Copy
Nummer 8 - 23 mei 2016
View this email in your browser
Sanctie bij het niet nakomen van scheidsrechtersbeurt of kantinedienst
 
Beste leden, ouders & verzorgers,
 
Het seizoen is mooi van start gegaan met mooie prestaties van de diverse teams en prachtige velden dankzij de veldcrew. Wij, als bestuur zijn heel trots op de prestaties van onze club. Echter de prestaties op het veld zijn niet het enige waar wij als club op draaien. Alle leden verplichten zich bij het inschrijven tot het betalen van de contributie en tot het bijdragen in vrijwilligerswerk wat zich in ons geval vertaalt in scheidsrechters beurten en kantine diensten. Vooral dat laatste is erg belangrijk omdat wij als vereniging daar heel veel inkomsten daaruit halen om de begroting sluitend te krijgen.
Helaas merken we dat er nog steeds clubleden zijn die niet komen opdagen voor scheidsrechtersbeurten en kantinediensten. Ruilen en afkopen zijn hele goede opties als je onverhoopt niet kunt, zomaar niet op komen dagen is dat beslist niet!
Met terugwerkende kracht geldt het volgende: mensen die 2x onaangekondigd wegblijven bij deze diensten zullen geschorst worden voor één wedstrijd en de vergoeding voor het opvangen komt daar nog bij.
Laat het a.u.b. niet zover komen, je dupeert er jezelf, je team en de club mee!
 
Namens het bestuur,
Veronique van Sliedregt
Secretaris 
Jeugdtoernooi groot succes 

Het weer was ons toch weer goed gezind. Prachtige velden, droog weer. alle teams gekomen wat wil je nog meer.
De gehele dag werd er door iedereen heerlijk gebald. Alle kinderen gingen met een grote smile op het gezicht en een medaille om de nek huiswaarts. 
Deze dag was niet mogelijk geweest zonder de steun van ouders, voor de heerlijke baksels, het kantinepersoneel, de scheidsrechters, veldcrew, de kantine-inkoper en de toernooicommissie.
En iedereen die die dag een beetje of een beetje veel heeft meegeholpen.
Ontzettend bedankt. En tot volgend jaar.
Mariska, Monique, Jolanda en Desiree
Softbalsters Schiedam verder met Little League team

Manon Bol, Isa Zwitzer en Reganied Franka zijn met hun Little league team goed op weg.
Vorig weekend zijn zij hun NK Little League wedstrijden goed begonnen.
Op 18 juni  zullen de volgende poule wedstrijden gespeeld worden. Een dag later, op 19 juni, worden de kampioenen bekend. Welke teams zullen Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens de verschillende EK’s deze zomer? 

Regelgeving onbeperkt wisselen en iedereen in de slagvolgorde

Er zijn dit seizoen al regelmatig vragen binnengekomen over de regelgeving in de vierde en vijfde klasse (Honkbal en Softbal). Voor zowel Honkbal als Softbal (Dames) geldt er in de vierde als vijfde klasse de regel voor onbeperkt wisselen. Alle spelers staan in de slagvolgorde en mogen onbeperkt in en uit het veld worden gewisseld waarbij de oorspronkelijke slagvolgorde moet worden gehandhaafd. Dit betekent dus dat spelers die voorafgaande aan de wedstrijd niet in de slagvolgorde zijn opgenomen ook niet in het veld mogen spelen. Er wordt dus NIET gewerkt met een line-up van 9 + wissels. 

Deel 2 Honkbal Aspiranten 2e & 3e klasse

Afgelopen vrijdag is de nieuwe indeling, inclusief het wedstrijdprogramma, gepubliceerd. De technische problemen met het plaatsen op de site zijn nu opgelost.

Lees meer
Late tweehonkslag bezorgt Schiedam zesde overwinning

Schiedam en Gryphons wisselden drie keer stuivertje waar het de voorsprong betrof maar Schiedam trok uiteindelijk met 7-5 aan het langste eind in een vermakelijke wedstrijd die onder erbarmelijke omstandigheden, met gestaag neerdalende miezerregen, gespeeld werd.
Lees het volledige verslag
Kledingsponsor:
Leden Businessclub:
Spandoeksponsor:
Jeugdkampsponsoren:
Overige sponsoren:

Copyright © 2015 SV&HV Schiedam

www.svhv-schiedam.nl
info@svhv-schiedam.nl

Burg. van der Lippad 1, 3119 JK Schiedam
T: 010 470 17 34
E: info@svhv-schiedam.nl


Correspondentieadres:
Postbus 4077, 3102 GB SchiedamThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SV&HV Schiedam · Burgermeester van der Lippad 1 · Schiedam, Zuid-Holland 3119 JK · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp