Copy

 
View this email in your browser

Nieuwsbrief februari 2017

Schrijf je nu in!

De inschrijvingen voor het huidige schooljaar zijn nog steeds geopend, voor het lab Bionformatica: Leven in de Computer zijn er nog voldoende dagen beschikbaar. Schrijf je dus snel in!

 

International DNA day

De dubbele helixstructuur van DNA is op 25 april 60 jaar geleden ontdekt! Om deze reden wordt dan The International DNA Day gevierd. De European Society of Human Genetics organiseert een opstellenwedstrijd onder scholieren, het thema is dit jaar: de mogelijkheden van de nieuwe CRISPR/CAS9 techniek. Er zijn geldprijzen voor projecten in de klas te winnen! Kijk hier of hier voor meer info

DNA-lab dag 7 april

Op vrijdag 7 april 2017 organiseren de Reizende DNA-labs een landelijke DNA-lab dag voor docenten in de Reehorst in Ede. Naast het kennis maken met de Reizende DNA-labs, kun je kiezen uit een ruim programma van praktische, didactische en inhoudelijke workshops.
De inschrijvingen zijn reeds geopend.


Financiering

Bioinformatica in de klas is onderdeel van de Reizende DNA-labs, de voortgang van dit project is afhankelijk van subsidiegevers. We zijn druk bezig met het verkrijgen van een structurele subsidie, we houden u via deze weg op de hoogte over de vorderingen hiervan!
 

U kunt ons bereiken via:
nijmegen@dnalabs.nl

Deze nieuwsbrief wordt verzonden vanuit bioinformaticaindeklas.nl. In het verleden heeft u deelgenomen aan het Reizend DNA-lab 'Bioinformatica: leven in de computer' of op een andere manier interesse getoond in ons project. Regelmatig versturen wij deze nieuwsbrief om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. 

Klik hier als u geen informatie meer van ons wilt ontvangen    
Klik hier als u uw voorkeuren voor het ontvangen van nieuwsbrieven wilt aanpassen
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NBIC · Postbus 9101 · Nijmegen, Gelderland 6500HB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp