anlægge en stor sammenhængende blomsterhave, hvor vi kan lade deltagerne på vores workshops selv plukke blomster til buketter. Det glæder vi os utroligt meget til. 
Dygtige og dejlige kursister på vores første BlomsterWorkshop
Her viser vi spiralteknik og snakker om farver og form - og hvor vild en buket må være ;)

Til din kalender!

Vi deltager i det økologiske høstmarked på Krogerup (Aarstidernes avlsgård) d. 3. og 4. september, hvor vi bl.a. sælger økologiske blomster og laver buket-demonstrationer. Vi håber at se dig der! Læs mere her

Følg os på de sociale medier


Vi har to fantastiske hus-fotografer, Maria Lund Jensen og Mads Steffensen, som løbende kommer forbi og tager billeder til vores hjemmeside og de sociale medier. Nedenfor er billeder fra vores Instagram-takeover på Isabellas_dk i starten af august. På vores egen profil - vildevioler.dk - kan man også følge med i vores blomsterbondeliv.
Vi er altid glade for feedback og gode ideer, så ring eller skriv, hvis du har noget på hjerte.

Blomsterglade hilsner
Marie Holmer & Christina Foss
Copyright *©VILDEVIOLER_2016* *VILDEVIOLER IVS*, All rights reserved.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
VILDEVIOLER · .. · .. .. · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp