Copy
Nummer 6 - 20 april 2016
View this email in your browser

De Zoute dropprijs 

De competitie is begonnen en dus is de strijd om de Zoute dropprijs ook begonnen !!!
Ook dit seizoen kan er door de jeugdteams weer de Zoute dropprijs gewonnen worden.
De Zoute dropprijs win je door als jeugdteam het langst ongeslagen te blijven. Bij een gelijkspel doe je helaas niet meer mee aan de titelrace.

Wie zijn er nog in de race (op moment van schrijven)? SB asp 1 en 2, HB jun, HB asp, HB pup en de Majors. De strijd is dus nog lang niet beslist.
Wie gaat deze prijs van de SB jun (2015) overnemen?

Schiedamse jeugd geselecteerd voor NK Little League


Isa Zwitzer, Reganied Franka en Manon Bol zijn geselecteerd voor de Little League en spelen 14 mei en 18/19 juni het NK.

Reganied is daarnaast ook gekozen voor de Blue Angels groep die extra gaat spelen in de zaterdag U17 competitie. Meiden gefeliciteerd!
Super trots op iedereen die het KNBSB level 1 scheidsrechters diploma heeft behaald

Afgelopen week is de club weer rijker geworden doordat veel leden het scheidsrechter level 1 diploma hebben behaald.
Behalve het diploma kregen ze als aandenken een eigen scheidsrechter teller. Deze werd gesponsord door Leo Voogd.

Wil jij ook een eigen teller? Dan zijn ze te koop op de club voor het gereduceerde bedrag van 2 euro, waarvan 1 euro voor de club. Dus een win-winsituatie.

Scheidsrechters download de sportlinked app!
 

Het is heel belangrijk dat ieder lid die scheidst de sportlinked app download. Anders kan de wedstrijd niet worden vastgelegd en komt de uitslag dus niet bij de bond.

Geen auto's op het veld


Het is alleen toegestaan om met de auto het pad op te rijden als je materiaal komt halen/brengen. Het pad op rijden om kinderen af te zetten is dus niet toegestaan. Scooters en motoren achter het hek bij het rechtsveld HB.

Openingsweekend groot succes


De eerste competitiewedstrijd van HB 1 tegen Jeka werd groots aangepakt. Alle HB-jeugd van aspiranten tot en met de rookies ging met de gehele selectie op de foto. En als klap op de vuurpijl mocht de jongste jeugd de spelers het veld op begeleiden.

De eerste bal werd gegooid door wethouder Nathalie Gouweleeuw. In haar speech vertelde zij dat zij zich hard ging maken voor de (broodnodige) herindeling van onze velden.

Genietend van de door de HB asp gebakken kibbeling liet HB 1 een puike wedstrijd zien die winnend werd afgesloten. Al met al een top dag.
Pasfoto voor spelerspas

Dit jaar wordt stapsgewijs de spelerspas ingevoerd. Stuur daarom je pasfoto naar pasfoto-svhv@vejopages.com.
Help de club aan extra geld!

We zitten weer droog, maar de reparatie van het dak is helaas nog niet afbetaald. Op de club staat een container voor oude kleding. De zon begint te schijnen. De kinderen zijn gegroeid. Dus tijd om oude kleding uit te zoeken. Lever het - in een plastic zak - in bij de club. Alle kleine beetjes helpen.
Vergeet niet om SV&HV Schiedam te sponsoren als je online shopt

Bij elke aankoop of reservering ontvangt SV&HV Schiedam een geldbedrag terwijl u niets extra betaalt *. 
Uw persoonlijke gegevens kunnen en worden NIET door SponsorKliks geregistreerd. 

SponsorKliks pagina van SV&HV Schiedam >>
Transactieoverzicht van SV&HV Schiedam >>

* U betaalt niets extra t.o.v. rechtstreeks naar de website gaan. Winkels kunnen verzend-, reserveer en/of betaalkosten etc. in rekening brengen, deze kosten betaalt u ook indien u direct naar de winkelwebsite gaat.
Schiedam in laatste inning nipt langs Braves

Door Theo Koopman

‘We hebben de overwinning voor de poorten van de hel weggesleept’, verklaarde Schiedam-coach Leo Voogd na de 11-9 overwinning van zijn keurcorps in Gouda.‘We speelden niet goed maar het team heeft als collectief een ongelofelijke prestatie geleverd.’ 
Lees meer
Batboys/Batgirls gezocht voor de Honkbalweek Haarlem

Ben jij een echte honkbalfan? Wil jij komende zomer batboy/batgirl zijn tijdens de Honkbalweek? Ben je tussen de 13 en 15 jaar en ben je lid van een honkbalvereniging? De Honkbalweek Haarlem zoekt batboys en batgirls!
Lees meer
Pouleindelingen NK Little League bekendgemaakt

Blij en opgelucht kan er gemeld worden dat er een nieuwe regiocoördinator gevonden is voor de regio Amsterdam. Enigmar Calliste gaat aan de slag om de zaken voor honkbal in Amsterdam te regelen. Zo zal Raymond Beugeling voor de 11- en 12 jarige honkballers uit Haarlem een programma op stellen. Wij wensen hem en alle deelnemers veel succes! Dit betekent dat alle regio’s aan de slag kunnen met hun programma.

Ook kunnen wij trots melden dat er op 18 juni in Hoofddorp een cameraman aanwezig zal zijn om het evenement vast te leggen.
Kledingsponsor:
Leden Businessclub:
Spandoeksponsor:
Jeugdkampsponsoren:
Overige sponsoren:

Copyright © 2015 SV&HV Schiedam

www.svhv-schiedam.nl
info@svhv-schiedam.nl

Burg. van der Lippad 1, 3119 JK Schiedam
T: 010 470 17 34
E: info@svhv-schiedam.nl


Correspondentieadres:
Postbus 4077, 3102 GB SchiedamThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SV&HV Schiedam · Burgermeester van der Lippad 1 · Schiedam, Zuid-Holland 3119 JK · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp