Copy
BC Delft email header
Beste leden,
 
Het zal jullie niet zijn ontgaan: over een week is het seizoen ten einde en gaan we na een daverend Eindfeest dan toch echt verhuizen! BC Delft neemt haar intrek in de sporthal van SC Delfland. De Verhuiscommissie is inmiddels druk bezig om de verhuizing voor te bereiden en te zorgen dat we in het nieuwe seizoen een frisse start kunnen maken op onze nieuwe stek.
 
Bij aanvang van het nieuwe seizoen (eerste training op 21 augustus) zal je dus net even een andere route naar de sporthal moeten nemen, en… vast ook even aan de hal moeten wennen. Er zullen wat dingen anders worden dan we gewend zijn, maar we proberen natuurlijk om BC Delft zoveel mogelijk in haar huidige doen in stand te houden, en verheugen ons ook op de mooie nieuwe hal! 
 
In deze nieuwsbrief hebben we alle informatie rondom de verhuizing, de hal, bereikbaarheid en kantine voor jullie op een rijtje gezet.
Heb je nog vragen? Laat het gerust even weten via info@badmintonclubdelft.nl!
 
Groetjes en tot 24 juni,
Het BC Delft Bestuur
Jeroen, Linda, Sabine, William, Marsha en Thijs

Bekijk deze e-mail in je browser

Stand van zaken - update huurcontract

 
Eerst maar even een update over het formele deel. Na erg lang wachten en pingpongen tussen gemeente en schoolbestuur, ligt er dan eindelijk een concept-huurovereenkomst tussen BC Delft en SC Delfland op tafel. Aankomende week vindt er overleg plaats met DAS, net als in de huidige sporthal onze medehuurder, en het schoolbestuur, om dat laatste puntjes op de i te zetten. Zodra de handtekeningen staan onder het definitieve stuk, laten we dat uiteraard weten!

Eindfeest op zaterdag 24 juni

 
Al die jaren op de Brasserskade moeten natuurlijk wel in stijl worden afgesloten. Al een paar maanden zijn Susanne, Laura, Kira, Sten, Thijs, Wouter en Ronny van de Feestcommissie druk bezig met de organisatie van een spetterend Eindfeest. Het feest is bedoeld voor alle jeugd binnen de club, alle leden en ook voor alle oud-leden van BC Delft.
 
Voor de jeugd start het programma om 14:00u met leuke spelletjes en een heuse stormbaan. Daarna wordt er voor eten gezorgd, waarbij ook de oudere leden en oud-leden aansluiten. Na het eten start het feest voor de jeugd, en na het slaan van een paar laatste shuttletjes tijdens het GOD-entoernooi zullen ook de oudere en oud-leden aansluiten op het feest. Het thema van het feest is “blauw-wit”, dus doe iets leuks met deze kleuren, bijvoorbeeld door je oude BC Delft competitie-shirt aan te trekken?!
 
Tijdens het feest zal er een veiling worden gehouden, waarbij alle spullen die we niet meenemen naar onze nieuwe locatie zullen worden geveild. Denk daarbij aan de tafels, barkrukken, houten onderdelen, enzomeer… Heb jij je oog al op een specifiek object uit de kantine laten vallen? Laat het dan weten door een e-mail te sturen naar verhuizing@badmintonclubdelft.nl.
 
Mocht je je nog niet hebben aangemeld voor het feest, doe dat dan nog snel, en stuur een e-mail met de namen van de personen die je wilt opgeven, en de activiteiten waaraan eenieder deelneemt (spellen / eten / GOD-entoernooi / feest).

Verhuizing op zondag 15 juni

 
Ook de Verhuiscommissie is druk doende. Jeroen, Astrid en Dongsheng hebben de volledige inventaris in kaart gebracht en bekeken wat we wel en niet mee kunnen nemen naar de nieuwe sporthal.
 
Op zondag 25 juni zullen onze waardevolle spullen verhuizen naar de nieuwe sporthal en zullen de overige spullen ook zoveel mogelijk van de hand worden gedaan (verkopen, weggeven of afvoeren). Hierbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Kom meehelpen en meld je aan via verhuizing@badmintonclubdelft.nl. Vele handen maken tenslotte licht werk. De koffie zal om 11:00u de laatste keer voor je klaarstaan in onze kantine in de Bras. Indien je een busje ter beschikking hebt of hier makkelijk aan kunt komen, dan zou dat superhandig zijn.

De nieuwe sporthal - van binnen en buiten

 
Afgelopen donderdag is er door een negenkoppige delegatie van BC Delft een kijkje genomen op onze nieuwe locatie. De hal is mooi licht en fris met haar grijze vloer, en oogt natuurlijk spiksplinternieuw! Er is behoorlijk veel ruimte waar we onze spullen kunnen opbergen, en waar we een nieuwe opbergkast kunnen neerzetten voor bijvoorbeeld de shuttles en telborden. Verder zijn er mooie nieuwe palen en netten, waar we prima mee uit de voeten kunnen. 
 
De nieuwe sporthal is net iets kleiner dan de huidige hal, en daarom zijn er twee sets lijnen getekend voor het badmintonspel. De witte set lijnen bestaat uit 10 banen, welke allemaal voldoen aan de eisen die door de bond aan wedstrijdbanen worden gesteld. Competitiewedstrijden en toernooien zul je dus op de banen met de witte lijnen spelen. Dan is er ook nog een blauwe set lijnen, die bestaat uit 12 banen. Deze banen liggen iets dichter bij elkaar, en zullen daarom alleen gebruikt worden om op te trainen. 
De dubbele set biedt ons de mogelijkheid om volop te blijven trainen in onze gebruikelijke groepen. Wel betekent het hebben van 10 wedstrijdbanen dat we niet meer met alle negen competitieteams tegelijk in de sporthal passen op competitiedagen. Daarom zijn er voor komend jaar twee verschillende speelsleutels aangevraagd, waarmee de ene zondag de ene helft van de teams thuisspeelt, en de andere zondag de andere helft. 
Op de begane grond bevinden zich vier ruime kleedkamers. De hal zelf bevindt zich op de eerste verdieping, net als de kantine. Vanuit de kantine kun je de zaal inkijken, maar is er ook oogcontact met de buitenwereld via glazen wanden. Nog een verdieping hoger is er een tribune met genoeg ruimte voor supporters. Voor de geïnteresseerden: de plattegronden van het gebouw hangen op het prikbord in onze kantine in de Bras.

In de kantine is er ook een hok voor ons gereserveerd, waar onze Barman Nico zijn voorraad in kwijt kan, en we ook wat spullen kunnen opslaan. We gaan ons best doen om daarmee de BC Delft-sfeer mee te nemen uit ons oude honk!

De nieuwe sporthal - adres en bereikbaarheid

 
Het adres van de nieuwe sporthal, en van SC Delfland is Van Bleyswijckstraat 72 in Delft. De school heeft uiteraard een heel aantal fietsenrekken. Op het terrein zelf zijn geen parkeerplaatsen. Wel kun je op de avonden dat wij trainen en op de zondag gratis parkeren. 

Ten noorden van de school is het doordeweeks betaald parkeren, maar ten zuiden van de school, aan de overkant van de Westlandse weg (bij de Aldi en richting Poptahof) is het parkeren doordeweeks vanaf 18:00u gratis. Even met de verkeerslichten oversteken, en je bent er!
Op zondag is het parkeren in de hele buurt gratis, ook op het nabijgelegen P+R-terrein.
Voor meer info zie: https://www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Delft

De sporthal is ook goed met het OV te bereiken: vanaf Delft CS is het 5 minuutjes lopen, en Tram 1 stopt voor de deur, net als een heel aantal bussen.

Open Huis nieuwe sporthal

 
Om alle leden de mogelijkheid te geven alvast een kijkje te nemen in de nieuwe hal, zal op korte termijn een Open Huis worden georganiseerd. We proberen dit te organiseren op zondag 2 juli van 16:00-17:00u, tegelijk met de terugkeer van het Jeugdkamp. Informatie over de datum en tijd volgt zodra deze definitief bekend is via website, e-mail en Facebook.

Seizoen 2017-2018


Op maandag 21 augustus start het nieuwe seizoen! De trainingen vangen dan weer aan zoals gebruikelijk, want de speeltijden zullen niet veranderen ten opzichte van het huidige seizoen. Uiteraard krijg je tegen die tijd weer een nieuwsbrief met alle ins en outs over het nieuwe seizoen.
 
Omdat een (gelukkig klein) aantal leden heeft aangegeven onzeker te zijn of de nieuwe situatie bij hen past (bijvoorbeeld qua reisafstand) heeft het bestuur besloten om de deadline voor uitschrijven dit seizoen te verschuiven van 15 juni naar 15 september. Dit geeft iedereen de mogelijkheid om de nieuwe sporthal en situatie drie weken uit te proberen alvorens te hoeven beslissen over het lidmaatschap.

Twijfel jij over je lidmaatschap? We doen er alles aan om de overgang voor iedereen zo goed mogelijk te organiseren, en we horen dan ook graag waarover je twijfelt, zodat we daarop in kunnen spelen. Het doel is dat we gezellig kunnen blijven badmintonnen in de nieuwe hal, en het liefst met z’n allen!
Heb je nog vragen? Laat het gerust even weten via info@badmintonclubdelft.nl!
Alle info kun je ook altijd op de website terugvinden!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2017

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: webmaster@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser






This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BC Delft · Brasserskade · Sportring 1 · Delft, ZH 2616LK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp