Copy
BC Delft email header

Beste leden,

Nu de zon lekker schijnt voel je het al aankomen… het einde van het seizoen nadert! In deze nieuwsbrief lees je updates over de lopende competities en activiteiten die nog op stapel staan voor de zomerstop. We hopen jullie allemaal te zien bij de BC Delft Barbecue op za 18 juni (voor alle leden, dus komt allen!), bij de ALV op ma 20 juni, en natuurlijk in de hal bij de laatste trainingen.

Veel leesplezier!
Groetjes, de redactie

Bekijk deze e-mail in je browser

Jeugdcompetitie 2016

De Jeugdcompetitie nadert zijn einde en alle teams strijden om zo hoog mogelijk te eindigen. Er is één team dat zelfs op het kampioenschap afstevent! Helaas spelen we niet meer thuis en kunnen we dat eventuele. kampioenschap niet met zijn allen tegelijk vieren, maar dit gaan we op de training natuurlijk wel even doen. Ook dit jaar willen we de competitie met zijn allen afsluiten met de huldiging op 8 juni na de training!
Bekijk alle info over de Jeugdcompetitie

BC Delft Barbecue - za 18 juni

Bij deze willen we graag alle leden van BC Delft op 18 juni uitnodigen om gezellig met z´n allen het seizoen af te sluiten, onder het genot van een glas ranja en iets lekkers van de grill. De barbecue is voor alle leden, ouders en partners, dus komt allen; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Lees hoe je je kunt inschrijven voor de barbecue

Jeugdkamp - 1 t/m 3 juli

Ook dit jaar zal er weer een Jeugdkamp georganiseerd worden. Van 1 t/m 3 juli zullen de Jeugdleden onder leiding van de Kampcommissie een te gek weekend beleven. Het thema van dit jaar is “Circus”, dus pak een leuke outfit in om mee te nemen. Alvast heel veel plezier gewenst!
Lees meer informatie over het Jeugdkamp

Vrijwilligersavond terugblik

Op vrijdagavond 22 april is door een groot deel van de actieve BC Delftenaren voor het 2e jaar de Vrijwilligersbedankavond gevierd. Alle vrijwilligers helpen BC Delft om een levendige vereniging te zijn. Ze zijn van grote waarde voor de club want ze houden onze club gezond! Daarom is het innerlijk van deze helden tijdens de gezellige avond verwend met enkele fruitdrankjes en een gezond hapje. Susanne Bakker heeft vrijwillig de avond helpen organiseren en barman Nico heeft ons voorzien van de aanvullende drankjes. Beiden bedankt!

Aan het woord… Barman Nico

Wie kent hem niet, onze gepassioneerde barman! Een vakman met een echte hands-on-mentaliteit! Een praatje met Nico is altijd een genot; het verhaal gaat in één zin van een sportief hoogtepunt naar een vuilnisbak. En waarom er even geen Marsen in de kantine zijn? Je leest het in de nieuwste “Aan het woord…”.
Klik verder naar Nico's "Aan het woord..."

Sponsorkliks voor BC Delft

Doe je online aankopen voortaan via onze website en Sponsorkliks.nl, en zorg er daarmee voor dat BC Delft een extra zakcentje verdient! Er zijn ontzettend veel services en webshops op het gebied van mode, vakanties, energie, cadeaus, kantoorartikelen en zelfs bloembollen aangesloten. Kijk snel hoe het werkt!
Meer informatie over BC Delft en Sponsorkliks.nl

Op de agenda…

  • 8 juni: Huldiging Jeugdcompetitie - 19:45u in de kantine
  • 18 juni: BC Delft Barbecue - v/a 17:00u
  • 20 juni: ALV - 20:00u in de kantine
  • 22 juni: GOD-en Toernooi - v/a 18:00u voor alle leden en oud-leden
  • 1 t/m 3 juli: Jeugdkamp
  • 10 +17 augustus: buitentrainingen voor alle leden
Binnenkort wordt de agenda voor seizoen 2016-2017 online gezet. Als je gebruik maakt van de digitale agenda, dan zal deze automatisch worden geupdate. Bekijk de agenda op de website.
Voor de RJC-toernooien zijn de data reeds bekend. 

Wijzigen of beëindigen lidmaatschap

BC Delft houdt haar ledenbestand graag up-to-date! Geef wijzigingen in jouw gegevens daarom aan ons door via het wijzigingsformulier
We kunnen het ons niet voorstellen… maar mocht het zo zijn dat je na dit seizoen wilt stoppen met badmintonnen bij onze vereniging, geef dit dan vóór 15 juni aan ons door. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat je uitschrijving tijdig wordt verwerkt. 
Lees hier hoe je je kunt uitschrijven
Heb jij leuk nieuws voor de Ins&Outs, voor de website of Facebook-pagina van BC Delft?
Schroom niet, en mail naar webmaster@badmintonclubdelft.nl!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2016

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: webmaster@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BC Delft · Brasserskade · Sportring 1 · Delft, ZH 2616LK · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp