Copy
Newsletter nº 6                                                                                                            Novembre 2016
Avalis de Catalunya incorpora 3 nous delegats a territori

Amb l'objectiu de millorar el servei oferint proximitat, i d'incrementar la col·laboració amb els seus clients, Avalis ha incorporat 3 nous delegats a territori, a les següents zones:
 
TERRITORI DELEGAT/A COMERCIAL ADREÇA ELECTRÒNICA
Camp de Tarragona Aida Llunart aida.llunart@avalis.cat
Catalunya Central Dolors Viñas dolors.vinas@avalis,cat
Comarques Gironines Vicenç Ribas vicenc.ribas@avalis.cat
 
 

 
Tots tres disposen d’àmplia experiència en el sector financer i atendran tant a les entitats financeres com als clients directes.
Avalis tanca el 3r trimestre amb més de 95 milions en avals concedits a pimes i autònoms
 
Fins a setembre  Avalis ha concedit un total de 1.103 avals per import de 95.220.432 €. Un total de 619 de pimes i autònoms han estat beneficiaris. El nombre d’avals ha augmentat un 6,6% respecte al mateix període de l’any anterior.
 
El 75% dels avals concedits inclou línies de circulant i avals d’inversió davant d’entitats financeres, el 16% correspon a avals tècnics i econòmics davant de clients i proveïdors i els restants a avals davant d’organismes oficials. La major part dels avals han estat concedits a empreses amb facturacions d’entre 2 i 10 milions €, que representen el 35% de les pimes avalades durant els primers trimestres de l’any. El 26% correspon a empreses de fins a 2 milions € de facturació i el 14% a autònoms.
 
Els avals atorgats davant d’entitats financeres han disminuït un 27% respecte al mateix període de l’any anterior, mentre que els concedits davant d’altres organismes així com els tècnics i econòmics han incrementat un 41% i un 31% respectivament. L’import mitjà a 2016 ha estat de 87.116 €.
 
Ajuts a dones emprenedores
 
Durant aquest exercici 2016, un total de 13 operacions per import total de 838.500 € s’han pogut beneficiar de la “Línea de ayuda de las Sociedades de Garantía Recíprocas y el Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad”. Aquest ajut, d’un import màxim de 500 € i destinat a finançar les despeses d’obertura, va dirigit a dones autònomes emprenedores i societats emprenedores en les quals més del 50% dels seus socis són dones.
 
Avalis, ICF i BBVA renoven el seu conveni per a facilitar l'accés al crèdit a autònoms i pimes catalanes
 
Avalis de Catalunya, l’Institut Català de Finances (ICF) i el BBVA han ampliat el seu conveni de col·laboració vigent per a potenciar l’accés al finançament de les pimes i autònoms de Catalunya.
 
Mitjançant aquest acord el BBVA finançarà pimes i autònoms avalats per Avalis i ICF o bé per les dues entitats alhora mitjançant una línia de finançament dotada de 70 milions d’euros.

L’acord l’han signat a la seu de l’ICF el conseller delegat d'Avalis Josep Lores, el seu homòleg a l’ICF Josep Ramon Sanromà, i el director regional de banca i empreses Joan Piera per part de BBVA.

Cas d'èxit

A la nostra web podreu trobar casos reals d'èxit, amb diferents tipus d'operacions que han ajudat a empresaris a fer realitat els seus projectes.
L'últim cas publicat és el de la empresa IDIF, SL, on Avalis va atorgar una garantia del 50% d'una pòlissa de descompte i d’un factoring amb recurs. Us convidem a conèixer-ho en el següent enllaç: idif
 

TRUCAN´S AL NOSTRE NOU TELÈFON D'INFORMACIÓ

901 900 214

I els nostres assessors t'informaran de com podem avalar la teva empresa.

 
La nostra adreça és:
 

Avalis SGR

Gran Vía 635, 4a planta

Barcelona, 08010
Vols actualitzar el teu perfil o donar-te de baixa d'aquesta newsletters?


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Avalis SGR · Gran Vía 635, 4a planta · Barcelona, 08010 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp