Copy
BC Delft email header

Beste leden,

Het voorjaar is in volle gang en dat kriebelt! Er wordt druk gespeeld in de Jeugdcompetitie, Voorjaarscompetitie en op toernooien, waarover je nieuws vindt in deze nieuwsbrief. Verder lees je over onze actie met Sponsorkliks.nl, een update over de nieuwe sporthal en een stukje van Thijs.

Veel leesplezier!
Groetjes, de redactie

Bekijk deze e-mail in je browser

Toernooien BC Delft 20 & 21 februari

Geheel volgens traditie trapte BC Delft het toernooi seizoen af met haar eigen toernooi. Ook dit jaar was er veel animo: 135 deelnemers op de zaterdag en 80 deelnemers op de zondag, sommigen zelfs helemaal afkomstig uit het zuidelijkste puntje van Limburg! 
Lees het verslag van de toernooicommissie
Bekijk hier de foto’s van BC Delft Toernooi - zaterdag
Bekijk hier de foto’s van BC Delft Toernooi - zondag 

BC Delft in Dortmund 3-5 maart

Niet lang daarna bezocht een groep competitiespelers begin maart het Stadtmeisterschaft in Dortmund. Met elke dag een andere discipline en uitgebreide speelsystemen was het een lang maar supergezellig weekend. En… er zijn flink wat prijzen in de vorm van bekers, plantjes, en douche-artikelen mee naar Delft genomen!
Bekijk hier de foto’s van Dortmund

Sponsor BC Delft met jouw online aankoop

Doe je online bestellingen voortaan via onze website en Sponsorkliks.nl, en zorg er daarmee voor dat BC Delft een extra zakcentje verdient! Er zijn ontzettend veel services en webshops aangesloten: Thuisbezorgd.nl, Zalando, Coolblue, en nog veel meer webshops op het gebied van mode, vakanties, energie, cadeaus, kantoorartikelen en zelfs bloembollen. Kijk snel hoe het werkt!
Meer informatie over BC Delft en Sponsorkliks.nl
Direct naar onze bestelpagina op Sponsorkliks.nl

Jeugdcompetitie in volle gang

De Jeugdcompetitie is nu in volle gang en alle teams gaan er vol voor; van team 1 tot aan onze kleinste deelnemertjes in de opstap-competitie. Bij de thuiswedstrijden is het een gezellige drukte in de hal en je merkt dat er een zeer goede sfeer hangt. De ouders zorgen ervoor dat alles vlekkeloos geregeld is bij de teams. Ook na de wedstrijden is het een gezellige boel in de kantine en je ziet dat de bezoekende teams onze traditie van wat lekkers bakken zeer waarderen. Dus blijf allemaal lekker zo doorgaan en maak er een geslaagde competitie van. Probeer zo hoog mogelijk te eindigen, maar bovenal: geniet tijdens het spelen!
Bekijk de resultaten van de Jeugdcompetitie

Voorlopige teamindeling Najaarscompetitie 2016-2017

De TC heeft de inschrijvingen voor de Najaarscompetitie van volgende seizoen verwerkt in een voorlopige teamindeling, die naar de spelers en reservespelers is verstuurd per mail. Het duurt nog even voor de competitie begint, maar er kan dus vast geoefend worden met nieuwe en bestaande combinaties!
Klik hier om de voorlopige indeling te bekijken

Update over de nieuwe hal

Ruim twee jaar geleden is bekend geworden dat de Sporthal Brasserskade waarschijnlijk zal verdwijnen. BC Delft is nauw betrokken bij de plannen voor een nieuwe sporthal, waar veel discussie over is. Wat zijn nou precies de plannen en hoe staat het ervoor?
Lees hier een update over de nieuwe sporthal

Aan het woord… Bestuurslid Thijs

In het vorige stukje genomineerd door Melvin voor de nieuwe “Aan het woord…”: Thijs Bril! Op de website staat een leuke bijdrage van Thijs, vervent badmintonner, trainingsassistent en algemeen bestuurslid bij de club. Hij vertelt je over onze club en zijn eigen badmintongeschiedenis. Lees snel verder over Thijs

Op de agenda…

  • Ma 28 maart: Pasen - geen training
  • Vr 22 april: Vrijwilligersbedankavond voor alle vrijwilligers, 20:00u in de kantine
  • Wo 27 april: Koningsdag - geen trainingen
  • Zo 1 t/m zo 8 mei: Meivakantie - geen trainingen
  • Za 18 juni: seizoensafsluiting met BBQ
Heb jij leuk nieuws voor de Ins&Outs, voor de website of Facebook-pagina van BC Delft?
Schroom niet, en mail naar webmaster@badmintonclubdelft.nl!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2016

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: webmaster@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser