Copy
BC Delft email header
Bekijk deze e-mail in je browser

Beste leden,

En hopla, daar is ’t ie… in je e-mailbox. Terug van jaren weggeweest: de Zoefff. Nu niet meer op papier maar op je scherm. BC Delft gaat met de tijd mee!
Het nieuwe seizoen komt eraan; volgende week beginnen we weer fanatiek met ons favoriete spelletje. 
In deze eerste nieuwsbrief leggen we uit wat je van de nieuwsbrief kunt verwachten, en delen we de belangrijkste informatie over de club voor de komende maanden. Lees hem snel, dan ben je klaar voor de start van volgende week!

Tot in de hal!

Jeroen Rindertsma
Voorzitter BC Delft

De wat? De Zoefff?

De nieuwsbrief van BC Delft is terug! Vanaf nu kun je ongeveer 4 keer per seizoen meer lezen over de belangrijkste nieuwtjes en praktische zaken vanuit de club. De inhoud voor de nieuwsbrief en van de website hangt voor een belangrijk deel af van de input van alle leden. Dus schroom niet!  
Ook in de Zoefff? Lees meer!

Nieuw seizoen van start

Op de website kon je al het bericht over de start van het seizoen vinden, met daarin bijvoorbeeld de eerste speeldagen. Op de kalender op de website kun je zien welke dagen de zaal beschikbaar is en wanneer er wordt getraind. Houd de site in de gaten, want hier worden alle nieuwtjes geplaatst!
Bekijk de kalender

Competitie

Vanaf half september gaat de najaarscompetitie weer van start. Maar liefst 8 teams en circa 55 leden zullen onze club vertegenwoordigen: dat is bijna de helft van de hele vereniging! Onder de spelers zijn ook een aantal van de oudere jeugdleden, die op deze manier hard zullen groeien als badmintonners. We hopen dat de competitie ook dit jaar weer mooie wedstrijden, veel gezelligheid en ontspanning oplevert. De definitieve teamindeling volgt later deze week op de website.
Bekijk de Speelschema’s
Denk ook aan je clubshirt!
Hoofdklasse-team zoekt heer

Bardienst

BC Delft bedrijft haar eigen gezellige bar tijdens wedstrijden en trainingen. Om onze eigen bar in stand te kunnen houden vragen we aan onze leden om 1 à 2 keer per jaar een bardienst te draaien. Het rooster voor de bardiensten voor seizoen 2015-2016 wordt binnenkort ingedeeld, maar je kunt je voorkeur al doorgeven.
Lees meer over de Bardienst

Grote Clubactie

De voorbereidingen voor de Grote Clubactie zijn weer in volle gang. Vanaf 16 september mogen onze jeugdleden weer loten verkopen. Verkoop zoveel mogelijk loten aan al je familieleden, kennissen en buren! Een lot kost €3, waarvan €2,40 euro naar de club gaat. En… voor jeugdleden er valt een leuke beloning te verdienen met de verkoop van loten!  
Lees meer over de Grote Clubactie

Update van het bestuur

De bezetting van het bestuur is veranderd met het vertrek van Susanne Bakker en de komst van Thijs Bril. Er zijn nog open posities in het bestuur en in diverse commissies. Onze club draait op vrijwilligers. Wil jij graag een bijdrage leveren aan onze club? Laat het weten! Dan kijken we samen wat jij leuk zou vinden.
Bekijk de vacatures

Communicatie vanuit BC Delft

Komend seizoen krijgt de communicatie binnen en rond de club een facelift om zo de verstrekking van informatie te verbeteren. Het is van belang voor de samenhang van de club dat iedereen weet hoe de club is georganiseerd, wat er in de club gaande is, welke activiteiten er op stapel staan en bij wie je waarvoor terecht kunt.

Onderdeel van de communicatieverbetering is natuurlijk deze nieuwsbrief, en ook de nieuwe website van BC Delft, welke in het najaar wordt gelanceerd! Dit is een mooie stap om alle informatie over de club en onze activiteiten duidelijker en overzichtelijker te maken, voor leden maar ook voor niet-leden die informatie wensen. 

Terugblik: ALV 29 juni 2015

Afgelopen 29 juni is er een Algemene Ledenvergadering gehouden, waarin de stand van zaken omtrent de club, en de speerpunten en de begroting voor het seizoen 2015-2016 zijn besproken. Ondanks de soms lastige omstandigheden in de badmintonwereld (zoals afschaffing van subsidies en stijging van bondsbijdragen) is het bestuur erg tevreden dat de contributiebedragen voor de leden gelijk kunnen blijven met behoud van de huidige kwaliteit van de activiteiten. 

De volgende ALV zal plaatsvinden op dinsdag 3 november in de kantine. Tijdens deze gezellige en nuttige bijeenkomst worden de jaarverslagen van afgelopen seizoen behandeld en worden lopende zaken en nieuwtjes besproken. Dus noteer deze datum in je agenda; we hopen iedereen te zien bij de ALV!
De stukken van de vorige ALV en voor de komende ALV zullen spoedig op de website gepubliceerd worden.

Spinnen voor Reinier

(via de Sportraad van Delft) Op zondagmiddag 6 september organiseert The Lions Club een groot spinning event op de Delftse Markt. De marathon heeft als doel het bij elkaar fietsen van een dialysefiets én een kinderkamer voor de Spoedeisende Hulp van het nieuwe Reinier de Graaff Gasthuis. Een mooi sportief evenement met een mooi doel!
Lees meer over “Spinnen voor Reinier”
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2015

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: zoefff@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser