Copy
Nyhedsbrev - VILDEVIOLER Juli 2016
View this email in your browser

Nyhedsbrev - juli 2016


Så kom sommeren endelig - og trods det lunefulde vejr - bragte den en masse skønne sommerblomster med sig. Det er jo vores første sæson som blomsterbønder, og vi er imponerede over hvordan de små spirer har klaret skiftevis meget tørre perioder, voldsom regn og blæst. Nu står de der, georginerne, ærteblomsterne, nigellaerne, morgenfruerne, osv - og giver os mulighed for at plukke de fineste blomster i marken hver eneste dag.
 
Samtidig er der kommet godt gang i vores webshop, og vi kan nu tilbyde nye produkter som bryllupsbuketter, blomsterkranse til håret og bårebuketter. Det er spændende og udfordrende for os, vi lærer hele tiden nyt, og får heldigvis rigtig gode tilbagemeldinger fra glade kunder. Al feedback er meget velkommen, og vi håber virkelig, at I vil hjælpe os til hele tiden at blive bedre. 

Siden sidst har vi også indgået et samarbejde med den hyggelige økologiske gårdbutik og cafe 'Stengården', som ligger i Birkerød. Her kan man købe weekendblomster (fredag - søndag) og afhente buketter efter aftale. Vi holder også vores første blomsterbinder-workshop på Stengården, som du kan læse mere om nedenfor. 


BlomsterWorkshop - lær at binde buketter 


Vi har længe drømt om at dele vores blomsterglæde og holde korte kurser i buket-binderi med vilde og økologiske blomster. I samarbejde med Stengården afholder vi d.11. August kl.19 - 21:30 vores første workshop. 

Fordi det er vores første kursus, er prisen kun 350kr inklusiv økologisk kaffe/te og kage - og du får naturligvis din buket med hjem. Kurset er målrettet nybegyndere. 

Vi sørger for blomster, materialer, undervisning og god stemning. Tilgengæld vil vi gerne have feedback på workshoppen, så vi også bliver bedre, og alle deltagere skal være ok med at der bliver taget billeder til hjemmesider og magasiner på dagen. 

Har du lyst til en hyggelig aften på en økologisk gård med blomster mellem hænderne, så tilmeld dig nu på info@vildevioler.dk. TIlmelding er bindende og betaling kan ske på MobilePay 42727064 efter bekræftet tilmelding. Tilmeldingsfrist er 5. august. Der vil være max 12 deltagere på workshoppen.
 
Vi glæder os!
Køb økologiske blomster i vores webshop

Blomster til specielle anledninger


Hvad enten det er til en glædelig eller sørgelig begivenhed, kan vi levere smukke naturlige buketter på bestilling.

Til bryllupsfester håndplukker vi det fineste vi har i marken alt efter sæson. Sammen med brudeparret finder vi en farveskala og måske nogle yndlingsblomster og ud fra det skaber vi smukke viltre brudebuketter, hårpynt, knaphulsblomster, brudepigebuketter, borddekorationer, og hvad parret ellers måtte ønske sig til den store dag.

Find vejledende priser og mere information på vores hjemmeside
Tak fordi du læste vores nyhedsbrev. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil besøge os.

Blomsterglade hilsner
Marie Holmer & Christina Foss
Copyright *©VILDEVIOLER_2016* *VILDEVIOLER IVS*, All rights reserved.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
VILDEVIOLER · .. · .. .. · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp