Copy
BC Delft email header

Beste leden,
 
Het seizoen is alweer drie weken op weg, en de nieuwe sporthal begint wat te wennen. Tijd voor een update!
Volgend weekend begint de Najaarscompetitie en ook voor de Jeugd is er weer genoeg te beleven de komende maanden.
 
Veel leesplezier en tot snel weer in de hal!
De redactie

Bekijk deze e-mail in je browser

Nieuwe sporthal: ervaringen tot nu toe

Dit seizoen zijn we fris gestart in ons nieuwe onderkomen in de sporthal van SC Delfland. De aanloop is wat stroef geweest en er zijn nog wat uitdagingen, maar we beginnen onze draai te vinden! De sporthal heeft een fijne uitstraling en de meeste dingen werken goed. Lees op de website de ervaringen tot nu toe...

Nieuwe sporthal: samen staan we sterk!

Omdat we in de nieuwe sporthal bij SC Delfland te gast zijn, zijn er een aantal huisregels van kracht, die ervoor zorgen dat we optimaal van de nieuwe hal kunnen genieten. De boel netjes houden, de zaal opbouwen... met z´n allen is het zo gepiept!
Lees de huisregels van de sporthal...

Najaarscompetitie start 17 september

Op zondag 17 september gaat de Najaarscompetitie van start! Op de website vind je de speelschema's per team. Elke speelweek wisselen de thuisspelende teams, vanwege de verschillende speelsleutels. Wees op tijd (11:00u) aanwezig voor de wedstrijd, want de netten moeten na de jeugdtraining nog verplaatst worden en het is fijn als we dat even met z'n allen kunnen doen!

Najaarscompetitie: BC Delft clubshirt

Met de competitie in aantocht is het tijd om je outfit te checken. Pas jij je BC Delft-shirt nog? Bestel hem anders snel! Tijdens de competitiewedstrijden is het namelijk verplicht om je clubshirt te dragen; goed voor het club- en teamgevoel, en de herkenbaarheid. En... ben je gelijk goed gekleed voor jullie blauwe teamfoto :)
Bestel je BC Delft clubshirt snel bij Susanne!

Bardienst

Ook in de nieuwe kantine bedrijft BC Delft haar eigen bar, en dus is het ook weer tijd voor een nieuw bardienst-rooster. Alle competitieteams zijn ingedeeld tijdens de wedstrijden, en aan ouders van jeugdleden wordt gevraagd om tijdens de trainingen te helpen. De roosters staan inmiddels online. Andere leden worden tijdens toernooien gevraagd om te helpen. Op de deur van ons hok in de kantine hangt een lijstje met info voor de bardienst. Let op, de bardienst houdt ook in dat je een kwartiertje portiert bij de voordeur!
Bekijk de roosters voor de bardienst op de website...

Jeugd: toernooien en Grote Clubactie

Er staat weer heel wat op stapel voor onze Jeugd! Dit weekend wordt het eerste RJC-toernooi bij DKC gespeeld. Vergeet je ook niet in te schrijven voor de volgende RJC-toernooien, waaronder ons eigen toernooi op 25 en 26 november.
Op zaterdag 30 september vindt het Zilveren Shuttle Toernooi plaats, waaraan traditiegetrouw alle jeugdleden tot en met U17 meedoen. Veel lol en sportiviteit gegarandeerd! 
Komende week gaat ook de Grote Clubactie weer van start; op de training krijgen alle Jeugdleden een infobrief hierover. We wensen iedereen een goede verkoop toe... en wie weet mooie prijzen :)

Deadline lidmaatschap 15 september

De deadline voor uitschrijven is dit seizoen eenmalig op 15 september gesteld in verband met de verhuizing naar de nieuwe sporthal. Die datum nadert, dus mocht je hebben besloten je lidmaatschap te willen opzeggen, doe dit dan voor de 15e via het uitschrijfformulier.

Op de agenda...

De volledige jaarkalender voor het nieuwe seizoen volgt zo spoedig mogelijk!
Vind de kalender op de website...

Heb je nog vragen? Laat het gerust even weten via info@badmintonclubdelft.nl!
Alle info kun je ook altijd op de website terugvinden!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2017

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: webmaster@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BC Delft · Sporthal SC Delfland · van Bleyswijckstraat 72 · Delft, ZH 2613RT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp