Copy
Nyhedsbrev - VILDEVIOLER Juni 2016
View this email in your browser

Velkommen til VILDEVIOLER's første nyhedsbrev


De sidste mange måneder har være fulde af forventninger og stor travlhed. Først fik vi en lidt kold start på foråret med tilhørende bekymringer for alle de små spirer, men så blomsterede tusind økologiske tulipaner lige pludselig i starten af maj, og glæden var overvældende. Vi havde vendt løgene rigtigt ;)

Nu er der fuld gang i sommerblomsterne og dermed også i vores lille "butik". Vi er så stolte af, at være blandt de første i Danmark til at kunne levere Ø-mærkede buketter. Det betyder, at alle vores blomster er dyrket uden sprøjtemidler, kunstgødning og opvarmede drivhuse. Når vi siger 'mark-style', så kommer blomsterne rent faktisk fra en mark ;)

Fra forår til efterår dyrker vi selv vores blomster på en økologisk gård på Nordsjælland og høster vilde blomster og grønt i de tilhørende naturområder. Det gør vores buketter helt unikke og vi synes selv, at de er et lille stykke natur indenfor.


Ny webshop

Vi har netop lanceret vores nye webshop, hvor du kan købe økologiske og vilde buketter, blomsterabonnementer og gavekort. Har du andre blomsterønsker er du altid velkommen til at kontakte os på info@vildevioler.dk
Køb blomster her
Vores buketter er altid sæsonbestemte. Det betyder, at du får en unik mulighed for at følge med i, hvad naturen byder på lige nu. Men derfor kan vi da godt glæde os til at de smukke georginer snart blomstrer ;)
 

Mød os på design- og gourmetmarked


Det foregår på søndag 19/6 på Kærgården, Virumgade 24 i Virum kl. 11-16, hvor du bl.a. vil kunne købe bæredygtigt tøj til kvinder og børn, fine tasker, puder og tæpper og lækre delikatesser. Og så selvfølgelig økologiske og vilde blomster! Det er gratis at deltage. 
Læs mere om eventen her

Buketter på abonnement

Man bliver altid i godt humør af blomster, så hvorfor ikke få dem leveret direkte til døren. Et buketabonnementet er en løsning for dig som ved, at du ønsker mindst 3 leveringer til samme adresse i løbet af perioden juni – oktober.  Samtidig sparer du knap 50kr. per buket.
Et blomsterabonnement kan også gives som gave eller vi kan levere til din virksomhed. 
Bestil buketabonnement
Skal du holde fest?
Så lad os stå for blomsterne. Sammen finder vi stilen, du ønsker - vildt og viltert eller mere formelt.

Vi laver også buketter, som kan gives som gave til nye medarbejdere eller andre som fortjener det.
 
Tak fordi du læste vores nyhedsbrev. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil ud og ha' jord under neglene.

Blomsterglade hilsner
Marie Holmer & Christina Foss
Copyright *©VILDEVIOLER_2016* *VILDEVIOLER IVS*, All rights reserved.

Ønsker du at afmelde dette nyhedsbrev så send en mail til info@vildevioler.dk


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
VILDEVIOLER · .. · .. .. · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp