Copy
Heeft u problemen met de weergave van deze nieuwsbrief? Bekijk hem in uw browser.
     
Logo

Nieuwsbrief maart 2016

Beste lezer,                                                                     Nieuwsbrief delen: 

Deze maand in de nieuwsbrief van GEBA Trans: via onze specialistische netwerken komen we overal met uw goederen. Uiteraard in Europa, maar zelfs in de verre Outback. Maakt u verder ook nader kennis met onze medewerker Erick van der Weijden.
 
Veel leesplezier,


Fred Spijksma
managing director

Met GEBA Trans komen uw goederen overal

GEBA groupage
GEBA Trans verzorgt sinds enige tijd een dagelijkse service voor uw stukgoed vanuit België en Nederland naar alle uithoeken van Europa. Wij halen dagelijks uw goederen af en verzamelen deze in onze loods in Venlo, vanwaar elke dag een of meer opleggers vertrekken naar Mönchengladbach. In onze hub daar worden de goederen herverdeeld voor verspreiding via ons zeer uitgebreide Europese netwerk. De looptijden zijn snel, de tarieven voordelig en door deze werkwijze wordt de CO2-uitstoot gereduceerd.
 
Met GEBA Trans verovert u Australië
Australië, precies aan de andere kant van de wereldbol en dus het land van onze tegenvoeters. Met de Outback, de Blue Mountains en de koraalriffen aan de Sunshine Coast biedt het een fascinerende natuur. In de moderne steden zien we veel invloeden uit alle uithoeken van de wereld.

Bij elkaar telt de bevolking van Australië en het naastgelegen Nieuw-Zeeland ruim 26 miljoen zielen. Voor ons is het een markt in ontwikkeling. De belangstelling voor goederen uit Europa groeit; er is veel vraag naar allerhande industriële producten en levensmiddelen.

Wellicht kent u televisieprogramma’s als Outback Truckers en Border Security. Dan weet u dat er door strenge regelgeving en diversiteit van producten en landschap in Australië nogal wat uitdagingen liggen als het aan komt op transport of logistiek.

GEBA Trans is die uitdagingen aangegaan, met gespecialiseerde partners die de weg weten in deze uitgestrekte, deels woeste en deels moderne uithoek van de wereld. Wekelijks verschepen we diverse goederen tegen scherpe tarieven en we zien de handel gestaag toenemen.

Meer weten? Of direct gebruik maken van onze promotional tariffs in april? Neem dan contact op via sales.rotterdam@gebatrans.com.

Rijverboden

Er geldt een rijverbod op zon- en feestdagen in o.a. de volgende landen:
Duitsland (DE), Frankrijk (FR), Hongarije (HU), Italië (IT), Oostenrijk (AT), Polen (PL), Roemenië  (RO), Slovenië (SI), Slowakijke (SK), Spanje (ES), Tsjechië (CZ), Zwitserland (CH).

 
 Datum  Feestdag / Rijverbod  Betreft
 27-04-2016  Koningsdag (geen rijverbod)  NL


Voor een compleet overzicht van de feestdagen en rijverboden, afkomstig van TLN,  in de maand april klik hier. Bij vragen en/of onduidelijkheden kunt u contact met ons opnemen

Tolheffing België gaat door

Zoals gemeld in onze nieuwsbrief van januari moeten met ingang van 1 april vrachtwagens met een toelaatbaar totaalgewicht boven 3,5 ton in België een kilometerheffing betalen, op alle autosnelwegen en een aantal regionale en gemeentelijke wegen. Uiteraard heeft dit gevolgen voor de bekostiging van het goederenvervoer. U hebt al nieuwe tarieven van ons ontvangen. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, neemt u dan contact met ons op.

De verwachting is dat er nogal wat kinderziektes zullen optreden. Zo is nog niet alle apparatuur die de vervoerders in hun trucks moeten inbouwen geleverd. Apparaten die wel geleverd zijn, functioneren niet altijd naar behoren.

Ondanks verzoeken om uitstel door onder meer TLN, houdt de Belgische regering vast aan haar plan. TLN heeft daarom een meldpunt ingesteld.

Wij van GEBA Trans: Erick van der Weijden

U kent ons bij naam van de mail of van de telefoon. Of u hebt ons opgezocht op onze site. Hoog tijd om dat allemaal wat meer kleur te geven. In deze nieuwsbrief: Erick van der Weijden (47).

Je kunt hem er gerust voor wakker maken, voor een weekeindje Eifel of Ardennen samen met vrouw Fabiënne, dochters Fenna en Rinske en zoon Raff. Want zijn gezin is voor sales manager Erick van der Weijden zijn grootste passie. Een sportief gezin, want de beide dochters voetballen en de zoon judoot: ‘Ik ga graag kijken, maar verder bemoei ik me niet met het spel. Er zijn er al genoeg die dat doen. Zelf fiets ik graag, zoals zo veel hier bij GEBA. Ik maak zo’n vierduizend kilometer per jaar. Het was dan ook erg aanstekelijk, die klim op de Galibier een paar jaar terug in de Franse Alpen. Vorig jaar ben ik er nog eens terug geweest, samen met mijn vrouw, want die heeft het fietsen inmiddels ook te pakken. We zijn nu met twee vrienden aan het trainen, want deze zomer gaan we weer die kant op. Doen we hetzelfde traject als in 2014, toen we met GEBA voor KidzBase 25 duizend euro bij elkaar gefietst hebben. Nu pakken we met z’n vieren ook de route terug erbij.’


Lees hier meer

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 
Twitter Facebook Linkedin RSS

Uitschrijven · Inschrijving bijwerken