Copy
View this email in your browser
   

Reizende DNA-Labs & ABE Nederland
Activiteiten geannuleerd tot 28 aprilBeste <<First Name>>,

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zullen geplande activiteiten tot 28 april helaas niet plaats vinden. Scholen die deel zouden nemen aan de activiteiten t/m 6 april zijn al per mail op de hoogte gesteld, en voor de activiteiten tussen 6 april en 28 april informeren we z.s.m. per mail. Over doorgang van activiteiten na 28 april zal ter zijner tijd informatie op de website geplaatst worden. Voor vragen, neem contact op met het desbetreffende DNA-lab.

Aangezien veel leerlingen nu thuis zitten en er behoefte is aan digitale leervormen, hebben we tips voor docenten en leerlingen verzameld. Zo kunnen we vanuit een unieke situatie er toch voor zorgen dat niemand stil hoeft te zitten!

Tips digitale leermiddelen
Tips digitale leermiddelen
 • LabXchange: een gratis digitaal platform voor zowel docenten als leerlingen. Hier kan je onder andere veel (interactieve) video's, opdrachten, informatie vinden op elk denkbaar wetenschappelijk vlak.
 • Betapartners afstandsonderwijs heeft een verzameling aangemaakt van digitale tips per bètavak gericht op leerlingen in het voortgezet onderwijs. 
 • De website van Bioinformatica in de klas (voor Engels klik hier) bevat niet alleen het lesmateriaal van de Reizende DNA-Labs lessen (“Vliegveldmoord”, “Tegengif ontwerpen” en “Zien en zicht verliezen”), maar er is hier nog veel meer leuk lesmateriaal te vinden. Wist u trouwens dat ons Nijmeegs bioinformatica lab over het slangengif door Amgen Biotech Experience verwerkt is tot een online module met de naam “Saving a Life”? Deze vindt u hier
 • Door onze internationale partners zijn er een aantal zeer compacte en illustratieve Guides gemaakt voor diverse bioinformatica onderwerpen. U vindt ze hier.
Met hartelijke groet,

Het team Reizende DNA-Labs & ABE Nederland
   

Reizende DNA-Labs en uw privacy
In het kader van de nieuwe privacywetgeving werken we momenteel achter de schermen aan ons nieuwe privacybeleid. We hopen u hier zo spoedig mogelijk verder over te kunnen informeren. Wanneer u zich inschrijft voor een DNA-lab vragen wij de volgende persoonlijke gegevens van u:

 1. Uw naam
 2. Uw mailadres (werk)
 3. Telefoonnummer (werk en/of privé)
 4. Contactgegevens van de school waar u werkzaam bent
 
Wij hebben deze gegevens nodig om u het DNA-lab aan te kunnen bieden en om u op de hoogte te houden van de laatste informatie met betrekking tot uw inschrijving. Houdt u er alstublieft rekening mee dat uw gegevens inzichtelijk zijn door de volgende partijen:
 1. De organisatie die u het DNA-lab aanbiedt.
 2. DNA-Lab Wageningen / WUR, omdat zij verantwoordelijk zijn voor het beheer van ons inschrijfsysteem.
 3. Sobit, omdat zij verantwoordelijk zijn voor het technisch beheer van ons inschrijfsysteem.

U kunt zich uiteraard ten alle tijden afmelden voor deze mails middels de link onderaan de mail of via onderstaande button.

Ik wil geen nieuwsbrief meer ontvangen
Volg ons nu ook op Twitter!
Copyright © 2020 Reizende DNA-labs, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp