Copy
Nummer 10 - 21 augustus 2016
View this email in your browser

Herinnering Bijzondere Algemene Ledenvergadering

Aanstaande dinsdag 23 augustus om 20:00 uur is er een Bijzondere Algemene Lederngadering i.v.m. stoppen voorzitterschap en voorstellen mogelijke nieuwe kandidaat.

Kandidaten kunnen zich aan melden bij secretaris@svhv-schiedam.nl.

Indien er zich geen nieuwe kandidaat meldt, dan zal er een demissionair bestuur zijn wat betekent dat er geen beslissingen genomen mogen worden en er geen geld uitgegeven mag worden!

Wijziging wedstrijdsecretariaat honkbal (Desiree van Ee stopt)

 
I.v.m. het volgen van een opleiding van een jaar wordt het wedstrijdsecretariaat honkbal overgenomen door Chantal Moring (DSB 1).

Alle wedstrijd gerelateerde vragen zullen vanaf 22 augustus aan haar gesteld moeten worden. Zij gebruikt hetzelfde mailadres.

Alle coaches zijn al eerder op de hoogte gesteld. Desiree zal wel de HB gerelateerde zaken in de HSC en TC blijven oppakken zolang dit met haar studie te combineren is.

Per mail is zij daarna te bereiken op honkbal@svhv-schiedam.nl.

Wij hopen op een goede samenwerking tussen jullie allen.

Het motto blijft: Het is vrijwilligerswerk dus koester deze mensen. Zonder al onze vrijwilligers kan een club niet draaien.
Einde zomerstop

De zomerstop is weer ten einde. De trainingen en wedstrijden gaan weer beginnen. Het verzoek aan iedereen om goed te communiceren of men wel of niet traint. Anders is de kans groot dat je voor een gesloten hek staat.

Teams zorg ervoor dat jullie scheids- en kantinebeurten zijn doorgegeven. Niets is vervelender dan zonder te staan.

Een herhalingsmail naar je teamgenoten doet soms wonderen en scheelt een hoop ergernis.

Foto van de Week: Thema Honkbal Softbal Masterz

Tot en met 24 augustus staat de Foto van de week actie in het teken van de Honkbal en Softbal Masterz. Plaats een foto op onze Facebook-pagina of via Twitter beide voorzien met #knbsbfoto waarop je laat zien dat je via honkbal-softbalmasterz.nl je spelregelbewijs hebt gehaald en maak kans op 1 van de 3 promoshirts. Middels deze actie willen wij iedereen die zijn/haar spelregelbewijs heeft gehaald in het zonnetje zetten. Heb je jouw spelregelbewijs nog niet gehaald? Doe dit dan snel via www.honkbal-softbalmasterz.nl.

‘Echte honkballers en softbalsters beheersen de spelregels!’

Sponsorkliks


Vergeet niet om SV&HV Schiedam te sponsoren als je online shopt! Bij elke aankoop of reservering ontvangt SV&HV Schiedam een geldbedrag terwijl je niets extra's betaalt.

Als je eten bestelt via thuisbezorgd.nl of andere inkopen doet bij bijvoorbeeld Wehkamp, bol.com, Zalando of Coolblue. Of je vakantie boekt via booking.com, Expedia, KLM of venere.com. Altijd via Sponsorkliks!

Uw persoonlijke gegevens kunnen en worden NIET door SponsorKliks geregistreerd. 

 

Sponsorkliks pagina van SV&HV Schiedam

The Hawks: Volledig cashless
 

Per 1 september is honk- en softbalvereniging The Hawks in Dordrecht volledig cashless. Dat wil zeggen dat in de kantine niet meer met cash geld kan worden betaald en maar alleen met pinpas.

Verdien voor jouw vereniging geld aan het EK!


De kaarten voor het EK worden via partner Ticketmaster verkocht. Volwassenen betalen voor een dagkaart € 15,-, terwijl kaarten voor kinderen van 4 t/m 14 jaar € 10,- kosten. Onze club kan op elk kaartje dat via de onderstaande link wordt verkocht € 1,- voor de clubkas verdienen.
Ticketlink

Honkbalsite.com en Softbalsite.com zijn live!


Met trots vermelden wij de lancering van twee nieuwssites www.honkbalsite.com en het zusje www.softbalsite.com. Met de twee nieuwssites bundelen we de krachten met bestaande partijen en clusteren we al het nieuws rondom de hoogte topsportcompetities honkbal en softbal en de nationale selecties. Samen maken we de sporten groot!
Lees meer
Kledingsponsor:
Leden Businessclub:
Spandoeksponsor:
Jeugdkampsponsoren:
Overige sponsoren:

Copyright © 2016 SV&HV Schiedam

www.svhv-schiedam.nl
nieuwsbrief@svhv-schiedam.nl

Burg. van der Lippad 1, 3119 JK Schiedam
T: 010 470 17 34
E: nieuwsbrief@svhv-schiedam.nl


Correspondentieadres:
Postbus 4077, 3102 GB SchiedamThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SV&HV Schiedam · Burgermeester van der Lippad 1 · Schiedam, Zuid-Holland 3119 JK · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp