Copy
BC Delft email header

Beste leden,
 
Twinkle twinkle... de Kerst is in aantocht! Nog twee weken trainen en wedstrijden, en dan knijpen we er allemaal even tussenuit, en zijn er ook geen trainingen. Op woensdag 3 januari luiden we het nieuwe jaar in met een gezellig Oliebollentoernooi (voor alle leden!) en vanaf zondag 7 januari starten ook de trainingen weer. Bekijk de Kalender voor alle precieze speeltijden tijdens deze periode.
 
Veel leesplezier en tot snel weer in de hal!
De redactie

Bekijk deze e-mail in je browser

Sponsorkliks - voor al je kerstinkopen!

Geef jij met de kerst je geliefden een cadeautje? Of heb je mooie plannen voor het kerstdiner? Daarmee kun je de vereniging ook een mooie kerst bezorgen! Als jij je online inkopen via onze Sponsorkliks-pagina bestelt, gewoon bij je vertrouwde webshops, dan krijgt BC Delft daarvoor een kleine sponsoring vanuit Sponsorkliks. Gratis geld dus! Alvast bedankt voor het klikken :)

Najaarscompetitie - update van Agnes

Wat gaat het ineens hard met de competitie! We zijn inmiddels ruim over de helft en de ranking begint zich af te tekenen. Hoe staan de teams ervoor, en hebben we potentiële kampioensteams in huis dit seizoen? Tijd voor een update van competitieleidster Agnes!
Lees de update op de website...

Grote Clubactie 2017 - trekking loten

De Grote Clubactie is inmiddels ten einde. We hebben met elkaar weer een mooi bedrag opgehaald voor de club. Hoeveel precies maken we binnenkort bekend. Op wo 13 december is de trekking, dus dan weten de lotenkopers of zij in de prijzen zijn gevallen!
Bekijk alle info op de website...

Jeugd - clubshirt ruilmarkt

Met de Jeugdcompetitie in aantocht is het tijd om je clubshirt te passen! Heb jij een nieuw clubshirt nodig en/of wil je je oude shirt doorverkopen? Kom dan naar de ruilmarkt! Op zondag 17 dec van 10:15u-10:45u en op woendag 20 dec van 19:15u-19:45u helpt Susanne jullie met het ruilen van shirts of met het passen en bestellen van een nieuw shirt. Vind deze info op de website...
Op vrijdag 15 december wordt er door Mystery Dinner een Kerstdiner georganiseerd. Als je er bij wilt zijn, dan kun je je nog t/m zondag 10 december opgeven!

Bardienst en portieren

Fijn dat iedereen weer zo enthousiast zijn bardienst draait dit seizoen, super! De bardiensten starten een kwartier voor aanvang van de training/wedstrijd, zodat je kunt portieren bij de voordeur. Na aanvang van de training/wedstrijd gaat de deur dicht en beheer je de kantine. Vind het bardienstrooster op de website...

Op de agenda...

Vind de volledige kalender op de website...

Heb je nog vragen? Laat het gerust even weten via info@badmintonclubdelft.nl!
Alle info kun je ook altijd op de website terugvinden!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2017

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: webmaster@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BC Delft · Sporthal SC Delfland · van Bleyswijckstraat 72 · Delft, ZH 2613RT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp