Copy
BC Delft email header

Beste leden,

Nog maar een paar weekjes, dan is het alweer zomervakantie. Een vakantie die veel voor BC Delft in petto heeft, met een knetterend Eindfeest, het Jeugdkamp, de verhuizing... Er is in ieder geval nog genoeg te beleven deze laatste weken! In deze Ins&Outs lees je hoe de competities zijn afgelopen, en info over alle activiteiten die deze laatste maand nog plaatsvinden.

Met sportieve groet,
de redactie

Bekijk deze e-mail in je browser

Voorjaars- en Jeugdcompetitie ten einde

De Voorjaarscompetitie voor senioren werd door de twee deelnemende teams met wisselende maar knappe resultaten afgesloten. Op de website lees je de update van competitieleidster Agnes. In de Jeugdcompetitie huldigden we Team J9 die kampioen werden. Lees wat kersverse kampioene Nikki daarover te zeggen heeft. Gefeliciteerd Nikki, Amel, Rifqi en Milan!

Update nieuwe sporthal en verhuizing

Ineens is er dan beweging! En dat brengt veel nieuws rondom de nieuwe sporthal. Zo is er eindelijk overleg gepland om onze huurovereenkomst met SC Delfland te formaliseren. Ook is de Verhuiscommissie druk in de weer met de voorbereidingen. Op zondag 25 juni zal er verhuisd worden. Wil jij ons helpen met verhuizen, geef je dan op via verhuizing@badmintonclubdelft.nl, de koffie zal een laatste keer voor je klaarstaan op de Bras! Spullen die achter zullen blijven, worden tijdens het feest geveild. Daarnaast proberen we nog voor de zomer een Open Avond te organiseren, zodat jullie een kijkje kunnen nemen in de nieuwe hal. Volgende week volgt er een thema-nieuwsbrief over de verhuizing, waarin we hopen de datum hiervan te kunnen noemen.
Lees al het nieuws uitgebreid op de website...

Eindfeest za 24 juni: heb jij je al aangemeld?

Het is bijna zover, het BC Delft Eindfeest! Geef je nog snel op via bcdelftfeest2017@gmail.com! Thema van het feest is "blauw-wit", dus trek deze kleuren aan, bijvoorbeeld met je oude BC Delft competitieshirt! Als je interesse hebt in het speciale "BC Delft zeg dag tegen de Bras"-sportshirt (€15), geef dan gelijk je maat door. Wij hebben er zin in! Vind het programma op de website...
 

Jeugdkamp 30 juni t/m 2 juli

Het Jeugdkamp komt er al bijna aan! Inmiddels is de locatie van het kamp bekend, namelijk De Bosrand in Amerongen. Er hebben zich 21 kinderen ingeschreven. De leiding zal dit jaar bestaan uit Joran, Susanne, Wouter, Iris, Rick en Ronny. Zij hebben er heel veel zin in! Lees alles over het kamp op de website...

Trainingsdag competitiespelers zo 3 sept

Voor de competitiespelers organiseert de TC samen met Conquesto een trainingsdag. Zo train je weer eens met andere gezichten, en kun je bovendien topfit aan de competitie beginnen eind september! Je kan je nu inschrijven voor deze dag via dit formulier. Lees meer over de trainingsdag...

Opzegtermijn lidmaatschap: 15 september

Je lidmaatschap bij BC Delft loopt parallel aan het badmintonseizoen en wordt jaarlijks in de zomer verlengd, tenzij je vóór de gebruikelijke datum van 15 juni je lidmaatschap opzegt. Voor je lidmaatschap betaal je jaarlijks contributie. 
Omdat we het vervelend vinden dat we onze leden nog niet hebben kunnen laten zien hoe de nieuwe situatie in de sporthal van SC Delfland er precies uitziet, heeft het bestuur besloten om de deadline voor uitschrijven dit seizoen te verschuiven naar 15 september. Je kunt dus komend seizoen enkele keren trainen/spelen en kijken hoe de nieuwe situatie je bevalt, alvorens te beslissen over je lidmaatschap. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan even contact op met ledenadministratie@badmintonclubdelft.nl.
Uiteraard doen we er alles aan om de overgang en de nieuwe situatie zo goed mogelijk te regelen voor iedereen, dus laat het ons weten als je twijfelt over je lidmaatschap, zodat we kunnen proberen daarop in te spelen. Het doel is dat we gezellig kunnen blijven badmintonnen in de nieuwe hal, en het liefst met z'n allen!
Vind dit bericht ook op de website...

Nieuwe Penningmeester: welkom Sabine!

Penningmeester Melvin heeft tijdens de afgelopen ALV het stokje overgedragen aan... Sabine van den Bergh! Een waardig opvolger; zij is al lange tijd actief bij de bar en een aantal jaar geleden ook als Algemeen Bestuurslid. Het bestuur heet Sabine van harte welkom! 
Ook Voorzitter Jeroen stelt zijn zetel vacant, ziehier de vacature...

En verder...

  • De sheets en notulen van de Algemene Ledenvergadering van 22 mei staan online.
  • De vacature voor Voorzitter is nog niet ingevuld. Nieuwsgierig?
  • De zomerstop komt eraan. Alle trainingen voor senioren zijn inmiddels afgelopen voor dit seizoen. In juni kunnen alle senioren t/m wo 21 juni vrijspelen op woensdag vanaf 20:00u. De Jeugdtrainingen gaan door t/m wo 21 juni.

Op de agenda...

  • wo 7 juni: Afsluiting en huldiging Jeugdcompetitie, vanaf 19:50u in de hal
  • za 24 juni: Eindfeest Brasserskade – leuke afsluiting van ons verblijf in de Bras
  • zo 25 juni: BC Delft verhuist!
  • vr 30 juni – zo 2 juli: Jeugdkamp, voor alle Jeugdleden
  • zo 2 juli: Open Avond BC Delft – nieuwe sporthal (onder voorbehoud)
  • ma 21 aug: start trainingen nieuwe seizoen
Bekijk de agenda op de website.
Heb jij leuk nieuws voor de Ins&Outs, voor de website of Facebook-pagina van BC Delft?
Schroom niet, en mail naar webmaster@badmintonclubdelft.nl!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2017

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: webmaster@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BC Delft · Brasserskade · Sportring 1 · Delft, ZH 2616LK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp