Copy
BC Delft email header

Beste leden,
 
Komende week is het alweer Herfstvakantie, en het seizoen is inmiddels in al haar hevigheid losgebarsten, dus de hoogste tijd voor een update!
 
Veel leesplezier en tot snel weer in de hal!
De redactie

PS. Alvast voor in je agenda: dinsdag 7 november is er ALV!

Bekijk deze e-mail in je browser

Herfstvakantie en jaarkalender

Komend weekend begint de Herfstvakantie. Tijdens de vakantie vervallen alle trainingen behalve de woensdagtraining voor Competitiespelers door Marcel en Michel. Senioren van de maandag- en recreantengroep kunnen desgewenst bij die training aansluiten. Voor de Jeugd vervallen de trainingen van zondag 15, woendag 18 en zondag 22 oktober.
De kalender op de website is inmiddels helemaal up to date voor het hele seizoen!

Grote Clubactie 2017

Met de competitie in aantocht is het tijd om je outfit te checken. Pas jij je BC Delft-shirt nog? Bestel hem anders snel! Tijdens de competitiewedstrijden is het namelijk verplicht om je clubshirt te dragen; goed voor het club- en teamgevoel, en de herkenbaarheid. En... ben je gelijk goed gekleed voor jullie blauwe teamfoto :)
Bestel je BC Delft clubshirt snel bij Susanne!

Najaarscompetitie - update van Agnes

We zijn alweer vier weken op weg in de Najaarscompetitie en de eerste standen beginnen zich af te tekenen in de poules van onze negen teams. Competitieleidster Agnes praat je bij over de stand van zaken per team. Na de Herfstvakantie gaan we er weer vol tegenaan met z'n allen!
Lees de update van Agnes...

Jeugd: inschrijven competitie en toernooien

Op zaterdag 30 september vond het Zilveren Shuttle Toernooi plaats, wat zoals altijd weer een gezellig boel is geweest, kijk maar naar de foto's! Ook de Grote Clubactie is inmiddels in volle gang, en er worden volop loten verkocht.
Daarnaast is het belangrijk dat iedereen die competitie wil spelen in het voorjaar, zich vóór 22 oktober daarvoor opgeeft, zie meer info. En vergeet vooral ook niet om je ook in te schrijven voor het RJC BC Delft Toernooi op 25 en 26 november!

Nieuwe sporthal: ervaringen - part II

We spelen inmiddels bijna 2 maanden in ons nieuwe onderkomen bij SC Delfland, en ook de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Graag halen we in het kort nog de belangrijkste huisregels aan:
- Zorg dat je niet door klapdeuren de school ingaat.
- Zet samen de netten op en ruim ze weer op.
- Houd de zaal schoon en neem je afval mee.
Lees meer over de eerste ervaringen...

Bardiensten ingedeeld en online

Het bardienst-rooster voor dit seizoen is inmiddels compleet en ook online te vinden. Alle competitieteams zijn ingedeeld tijdens de wedstrijden en toernooien, en aan ouders van jeugdleden wordt gevraagd om tijdens de trainingen te helpen. 
Bekijk de roosters en info over de bardienst op de website...

BNL Focus group Blessurepreventie 14+15 oktober

Nog niets te doen dit weekend? Tijdens het finaleweekend van de Yonex Dutch Open organiseert Badminton Nederland gespreksgroepen rondom blessurepreventie, in het kader van hun onderzoek naar het voorkomen van uitval van badmintonners door blessureleed. Zin en tijd om mee te denken, en 16 jaar of ouder? Geef je op via deze link - deelnemers ontvangen 2 dagkaarten voor de Yonex Dutch Open op de dag van deelname.

Op de agenda...

De kalender op de website is inmiddels bijgewerkt voor het hele seizoen!
Vind de kalender op de website...

Heb je nog vragen? Laat het gerust even weten via info@badmintonclubdelft.nl!
Alle info kun je ook altijd op de website terugvinden!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2017

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: webmaster@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BC Delft · Sporthal SC Delfland · van Bleyswijckstraat 72 · Delft, ZH 2613RT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp