Copy
View this email in your browser

Reizende DNA-Labs & ABE Nederland Opening inschrijving 2018-2019Beste docent <<First Name>>,

De inschrijving voor de volgende periode februari 2019 t/m juni 2019 opent op donderdag 8 november 2018 om 08:00. 

Voor deze periode september 2018 t/m januari 2019 zijn er nog een aantal plekken beschikbaar bij drie van onze labs. Ondanks dat bepaalde labs snel zijn volgeboekt, zijn er gedurende het schooljaar nog steeds labs te boeken en soms zelfs gratis zijn te boeken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de onderstaande practica en boek nu het nog kan!

Racen met WC-Papier
Bioinformatica: Leven in de Computer
Gezond of ziek: Een vouwtje verkeerd?
Nieuwe coördinator Reizend DNA-lab Nijmegen 
Sinds 1 oktober 2018 is Charlotte Zwetsloot de nieuwe coördinator van het Reizende DNA-lab Bioinformatica: leven in de computer.  
NIBI 11 januari 2019
Wellicht heeft u al gelezen over de huidige ontwikkeling van een nieuwe leskist in het kader van de Amgen Biotech Experience Nederland. Deze uitleenbare leskist zal docenten de mogelijkheid geven om zelfstandig een biotechnologisch practicum op school uit te voeren, ze kunnen hiermee namelijk beschikken over materialen zoals micropipetten, gelelectroforeses, PCR-machines en de juiste reagentia. Op de NIBI conferentie (11 en 12 januari 2019) zullen we een workshop organiseren omtrent deze leskist. Komt u ook?
Save the date: vrijdag 5 april DNA-Lab Dag 2019 
Na de succesvolle vijfde editie van de DNA-Lab dag in 2017 zal deze in 2019 wederom plaats gaan vinden. Schrijf daarom vrijdag 5 april alvast in uw agenda! Dit jaar hebben we gekozen voor een locatie die goed past bij de aard van de Reizende DNA-Labs, het Science Centre in Delft. Op deze plek met historische allure waar veel wetenschapsgeschiedenis te bezichtigen is, zal wederom een afwisselend programma worden samengesteld, bestaande uit lezingen, workshops en een infomarkt.
Vacature: Vaksteunpuntcoördinator NLT  
Voor NLT (0,2 fte) hebben we plek voor een enthousiaste docent die het leuk vindt om, gedetacheerd bij Bètapartners (Amsterdam) op kantoor, voor vakcollega's nascholingen te organiseren en zo samen met het team de kwaliteit van het bètaonderwijs hoog te houden.
Voor meer informatie zie functieomschrijving
Wij wensen u een prettige herfstvakantie.

Met hartelijke groet,

Het team Reizende DNA-Labs & ABE Nederland

Reizende DNA-Labs en uw privacy
In het kader van de nieuwe privacywetgeving werken we momenteel achter de schermen aan ons nieuwe privacybeleid. We hopen u hier zo spoedig mogelijk verder over te kunnen informeren. Wanneer u zich inschrijft voor een DNA-lab vragen wij de volgende persoonlijke gegevens van u:

  1. Uw naam
  2. Uw mailadres (werk)
  3. Telefoonnummer (werk en/of privé)
  4. Contactgegevens van de school waar u werkzaam bent
 
Wij hebben deze gegevens nodig om u het DNA-lab aan te kunnen bieden en om u op de hoogte te houden van de laatste informatie met betrekking tot uw inschrijving. Houdt u er alstublieft rekening mee dat uw gegevens inzichtelijk zijn door de volgende partijen:
  1. De organisatie die u het DNA-lab aanbiedt.
  2. DNA-Lab Wageningen / WUR, omdat zij verantwoordelijk zijn voor het beheer van ons inschrijfsysteem.
  3. Sobit, omdat zij verantwoordelijk zijn voor het technisch beheer van ons inschrijfsysteem.

U kunt zich uiteraard ten alle tijden afmelden voor deze mails middels de link onderaan de mail of via onderstaande button.

Ik wil geen mails meer ontvangen
Volg ons nu ook op Twitter!
Copyright © 2018 Reizende DNA-labs, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp