Copy
BC Delft email header

Beste leden,

We gaan de donkere dagen in, maar bij de club beweegt er genoeg! Deze nieuwsbrief staat dan ook bomvol met nieuws over de trainingen, toernooien, de verhuizing, en een leuk "Aan het woord..." stukje van Agnes, dus lees snel verder...

Tot snel in de hal!
Groetjes, de redactie

Bekijk deze e-mail in je browser

Update trainingen

De trainingen zijn weer in volle gang. Trainer George Pohan heeft BC Delft in oktober verlaten. De jeugdtraining wordt intern opgevangen en de recreantentraining wordt voorlopig verzorgd door Jeroen Lotgering. Vanaf januari start Jos Asselman als recreantentrainer op de woensdag; we zijn blij met zijn komst!

RJC BC Delft Toernooi

Onze jeugd heeft het maar druk met alle toernooien :) Na het succesvolle Zilveren Shuttle Toernooi in onze eigen hal vond afgelopen weekend het RJC BC Delft Toernooi plaats. Lees op de site een leuk verslagje van het toernooi!
Naar verslag van het RJC toernooi

Verhuizing en eindfeest: doe je mee?

Het zal je niet ontgaan zijn: na dit seizoen verhuist de club naar de nieuwe sporthal in de Spoorzone. Voor deze happening worden twee commissies opgericht: de Verhuiscommissie die zich buigt over praktische zaken en de impact op de club, en de Feestcommissie die een spetterend eindfeest zal organiseren. Voor beide commissies zoeken we enthousiastelingen!

Afmelden Jeugdtraining

Omdat onze trainers overdag andere bezigheden hebben zijn ze niet altijd in de gelegenheid om telefoontjes over de training aan te nemen. Daarom is er voor de Jeugdspelers een e-mailadres in het leven geroepen waarmee jullie je makkelijker kunnen afmelden voor de training: jeugdtraining@badmintonclubdelft.nl Kun je niet komen trainen? Mail dan even en je bericht komt vanzelf goed terecht!
Bekijk deze info op de website

Aan het woord... Agnes Bekenes

Al jaren een actief lid van BC Delft: Agnes van "Agnes & Marieke", zouden we bijna zeggen :) De hoogste tijd om haar eens Aan het woord... te laten! In deze editie geeft zij een inkijkje in haar (badminton)leven en vertelt ze ook over haar competitieleidsterschap. Lees snel verder over Agnes

Sponsorkliks: al €250 bij elkaar geklikt! 

Er is door al onze trouwe leden en Sponsor-klikkers inmiddels al ruim €250 aan sponsorgeld bij elkaar geklikt! Fantastisch, iedereen die hieraan heeft meegeklikt: hartstikke veel dank!
Via onze Sponsorkliks-pagina kun je bestellen bij je favoriete webshops en zo BC Delft aan een extra zakcentje helpen zonder dat het jou iets extra's kost. Benieuwd hoe? Lees snel meer

En verder...

Op de agenda...

Bekijk de agenda op de website.
Heb jij leuk nieuws voor de Ins&Outs, voor de website of Facebook-pagina van BC Delft?
Schroom niet, en mail naar webmaster@badmintonclubdelft.nl!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2016

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: webmaster@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BC Delft · Brasserskade · Sportring 1 · Delft, ZH 2616LK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp