Copy
BC Delft email header

Beste leden,
 
Nog een weekje en dan mogen we de baan weer op: het nieuwe seizoen 2017-2018 gaat van start! We hopen dat jullie genoten hebben van de zomervakantie, en zin hebben om er weer met frisse moed tegenaan te gaan.
In deze Ins&Outs lees je alles wat je moet weten voor een voortvarende start van het seizoen :)
 
Veel leesplezier en tot snel weer in de hal!
De redactie

Bekijk deze e-mail in je browser

Start seizoen: 21 augustus

Vanaf maandag 21 augustus beginnen alle trainingen weer zoals je gewend bent. De speeltijden zijn niet veranderd ten opzichte van vorig jaar. Op de website vind je ook de jaarkalender, met daarop de eerste belangrijke data. De digitale kalender bevat alle trainingen en activiteiten, en wordt samen met de jaarkalender spoedig verder aangevuld dus abonneer je vast op deze agenda!

Nieuw seizoen, nieuwe sporthal!

Het zal je niet ontgaan zijn: vanaf dit seizoen spelen wij op een nieuwe locatie! Een aantal leden heeft al in de nieuwe sporthal rondgekeken tijdens het open huis, maar nu is het de hoogste tijd om ook het spelen in de hal uit te proberen. Lees op de website meer over de bereikbaarheid van sporthal SC Delfland aan de van Bleyswijckstraat 72.

Jeugd: trainingsgroepen en toernooien

De jeugdtrainingen starten weer op woensdag 23 en zondag 27 augustus. De groepsindeling voor de trainingen staat inmiddels online. Ook staan de eerste toernooien weer op stapel: op zaterdag 30 september wordt het Zilveren Shuttle Toernooi gespeeld bij BVV PIP in Berkel en Rodenrijs; meer info over dit toernooi volgt snel. Ook de inschrijving voor het eerste RJC toernooi van dit seizoen, het RJC van DKC in Den Haag, is geopend, dus schrijf je snel in!

Najaarscompetitie

Op zondag 17 september gaat de Najaarscompetitie van start! Op de website vind je de teamindeling en de speelschema's per team.
De teamindeling is nog niet helemaal definitief; de teams waar nog vraagtekens zijn weten ervan. Vanwege het grote aantal teams spelen we dit seizoen met verschillende speelsleutels. Hierdoor spelen we niet meer allemaal tegelijk thuis, maar wel steeds met andere teams tegelijk. Bekijk de speelschema's...

BC Delft clubshirt

Met de competitie en eerste toernooien in aantocht vragen we alle leden hun outfit nog even te checken. Tijdens de competitiewedstrijden is het namelijk verplicht om je clubshirt te dragen; goed voor het club- en teamgevoel, en de herkenbaarheid. Heb jij nog geen shirt of ben je toe aan een nieuwe?
Bestel je BC Delft clubshirt snel bij Susanne!

BC Delft en de Vriendenloterij

BC Delft is als sportvereniging aangemeld bij de VriendenLoterij. Heb jij een lot, steun BC Delft! De helft van je inleg komt dan namelijk bij onze club terecht. Je kunt specifiek aangeven dat je BC Delft als vereniging wilt steunen met jouw lot.
Lees hier verder hoe je dat doet of hoe je lid wordt... 

Aan het woord... penningmeester Sabine

Vanaf dit seizoen heeft BC Delft een nieuwe penningmeester: Sabine van der Putte! Al jaren trouw en actief lid van de vereniging en nu ingelijfd in deze bestuursfunctie. Wil jij weten wat onze kersverse penningmeester op haar kerfstok heeft? 
Lees snel de Aan het woord... van Sabine!

Seizoen 2017-2018: lidmaatschap

Zoals eerder gemeld heeft het bestuur besloten om de deadline voor uitschrijven eenmalig te verschuiven van 15 juni naar 15 september. Dit geeft alle leden de mogelijkheid om de nieuwe sporthal en situatie drie weken uit te proberen alvorens te hoeven beslissen over het lidmaatschap. Twijfel jij over je lidmaatschap? We doen er alles aan om de overgang naar de nieuwe hal voor iedereen zo goed mogelijk te organiseren, en we horen dan ook graag waarover je twijfelt, zodat we daarop in kunnen spelen. Het doel is dat we gezellig kunnen blijven badmintonnen in de nieuwe hal, en het liefst met z’n allen!

Op de agenda...

De volledige jaarkalender voor het nieuwe seizoen volgt zo spoedig mogelijk!
Vind de kalender op de website...

Heb je nog vragen? Laat het gerust even weten via info@badmintonclubdelft.nl!
Alle info kun je ook altijd op de website terugvinden!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2017

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: webmaster@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BC Delft · Sporthal SC Delfland · van Bleyswijckstraat 72 · Delft, ZH 2613RT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp