Copy
Heeft u problemen met de weergave van deze nieuwsbrief? Bekijk hem in uw browser.
     
Logo

Nieuwsbrief december 2015

In deze nieuwsbrief

   
Beste Lezer,

Tussen Kerstmis en Oudjaar kijken we altijd graag even terug: het was een goed jaar voor GEBA Trans, met plezierige samenwerkingsverbanden, interessante klantcontacten en heel wat mooie projecten. Ik hoop dat ook u tevreden kunt terugkijken. De economie herstelt zich. Langzaam, maar er is herstel en we weten allemaal dat dit goed is voor de BV Nederland.

Nog een paar dagen, en we gaan over de drempel naar een nieuw jaar. Laten we hopen dat het herstel doorzet en dat ook 2016 mede daardoor weer een prachtig jaar wordt.

Dat wens ik u, mede namens alle medewerkers van GEBA Trans,

 

Fred Spijksma
managing director
 

De komende twee jaar gaat GEBA Trans voor Akarton uit Venlo het deel- en compleet vervoer in Nederland en Duitsland verzorgen en de volledige groupage vanaf vier pallets in Nederland, België en Duitsland. Akarton B.V. is producent van (golf)karton verpakkingen, in tal van varianten.

De samenwerking met Akarton begon in 2011 met incidentele transporten uit Oostenrijk en Italië. In 2014 groeide dit uit met leveringen vanuit België en sinds 2015 verzorgt GEBA alle transporten naar het Verenigd Koninkrijk. Directeur Mike Noldus van Akarton: ‘Daar waren we zeer tevreden over. Hun reactiesnelheid is goed, evenals hun betrouwbaarheid. Verder is GEBA goed thuis in het hele papierwerk eromheen. In die Engelse transporten was dat behoorlijk complex, en dat heeft GEBA goed onder de knie. Daarom hebben we ze betrokken in deze tender.’

Lees hier meer
 


Er geldt een rijverbod op zon- en feestdagen in o.a. de volgende landen:
Duitsland (DE), Frankrijk (FR), Hongarije (HU), Italië (IT), Oostenrijk (AT), Polen (PL), Roemenië  (RO), Slovenië (SI), Slowakijke (SK), Spanje (ES), Tsjechië (CZ), Zwitserland (CH)*.

 
Datum Feestdag / Rijverbod Betreft
 01-01-2016  Nieuwjaarsdag  Allen
* indien een feestdag in een  (deel van een) kanton niet wordt gevierd, dan geldt in dat (deel van een) kanton ook geen rijverbod. Kantonale rijverboden gelden niet voor transitoverkeer, wel voor bestemmingsverkeer in betreffende kantons.
 
Voor een compleet overzicht van de feestdagen en rijverboden, afkomstig van TLN,  in de maand december klik hier. Bij vragen en/of onduidelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

 

Venlo beste in Europa
Eye For Transport (EFT) en Prologis hebben Venlo opnieuw uitgeroepen tot most desirable logistics location van Europa. Dit maakte CEO Chris Saynor van EFT begin deze maand bekend in De Maaspoort in Venlo. Eerder gebeurde dit ook al in 2013. Dit jaar vergroot Venlo zelfs zijn voorsprong op de andere vestigingsplaatsen. De aanwijzing is gebaseerd op een onderzoek onder 170 Europese gebruikers van distributiecentra, die elk 100 distributielocaties beoordeelden aan de hand van vier criteria.

Extra rijksgeld railterminal Venlo
Al deze maand beginnen de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van Railterminal Greenport Venlo. Dit is mogelijk dank zij een extra financiële toezegging, waarmee de Tweede Kamer onlangs akkoord gegaan is. Het Rijk draagt in totaal voor dertig miljoen euro bij. De regionale overheden staan garant voor de overige dertig miljoen. Dit geld is bedoeld voor het publieke deel van de railterminal, zoals aanpassingen en aanleg van het spoor en andere voorzieningen. Railterminal Greenport Venlo zou eind 2018 operationeel moeten zijn. Het wordt de grootste railterminal van Nederland.


U kent ons bij naam van de mail of van de telefoon. Of u hebt ons opgezocht op onze site. Hoog tijd om dat allemaal wat meer kleur te geven. In deze nieuwsbrief: Martijn Aquarius (36).
 
Martijn zoekt als planner expediteur altijd naar de meest efficiënte transportoplossing. In de middagpauze gaat hij graag naar het fitnesscentrum elders in het gebouw. Zeker drie, soms vier keer per week: ‘GEBA heeft daar afspraken mee gemaakt, zodat we voordelig terecht kunnen. Zeker is dat belangrijk. Ik heb sport nodig. Als ik langere tijd niet sport, dan voelt dat ongemakkelijk.’

Lees hier meer

 

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 
Twitter Facebook Linkedin RSS

Uitschrijven · Inschrijving bijwerken