Copy
Oktober 2016, editie 19                                                                                                          www.waridihome.com

Nieuwsbrief Stichting WaridiHome

In deze nieuwsbrief :

-De Blijmaakfabriek! Een nieuw en ludiek concept waar u ook uw voordeel mee kan doen.

-Op zoek naar nieuw bestuurslid

-Shoppen en doneren! Reminder goededoelenshop.nl

Wist u dat:
-Roosmarijn nu ook bestuurslid is geworden bij KidsCare?

-Binnenkort nieuwe studenten staan te popelen om met ondersteuning van scholarships naar middelbaar onderwijs te kunnen blijven gaan? We zoeken nog donateurs om dit mogelijk te kunnen maken.

-Stichting de Hand in Zutphen ook wederom dit jaar heeft gekozen WaridiHome te sponsoren?


Onderstaande schilderijen zijn ter beschikking gesteld en te koop!
Nieuw bestuurslid gezocht

Na net een verse start gemaakt te hebben met onze nieuwe penningmeester Chris, heeft ons bestuurslid Annemiek aangegeven haar taak als bestuurslid te willen gaan afronden. Annemiek is actief als onze notulist, en ze heeft de afgelopen jaren wat markten gezien tijdens onze deelname aan acties. Annemiek wil zeker betrokken blijven bij de stichting, maar na het geweldige nieuws van haar zwangerschap en het feit dat ze ver weg woont heeft haar echter doen besluiten een stapje terug te doen.
We willen heel graag een nieuw bestuurslid om mee te kunnen brainstormen, en ons te ondersteunen bij het uitzetten van onze visie. Wil je meer weten, of ken je iemand die zich graag wil inzetten voor een goed doel, en zich betrokken voelt bij kinderen en Afrika, zoek dan contact!

Kraampjes kraampjes en vogelhuisjes

Op het Afrikafestival in Hertme (Overijssel) in juli waanden we ons een hele dag in de wereld van Afrika. Alleen het weer paste niet helemaal: windvlagen en regen! Kraampjes met Afrikaanse kledij, trommels, sieraden, boeken omlijst met djembémuziek en onder het genot van heerlijke hapjes. Onze vogelhuisjes blijven op elke markt goed lopen, en zo ook hier.
Een andere ontzettend leuke en nieuwe markt was waar we aanwezig waren was het Pure Passie festival in Ede eind augustus. Dit maal in aanwezigheid van onze nieuwe ambassadeur en partner van Roos, Frank, die met verve de kraam aan het promoten was.
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © *|2016|* *|Stichting WaridiHome|*,
All rights reserved.


Ons mailadres is: 
roosmarijn@waridihome.com

Ons postadres is:
Stichting WaridiHome
Brugstraat 11
7201 JJ Zutphen
0628257863

Bank NL39INGB0005400278
ten name van Stichting WaridiHome  
KvK 54034876

www.waridihome.com

 
Van de voorzitter

Een tijdje geleden hebben we al een keer verteld over het leuke concept van de goededoelshop. Als je via hun website een account aanmaakt, en ons als goede doel opgeeft (hoef je maar eenmalig te doen), dan steun je ons automatisch terwijl je online shopt. Zelf ben ik nogal een gebruiker van bol.com en booking.com. Maar het aantal aangesloten bedrijven is legio! Uit eigen ervaring merk ik dat je het echter snel vergeet. Het is iets wat moet inslijten om eerst via deze site naar de desbetreffende winkel te gaan. Nu de tijd er weer aankomt van kerst, sinterklaas, nieuwe winter outfits of een leuk kerstuitje, brengen we dit dus graag in herinnering!Roosmarijn staat inmiddels weer in de startblokken om naar Afrika te vertrekken en daar de projecten te gaan bekijken. Ze kan op de terugweg  weer een hoop souvenirs meenemen. Dus zoekt u nog een leuke Sinterklaas of Kerstcadeautje, bestel een vogelvoederhuisje of een gepersonaliseerde houten sleutelhanger bij Roosmarijn (roosmarijn@waridihome.com).

Volgende keer besteden we uiteraard weer aandacht aan de projecten, en de gezinnen en kinderen waar we het allemaal voor doen!
Blijmaakfabriek draait voor WaridiHome
 
Officieel ben ik nog geen ‘pensionado’, maar zo presenteer ik me vaak wel. Als je 64 bent en vanaf je zeventiende gewerkt hebt, is het mooi geweest. Maar ik ben geen pensionado die ervan droomt eeuwig op reis te zijn of iemand die zich lekker met een boek achter de geraniums wil verschansen. Gelukkig ben ik topfit en daarom ook nog zeer goed in staat de handjes te laten wapperen.
Zo kwam ik op het idee voor de Blijmaakfabriek.  De Blijmaakfabriek stelt zich een drieledig doel. Mensen blij maken omdat ik een klus voor ze doe, mezelf blij maken omdat ik daarvoor een leuke vergoeding ontvang en vervolgens maak ik WaridiHome blij, omdat mijn verdiende geld daar rechtstreeks naar toe gaat. Inmiddels heb ik al aardig wat mooie dingen voor het goede doel aangepakt en de werkzaamheden lopen zeer uiteen. Zo maakte ik een persbericht voor een startende ondernemer, ontwierp ik een nieuwe stadswandeling voor Zutphen, ben ik ‘personal assistent’ van een Zutphense beeldhouwster die ik met raad en daad terzijde sta, en verder heb ik ook een paar keer gepoetst. En daar voel ik me niet te min voor: het is allemaal voor het goede doel.
Noël Sticker (broer van schoondochter Isabel) heeft een sprekend visitekaartje voor mij ontworpen. Daarop is zichtbaar een (gestileerde) fabriek en uit de fabrieksschoorsteen zweven drie hartjes omhoog. In drie verschillende kleuren. Donkerviolet, de huiskleur van WaridiHome, paars dat staat voor spiritualiteit en inspiratie en groen:  goed voor balans en harmonie, kortom verbinding.
De fabriek is in blauw neergezet, die kleur is zoals velen vast weten, míjn  handelsmerk. Blauw staat onder meer voor communicatie; van groot belang voor alles wat we in het leven ondernemen.
Natuurlijk schrijf ik over de Blijmaakfabriek omdat ik graag aan de bak wil. Als het iets met taal is word ik daar helemaal blij van. Zo volg ik momenteel een cursus levensverhalen schrijven. Ik kan me voorstellen dat mensen  er blij van worden als ik een stukje levensgeschiedenis vastleg. Zo blijven bijzondere verhalen behouden voor het nageslacht.
Verder heeft de Blijmaakfabriek de beschikking gekregen over een grote hoeveelheid curiosa; schilderijen, beeldjes, trommels.
Opbrengst uit de verkoop is voor WaridiHome. Er zijn al wat ideeën hoe die verkoop aan te pakken, mocht u belangstelling of een voorstel hebben, ik hoor het graag! Ook als u denkt: dat klusje kan Mieke wel mooi eens opknappen, laat het weten. Ik  ga graag in overleg. Mijn mobiele nummer is: 06 55024994 of via de mail: miekeklm@hotmail.com
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WaridiHome · Brugstraat 11 · Zutphen, Gelderland 7201JJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp