Copy

Nyhedsbrev - November 2016

Så er november måned ved at gå på hæld og vi vil derfor give dig de seneste nyheder fra Europæiske Kulturbørn. November måned har været travl med seminar, konferencer og gode nyheder fra Kulturkontakt Nord.

Vi skrives ved!
EK-seminar og konference i Silkeborg
Europæiske Kulturbørn afholdt i uge 46 et lukket projektseminar med danske og nordisk/baltiske deltagere, samt en åben konference om kunst og kultur med 0-8 årige børn med inspiration fra projektet. Omkring 50 deltagere deltog i begge arrangementer. Væsentligt udbytte at ta’ med sig hjem har været udveksling af erfaring og kendskab til hinandens aktiviteter indenfor EK, samt at dyrke fremtidige samarbejdsrelationer relateret eksempelvis jobswop og institutionsbesøg.
 
Se alle powerpoints fra dagen her og nedenfor er der en kort video fra EK-seminaret i Silkeborg. Alt EK-materiale og AL-model finder du på EK’s hjemmeside.
CCE video
Videoklip fra EK-seminaret i Silkeborg 2016her
og hør hele sangen på YouTube
Bevilling fra Kulturkontakt Nord
Aftenen inden det nordisk/baltiske EK-seminar meddelte Kulturkontakt Nord, at man støtter netværket bag EK med € 90.000 til fremtidige rejse- og opholdsudgifter relateret jobswop, seminar og konference-aktiviteter for 2017-19. Dette er en kærkommen håndsrækning til udveksling af involverede professioner på tværs af landegrænser. Nærmere retningslinier for anvendelse af netværksmidlerne udsendes i starten af det nye år.

Kommende EK-aktiviteter for 2017
En årsplan for kommende EK-aktiviteter i 2017 forventes udsendt til projektdeltagere i starten af næste år - og husk også at følge med på hjemmesiden.

LÆS MERE OM EK OG VORES ARRANGEMENTER...

Materiale fra det danske inspirationsseminar: den 5. oktober 2016 - her
Materiale fra Nordisk Konference: den 16.-17. november 2016 - her

Husk at følge vores kalender på hjemmesiden: www.culturalchildrenofeurope.com/events/

Videresend gerne denne mail til relevante personer i dit netværk
og tilmeld dig EKs nyhedsbrev for flere nyheder
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Kulturprinsen, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp