Copy
DNA-lab dag 2017
View this email in your browser

Reizende DNA-Labs // Nog practica beschikbaar!Beste Docent,

U ontvangt dit bericht omdat u ooit in aanraking bent geweest met de Reizende DNA-Labs, uitschrijven kan via onderstaande link.
Via deze e-mail willen wij u laten weten dat het nog mogelijk is om in te schrijven voor een aantal Reizende DNA-Labs in de periode september 2017 t/m januari 2018! Op onzewebsite vindt u de beschikbare data en kunt u zich inschrijven voor het gewenste lab.

Registraties docenten
Veel docenten hebben zich al via onze nieuwe website geregistreerd. Handig, want alleen na registratie kunt u als docent de docentenhandleidingen downloaden voor de inleidende les en afsluitende modules. Het registreren doet u via de inlogpagina. Het goedkeuren hiervan gebeurt handmatig, dus dit kan enkele dagen duren. De leerlingenhandleidingen van de inleidende en afsluitende modules zijn wel altijd voor iedereen toegankelijk via het Lesmateriaal.


Continuering Reizende DNA-Labs 
Met plezier maken wij bekend dat het Reizende DNA-lab een samenwerkingsverband is aangegaan met Amgen Biotech Experience (ABE) voor de komende 3 jaar. Dit betekent dat we de verschillende DNA-Labs lessen kunnen blijven aanbieden en daarnaast nieuw lesmateriaal gaan ontwikkelen! Meer weten over ABE? Lees dan het nieuwsbericht op onze website.

Denk mee!
Bij de ontwikkeling van nieuw lesmateriaal en mogelijke docententrainingen kunnen wij input van docenten goed gebruiken. Lijkt het u leuk om hieraan mee te werken? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar info@dnalabs.nl.

Hartelijke groet,
Het Reizende DNA-labs team
www.dnalabs.nl
 

Copyright © 2017 Reizende DNA-labs, All rights reserved.