Copy
View this email in your browser
   

Reizende DNA-Labs & ABE Nederland


Beste <<First Name>>,

Voor het DNA-lab Taal van de Tumor zijn nieuwe data vrijgekomen in februari en maart. Dit omdat er een tweede studententeam is gevonden dat het lab zal gaan geven.
De inschrijving opent komende donderdag (7 januari) om 8.00 uur en verloopt via het bekende inschrijfsysteem op de website. De beschikbare data zijn 16, 18, 23 en 25 februari en 2 en 4 maart. LET OP: Het kan gebeuren dat meerdere mensen tegelijkertijd het inschrijfformulier invullen voor dezelfde datum. Alleen het formulier van degene die als eerste op versturen klikt komt door, daarna is die datum niet meer beschikbaar. Het is dus van belang om het formulier snel in te vullen.
 
Daarnaast opent komende donderdag om 8.00 uur ook de inschrijving voor de nieuwe periode van het Embryolab. LET OP: De inschrijving van het Embryolab verloopt niet via de website, maar via de mail. Als je je wilt inschrijven voor een bepaalde datum, dan kun je dit doen door vanaf donderdag 8.00 uur te mailen naar utrecht@dnalabs.nl. Hiervoor geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. De beschikbare data voor het Embryolab zijn 25 en 30 maart en 1, 6, en 8 april. Er zijn twee studententeams die het Embryolab zullen gaan geven, daarom kunnen er per datum twee scholen ingeschreven worden. In deze Google Sheet kun je zien welke data nog beschikbaar zijn. Houd er rekening mee dat het updaten van die sheet handmatig gaat en dus kan achterlopen op de werkelijke inschrijvingen.
 
Tot slot is er in de huidige periode voor het Embryolab nog een plekje vrij op 27 januari dat direct per mail te reserveren is.
 
Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om me te bellen (0625710690) of te mailen (utrecht@dnalabs.nl).

Voor de overige DNA-labs kunt u zich ook nog inschrijven.
Ga hier naar de inschrijfpagina van de Reizende DNA-labs en ABE Nederland
Door de huidige omstandigheden zijn niet alle DNA-labs open. Let hiervoor goed op de beschikbaarheid in de agenda. Voor eventuele vragen over maatregelen en/of aanpassingen van het practicum met betrekking tot het COVID-19 virus, neem contact op met het desbetreffende lab.
Per nieuwsbrief informeren wij over de DNA-labs die eventueel later in het schooljaar opengaan.  

Graag delen

Sinds kort zijn wij naast twitter ook te volgen via Instagram. Mocht u of uw leerlingen foto's of filmpjes maken tijdens een van onze DNA-labs of de leskist "Proef je PTC?" en vindt u het leuk om deze te delen, heel graag. Wij zijn daar erg blij mee. 
De beste wensen voor 2021!
Het team Reizende DNA-Labs & ABE Nederland
   
Volg ons nu ook op Instagram en Twitter!
Twitter
Reizende DNA-labs
Instagram

Reizende DNA-Labs en uw privacy
In het kader van de nieuwe privacywetgeving werken we momenteel achter de schermen aan ons nieuwe privacybeleid. We hopen u hier zo spoedig mogelijk verder over te kunnen informeren. Wanneer u zich inschrijft voor een DNA-lab vragen wij de volgende persoonlijke gegevens van u:

  1. Uw naam
  2. Uw mailadres (werk)
  3. Telefoonnummer (werk en/of privé)
  4. Contactgegevens van de school waar u werkzaam bent
     
Wij hebben deze gegevens nodig om u het DNA-lab aan te kunnen bieden en om u op de hoogte te houden van de laatste informatie met betrekking tot uw inschrijving. Houdt u er alstublieft rekening mee dat uw gegevens inzichtelijk zijn voor de organisatie die u het DNA-lab aanbiedt.

U kunt zich uiteraard ten alle tijden afmelden voor deze mails middels de link onderaan de mail of via onderstaande button.
Ik wil geen nieuwsbrief meer ontvangen
Copyright © 2021 Reizende DNA-labs, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp