Copy
BC Delft email header

Beste BC Delftenaren,

De Ins&Outs? Jawel! De wedstrijd voor onze nieuwsbrief kent een winnaar, en dus wordt je voortaan door de BC Delft Ins&Outs op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes! We willen alle deelnemers graag bedanken voor hun leuke ideeën. Team 2 is het meest creatief gebleken, met een eervolle vermelding voor Joran den Boef, en het winnende idee van Arthur Post. Dit team wordt hiervoor uiteraard binnenkort in het zonnetje wordt gezet :)

In deze eerste Ins&Outs lees je alles over de Kerstvakantie en over de op handen zijnde activiteiten voor jeugd en senioren. Via deze weg wensen we iedereen namens het bestuur en alle commissies alvast hele fijne kerstdagen en een gezond en sportief nieuw badmintonjaar!

Groetjes van de redactie

Kerstvakantie & Oliebollentoernooi

Van 21 dec t/m 3 januari is het Kerstvakantie; deze twee weken vervallen alle speelmomenten. Alleen op woensdag 30 december kan er van 20-22:00u vrijgespeeld worden en organiseren we het Oliebollentoernooi. Leden en introducées spelen zo samen een gezellig potje badminton om het jaar af te sluiten. Komt allen!
Lees meer...

Kerstdiner 20 december

Op zondag 20 december vanaf 18:00u in de kantine wordt er voor onze seniorengroepen het Kerstdiner georganiseerd, verzorgd door Mystery Dinner. Je kunt je hiervoor t/m 16 dec opgeven bij Laura Elprama, en gelijk bij haar betalen (€20 pp); geef ook eventuele diëetwensen aan haar door. Trek je kerstoutfit maar vast uit de kast!
Meer info en updates vind je hier

Flashback RJC BC Delft Toernooi

Het RJC Toernooi van 21 & 22 november vond plaats bij BC Delft en was met 185 kinderen weer een groot succes. De Toernooicommissie wil iedereen die heeft bijgedragen graag bedanken. De foto´s zijn online te bekijken, en ook het uitgebreide verslag inclusief bedankjes staat online.

Afsluiting Najaarscompetitie 24 januari

Op 24 januari zijn de laatste wedstrijden in de Najaarscompetitie. ’s Avonds sluiten we de competitie af met het traditionele Competitie-etentje. We verzamelen in de kantine voor gezelligheid en een hapje eten, het huldigen van de winnaars. Dit jaar met een speciaal tintje, dus mis het niet! Spelers en trainers ontvangen meer info per mail.
Meer info en updates vind je hier

Jeugdnieuws

Op 31 januari organiseren we het Ouder-Kind Toernooi; leuk om nu eens met je kind te spelen en door hun gecoacht te worden! Ook gaan we langzamerhand richting de competitie; de teams worden binnenkort bekend gemaakt. Kijk alvast of je clubshirt nog past of dat je er nog een moet aanschaffen.
Lees hier de uitgebreide update van de Jeugdcommissie

BC Delft Toernooi 20 & 21 februari

In februari organiseert BC Delft wederom haar seniorentoernooien: op za 20 feb wordt er gespeeld in de klasses 2, 4 en 6, en op zo 21 feb is het de beurt aan de recreanten. Schrijf je snel in want vol is vol! In de kantine zijn flyers te vinden die je kunt uitdelen aan je tegenstanders en badmintonvriendjes; zegt het voort!
Schrijf je in voor za 20 feb -- Schrijf je in voor zo 21 feb

Op de Agenda...

  • 20 december: Kerstdiner (seniorengroepen) - lees meer
  • 21 dec - 3 jan: Kerstvakantie – geen trainingen en vrijspelen
  • 30 december: Oliebollentoernooi (vrijspelen voor alle leden + introducées) - lees meer
  • 24 januari: Afsluitingsetentje Najaarscompetitie (competitiespelers + trainers) - lees meer
  • 31 januari: Ouder-Kind Toernooi (jeugdgroepen) - info volgt spoedig
  • 20 & 21 feb: BC Delft Toernooi voor senioren en recreanten
Bekijk de volledige agenda
Heb jij leuk nieuws voor in de nieuwsbrief, of voor de website of Facebook-pagina van BC Delft?
Schroom niet, en mail naar webmaster@badmintonclubdelft.nl!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2015

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: webmaster@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser