Copy
BC Delft email header

Beste leden,

Bij deze nodigen wij jullie allen uit voor de Algemene Ledenvergadering van BC Delft op maandag 22 mei om 20:00u in de kantine. 

Op de agenda zullen de begroting en speerpunten voor het nieuwe seizoen staan, willen we de nieuwe penningmeester aan jullie voorstellen, en natuurlijk alle lopende zaken bespreken.
De definitieve agenda en de stukken voor de vergadering zullen een week van te voren online beschikbaar zijn op badmintonclubdelft.nl/alv.

De vergadering combineert het nuttige met het aangename, want uiteraard is ook de bar geopend deze avond ;-)

We zijn altijd benieuwd naar jullie input en houden jullie graag op de hoogte, dus hopen vele van jullie te zien de 22e... komt allen!

Met sportieve groet,
het Bestuur
(Jeroen, Linda, Melvin, William, Thijs en Marsha)

Bekijk deze e-mail in je browser

Vrijwilligersbedankavond vr 12 mei

Onze vereniging kan niet bestaan zonder de vele vrijwilligers die zich in commissies en bestuur inzetten om de trainingen en alle activiteiten te organiseren. Daarom wordt op vrijdag 12 mei een gezellige bedankavond voor alle vrijwilligers georganiseerd. Vanaf 20:30 staan drankjes en hapjes voor jullie klaar in de kantine!

Jeugdkamp: aanmelden

Dit jaar zal het Jeugdkamp plaatsvinden van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli, een gezellige afsluiter van het seizoen voor alle jeugdleden. We horen graag vóór 19 mei of je ook weer meegaat! Laat het ons weten via dit formulier, meer informatie volgt snel!
Bekijk de pagina over het kamp op de website...

Feest: BC Delft zegt 'dag' tegen de Bras

Op zaterdag 24 juni is het eindfeest van dit seizoen, een groots festijn dit jaar vanwege de verhuizing! In de middag zijn er spelletjes voor iedereen, en beloven dankzij de gesponsorde bijdragen van Vanderkruit en Partyverhuren.nl wel heel gaaf (én sportief :) ) te worden!! Geef je snel op voor spelletjes, eten, GOD-entoernooi en/of feest! Bekijk het hele programma op de website...

Bondsbestuur gezocht

Net als bij ons eigen clubje zijn er ook vacatures in het bondsbestuur van Badminton Nederland. Het zijn tumultueuze tijden geweest waarna het bondsbestuur onlangs is teruggetreden. Hierdoor is op de diverse posities ruimte ontstaan voor nieuw talent. Meer informatie vind je hier. Indien je interesse hebt, reageer dan snel (uiterlijk 9 mei) naar onze voorzitter Jeroen via voorzitter@badmintonclubdelft.nl.

Vacature: Voorzitter

Vanaf het nieuwe seizoen is BC Delft op zoek naar een nieuwe voorzitter. Huidige voorzitter Jeroen zal de hamer gaan overdragen aan een nieuw en enthousiast organisatietalent. Laat het ons weten als je interesse hebt! Lees meer over deze vacature...
Voor de eerdere vacature voor penningmeester is een kandidaat gevonden, die tijdens de ALV op 22 mei zal worden gepresenteerd.

Op de agenda...

Bekijk de agenda op de website.
Heb jij leuk nieuws voor de Ins&Outs, voor de website of Facebook-pagina van BC Delft?
Schroom niet, en mail naar webmaster@badmintonclubdelft.nl!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2017

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: webmaster@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BC Delft · Brasserskade · Sportring 1 · Delft, ZH 2616LK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp